lørdag den 31. juli 2010

Jeg drømmer om kreatid....
...farver og farver og farver..... jeg har lige lyst til at være lidt krea, men mangler tid, som i sådan rigtigt mangler tid.... Har skruet skuffe greb på idag, det var dagens projekt...! Det siger lidt om tidshorisonten... Må nyde de ting jeg har lavet og drømme om dem jeg skal lave... når jeg får tid!....


8 kommentarer:

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Åh ja, jeg kender også alt til det med manglende tid!!!
Det er ret frusterende ikke at have tid til det man selv har lyst til, men så er det jo vigtigt at glæde sig over det man når - om så det er at få skruet skuffegreb på ;)
Og ja, du har rigtig mange fantastiske ting at nyde som du allerede har lavet!!!
Jeg er langt om længe blevet færdig med mit "projekt legehus" som efterhånden har taget flere måneder - men NU nyder jeg også resultatet :)
Jeg sender dig lige en invitation til min blog, hvis du skulle have lyst til at se det færdige resultat :)
Jeg glæder mig til vi snart ses igen :)
Kh Tina

Garsdal sagde ...

Nikker genkendende til din situation. For tiden er mit hoved også fuld af idéer, som jeg ikke synes jeg har tid til at få udført. Det er så skønt når det ind i mellem lykkes.

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Tina...
Jeg har lige skrevet inde hos dig også.. Har ferie sammen med ungerne næste uge også, men så skal datteren igen starte i børnehave, så skal vi da ha fundet en dag til at lave dem færdige.. :)

Frøken Garsdal-
Det er skønt når det indimellem lykkes ja, men også tit ret frustrerende, hvis man bare har tusinde ting man gerne vil have lavet, men bare ikke kan få det gjort.. :)

Sine K-J sagde ...

Kender det... Især her i ferien. Masser af inspiration er tikket ind og projekter har taget form i tankerne, bestillingerne venter osv. Tænk at man er sådan en mor der glæder sig til ferien er forbi så man kan få sendt de 3 larmende pus afsted og man kan få lidt krea-tid for sig selv. tsk tsk

Annchen sagde ...

Forstår godt din 'frustration'..:)
Sådan er min hverdag også - alt for lidt tid til det krea jeg så gerne vil.. Heldigvis hjælper det lidt at ha' ferie herhjemme - men vi er jo også to voksne om kun ét barn;)
Håber du finder tiden til dine idéer søde - for det får vi andre SÅ meget inspiration af..
Nyd aftenen.. (og send forresten endelig mail, hvis du stadig er på en bytter:)
KH Anne

Julia Hausfrau sagde ...

Kender det alt for godt! Jeg har hovedet fuld af ting jeg gerne vil lave, og en masse wip's som ligger og venter...suk. Det er svært at nå det hele med en baby...

Unknown sagde ...

Så skønt du er tilbage...:)
Du har været savnet:)

Kan godt forstå du savner kreatiden, du plejer jo også at være så aktiv. de små fylder meget:)
God søndag

Hilsner Vicki

Marie-Louise sagde ...

Kender det alt for godt. Jeg synes dog det begynder at hjælpe lidt, nu hvor mine piger er blevet størrere. Med lidt planlægning når jeg også lidt mere, men det kan jo tage lidt af det impulsive i kreativiteterne.