fredag den 30. juli 2010

Et sommerligt legehus..


Selvom det regner lidt kan man jo godt nyde sommeren i legehuset... Vi har været ved at rydde op og gøre rent.. Og et billigt plast tæppe købt i Rema1000 gør det nu som gulv.. Det ser rigtigt fint ud.. Mit ønske er at få legehuset malet hvidt indvendigt, men lige i tiden synes jeg det er et uoverskueligt og uoverkommeligt projekt, der er så mange andre der prioriteres først.. Datteren er helt sikkert og lige så glad for det som det er nu.. Det er selvfølgeligt faren herhjemme som selv har tegnet og bygget huset, og det har han gjort rigtigt godt.....

11 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Sikke en tøse-drøm, at have så yndigt et legehus. Godt bygget af Far, og smukt indrettet af Mor. Bravo!

Gøjsen - Sarah sagde ...

Min datter har præcis det samme tæppe i sit legehus.. det giver bare lige lidt ekstra hygge!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Julia-
ja det er ligesom enhver mors drøm at nyde sådan et lille legehus.. Nostalgisk lidt ligesom med ponyerne.. :)

Sarah-
Det var faktisk også en veninde som havde sådan et tæppe som jeg blev inspireret af.. Og jeg havde 3 liggende som jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle bruge til.. :) Det gør det nemlig lidt ekstra hyggeligt.. :)

Pernille sagde ...

Årh mand - er det lang tid siden du har købt tæppet i Rema ?? Jeg leder efter præcist sådan ét til vores legehus (og er lidt for nærig til at bestille det hos Boxdelux).

KH
Pernille

P.S. Er glad for at have fundet dig igen (ved et rent tilfælde). Hurra for skønne idéer og lækre billeder igen...!

Annchen sagde ...

Hvor er det også bare fint og utrolig hyggeligt indenfor i legehuset;) Fint bygget og indrettet..:o)
Hvor stort er det..?
Nyd dagen i regnen..
KH Anne

bare WUNDERBAR sagde ...

Pernille-
Det er nok ved at være nogle mdr siden, men tæpperne er ret store og kostede kun 69 kr.. Tror desværre ik de har flere.. men det er da et forsøg værd at høre hos den lokale rema, nogle gange har de vel på lageret?

Annchen-
Jeg tror legehuset er omkring 6 kvm men ved det ik helt. det er ihvertfald stort nok til at inviter de voksne til kaffe slabberas.. ;)

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Hvor er det bare et lækkert og hyggeligt legehus - og med dejlig meget plads!!!
Jeg nyder også at male og indrette mine pigers legehus - og når de så elsker at lege derinde, så er det jo det hele værd!!! :)
Kh Tina

Mette sagde ...

Vi har malet Johannes legehus hvidt inden i (og sort uden på) og det lysnede bare så meget. MEN det var også et stort arbejde for min mand. Nu ved jeg ikke hvor højt der er til loftet i dit datters legehus, men min mand var nødt til at sidde på knæene inde i legehuset og male, så det var lidt hårdt ved ham. Men det var besværet værd :-)
God weekend og ja vi ses ude ved Trine om en god måneds tid!
Kh. Mette

Loppe-shoppe sagde ...

Nej, hvor sjovt at finde Jeres legehus, når vi selv er ved at lave et som ligner... Hvor er det fint! Mine komplimenter!

bare WUNDERBAR sagde ...

loppe-shoppe-
Ja det var da lidt sjovt.. laver I mon et helt selv? Jeg drømmer stadig om indvendige hvide vægge, men mon ikke det kommer en dag.. :)

Loppe-shoppe sagde ...

Jep, helt fra bunden, lavet mest af genbrugsmaterialer fra en nedrevet garage og vinduer fra lossepladsen.
Hvide vægge er på vej, og jeg glæder mig til at vise fotos fra det - og til at børnene kan lege videre derinde.
Vi har et færdigt, saml-selv-legehus ved sommerhuset som er helt færdigt, indrettet og med en seng/plade sat op så der kan sove et barn på den og et barn nedenunder. Det har været så fint her i sommer, så det håber jeg også at der bliver plads til her.
Idet jeg kun har været blogger i et par måneder og stadig føler mig som total nybegynder, er det skønt at komme her forbi og blive inspireret. Jeg er pt. ved at undersøge om der mon findes kurser i bloggeri... Ville gerne lære alle de smarte tricks at kende. Det her VIL jeg blive bedre til.