søndag den 5. juni 2011

Hyggeligt blogtræf...


Idag har jeg været til blogtræf i Viborg med 10 andre skønne bloggere.. Og det var hamrende hyggeligt og også lidt spændende at få sat et ansigt på alle blogdamerne... Jeg var lidt nervøs inden jeg skulle afsted til mit allerførste træf, så det var rart at kunne følges med Mejse, som jeg kendte i forvejen...
-Og der var lækker mad, masser af snak og syslerier.. Både hækling, patchwork og broderi blev fundet frem... Nogle lærte nyt, andre blev inspireret... Der blev snakket om blogs, om hvordan og hvorfor, og der blev snakket om alle mulige andre ting, oplevelser og erfaringer... Og det er skægt at mødes på tværs af alder med det fælles udgangspunkt at vi alle elsker at blogge på den ene eller anden måde....
Tusind tak for en rigtigt dejlig og hyggelig dag Mette, Mejse, Connie, Marianne, Karen, Mie, Natanja, Anne, Lisbeth og Margith...

PS: Har du set min update om at fælde træer i indlægget og kommentartråden her..?

16 kommentarer:

Margith sagde ...

Hej Rakel!
Tusind tak for idag hyggeligt at møde dig og de andre.

Marianne sagde ...

Du tager jo knald hamrene gode billeder. Sjovt med mad og hækletøj i nær foto. Billeder som fortæller at vi ganske enkelt havde en god dag.

vidunderlige univers sagde ...

Det ser også hyggelig ud - og ja det er altså rart med disse blogtræf.. det at SE dem man ofte blogger med - er da sjovt.. Fedt med den hængekøje:0)

Loppe-shoppe sagde ...

Nøj, hvor ser det bare hyggeligt ud!
- Og ja, jeg har set din up-date. Og tak for stor moro med dit forrige indlæg om de træer! Min far er landmand og har lidt skov, og jeg gad godt se hans fjæs hvis en flok glade bloggere kom forbi med hilsen fra Wunderbare Wunderbar og fældede et par unge bøge.
Mange hilsner fra Helle.

Fargebarn sagde ...

Det hørest så koselig med et slikt bloggtreff. Jeg er nok litt for pysete til å stille selv, eller så passer det ikke alltid. Men en dag....kanskje!

morslille sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud! Hvem har mon gang i det fede Grannystripestæppe i baggrunden, helt vildt lækre farver - håber det bliver flashed i blogland!!!
Hilsen Charlotte

Annchen sagde ...

Det ser da virkelig hyggeligt ud:)
Godt første skridt;) Håber du er med her også, når jeg får stablet det ordenligt på benene..
Ha' en dejlig aften..
KH Anne

g u r o sagde ...

Så utrolig hyggelig det ser ut! :) Og så spennende å møte noen av menneskene bak bloggene. Er vi slik vi fremstår i bloggene, tro? :)

Jeg blir inspirert til å arrangere bloggtreff selv. Kanskje våger jeg meg til det i løpet av sommeren?

Det er uansett alltid hyggelig å lese med på din blogg! Skulle gjerne møtt deg irl, bare synd at du bor litt for langt unna.. Men om du noen gang tar turen til Trondheim må du bare si fra! ;)

Sommerhilsen :)

Kreafabrikken sagde ...

Åh jeg er SÅ misundelig, men jeg havde lige en halv festival i blodet, nogle børn jeg ikke havde set i flere dage og en mand, der skulle blive klar til at holde danskeksamen i morgen at tage mig af, så forhåbentlig bliver der et lignende træf på egnen en anden gang. Det ser i hvert fald knaldhamrende hyggeligt ud!! Mvh Louise

Karen Klarbæk sagde ...

Tak for sidst.
Jeg troede ikke vi måtte vise dårlige billeder af nogen...hi hi :)
Super hyggeligt at møde dig.

Karen

Unknown sagde ...

Ser rigtig hyggeligt ud:)

bare WUNDERBAR sagde ...

I kan tro at det bare var en rigtigt hyggelig dag, så tusinde tak til alle jer, som jeg mødte.. Mon ikke der laves et træf igen, hvor andre og flere måske også kan komme med.. :)
jeg har ihvertfald fået smag for det.. :))

mette b sagde ...

Det var så hyggeligt at møde dig og de andre, Rakel. Jeg glæder mig til det næste træf :)
KH

María sagde ...

Hermoso Blog. Bellas fotos.
Saludos afectuosos desde Argentina.
María.
http://tusmanosylasmias.blogspot.com/

LisBethLys... sagde ...

Hej Rakel! Lige et forsinket tak for en rigtig hyggelig og sjov eftermiddag! Skønt at mødes med så søde artsfæller! Jeg er med igen en anden gang!
-LisBeth.

Anonym sagde ...

Hello there :) beautiful pictures! I´m going to buy a camera, I was wondering what kind do you use ...
Thanks(Gracias de antemano) :))