fredag den 23. juli 2010

Home sweet home....


Så så man lige os være hjemme igen efter en helt fantastisk dejlig lille ferie... Svarer lige på mails osv i løbet af de næste par dage... Nu skal vi bare nyde hvor dejligt det egentligt er igen at være hjemme, når man nu sådan har været på farten...

I får billeder fra det skønne sted en af dagene.. Dog kan jeg røbe at det var i søhøjlandet, og at det var næsten som at komme hjem!!!.... At der var masser af lækker mad, varm sol, fantastisk natur og en lejlighed som osede så meget af hjemlig hygge, at det næsten var forskrækkende at se hvor mange ting der var i lejligheden, som vi havde akkurat magen til hjemme hos os.... Men som sagt mere herom en af de nærmeste dage...

Håber I nyder den dejlige sommer.. Nu vil jeg opdateres her i blogland...

6 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Ha ha, hvor pudsigt. Glæder mig til at høre mere om jeres lille ferie! Har du forresten bestemt dig for om du kommer sønda? Det kunne være hyggeligt at møde dig i virkeligheden, sammen med alle de andre :)

Unknown sagde ...

Velkommen hjem! Jeg glæder mig til at se billeder :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Julia-
Uh ja, det kunne da være hyggeligt, og jeg føler mig taget helt på sengen, for er det allerede d 1 på søn??... nå men summa summarum er at jeg nok ikke kommer, men jeg håber der måske kunne blive noget her i omegnen en anden gang, hvilekt der jo sikkert også gør... :) Jeg er spændt påa t høre hvordan det går hos jer... :)

Mejse-
Det var simpelthen et SÅ hyggeligt sted, men nu skal jeg lige have ladet kameraet igen før der sker mere i den sag... :)

bare WUNDERBAR sagde ...

PS-
Mejse... Køb ikke FOR meget mummi!! Håber virkeligt ikke samlingen allerede er udvidet med det der står her hos os og venter den lille Arthur! (og jer...)

Unknown sagde ...

Velkommen hjem :-)

Unknown sagde ...

Ih, altså - hvor spændende :) Mumi-samlingen er hermed sat i bero!