onsdag den 28. juli 2010

En wunderbar tunika... Det virker... lidt!
Ok så virker det, glimtvis, en lille smule af gangen... Hvis jeg sletter noget, kan det erstattes med enkelte billeder... SOm fx de her af den nye tunika med strut som jeg har syet til datteren...
Stoffet er en tilbudsrest som jeg fandt til bare 39 kr.. Det minder rigtigt meget om noget fra min bedstemors gemmer, har denne her lette lidt riflede overflade...
Elsker når de strutter under bærestykket, det giver sådan et friskt udtryk....

8 kommentarer:

Kardemomme sagde ...

Heisann Rakel :)) Vet du at nå ble jeg så glad!! Skjønte jo at du hadde stengt din gamle blogg og ble litt trist fordi jeg synes det var så hyggelig hos deg!
Herlig at du har startet på nytt!
Her inne var det en masse Rakel-kreativitet ser jeg..hipp-hurra!!
Herlig skapdør du har laget, med en masse fine tapetbiter på..
Og så alle de nydelige tingene du syr da! Det ER virkelig sukkertøy for øyet alt sammen! Håper du vil trives i din nye blogg. Jeg har lagt meg til som følger, men det ser ut til at jeg ble lagt ved med mitt fulle navn..Altså Benedicte, men det er helt greit! Da skal jeg lage link til din nye blogg inne hos meg med en gang :)))
Ha en fortsatt fin dag..Klem fra glad Kardemomme :)))

Karen Klarbæk sagde ...

Jeg havde godt set din lagkage forleden, da jeg opdagede du var på igen. Jeg havde selv en på med hjemmebagte bunde mens jeg var på ferie, men din med galsur og makroner skal da prøves....måske så med de hjemmebagte bunde, for ellers skal jeg ud og købe ind.
Alt andet har vi vist klar :)
Tak for tippet.

Karen

Garsdal sagde ...

Hvor er den fin.
Det er en dejlig blog du har fået åbnet. Når tiden tillader det skal jeg rigtigt hygge mig med at få kigget de ældre indlæg igennem også- nu er jeg i hvert fald fast læser:-)

Mette Houg sagde ...

Hej Rakel.
Hvor er det en skøn tunika du har lavet til din datter. Synes stoffet er rigtig fint, og jeg kan sagtens sætte mig ind i din tanke omkring bedstemorstilen.:0)

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

sikken en skøn lille kjole, rigtig mormor agtig som du nævner
Stine:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Kardemomme-
Også dejligt at være tilbage, og hos dig er der jo som altid skønne billeder og pasteller, så jeg kigger ind hver gang.. ;)

Karen-
Altså man må også tro at det med de hjemmelavede bunde lige er en tand bedre, men det andet er hurtigere.. ;) Må lige tage en kig på din opskrift også..

Frøken Garsdahl-
Dejligt! Du ved jo jeg er lidt vild med din blog også, og det er så fint at du altid minder mig om det med nuet, det er jeg nemlig til gengæld ikke selv så go til at huske på! :)

Mette-
Ja nu fortryder jeg bare at jeg ikke også købte den gullige variant som også var der.. Den falder rigtigt fint.. Egentligt havde jeg syet den, fordi jeg tænkte den kunne komme til salg i en lille blogbutik, men datteren var af en aldeles anden mening.. :)

Stine-
Ja og så er det jo faktisk datterens oldemor istedet, nu er vi jo en generation længere ude.. :)
Hvor er jeg glad for opskriften du har lavet til Hendes verden med de blosmter.. De er simpelthen fine og jeg elsker at sidde og nørkle med dem i alle mulige farver og til pynt på alt muligt.. :)

Månestrålens mamasita sagde ...

Den er vel nok skøn - kan lige forestille mig en lille dansetrold i den:)
- dejligt du er tilbage igen, jeg havde kun lige fået tilmeldt mig som fast læser da du lukkede din gamle blog - men nyder at læse med hos dig, så synes det er skønt du har fået mod på blogland igen.

KH Vibeke

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak, det er jeg rigtigt glad for.. :) Og så dit navn, det er simpelthen så fint... :)