onsdag den 28. juli 2010

Stof fund og Jasmin the fra Kusmi.......lidt flere stof fund fra den lokale... både stoffet i bunken og det lyseblå med de hvide hjerter er kapret der... Så har jeg indkøbt lidt kantbånd i stærke farver, det kan man altid bruge...

-og må jeg så lige anbefale the drikkere at udvide Kusmi samlingen med den gule jasmin the... Hold k.... den er skøn og smager fuldstændigt som blomsterne dufter... MUMS...

9 kommentarer:

Mette sagde ...

Hejsa.
Hvor er jeg glad for at se at du er begyndt at blogge - har savnet dine skønne indlæg. Jeg glæder mig til at følge dig igen. Håber I alle har det godt!
Knus fra Mette (i Viborg)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Mette..
Velkommen hertil så da.. :)Vi har det alle godt her.. Lillebroren bliver så stor og i takt med det gør storesøsteren jo også.. Mon ik vi ses i virkeligheden i september til tøj og sko fest hos Trine? :)

KirstenLN sagde ...

Skønt at se dig igen!

K.h. KirstenLN

Fru Thornholm sagde ...

Uhhmmm ja, er også helt fortabt i Kusmi's Jasmin te :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Kirsten LN-
Jeg bliver helt nysgerrig.. noget har rygtes, der finder pludseligt så mange folk hertil.. :) Men hyggeligt...

Stine-
Havde faktisk købt den til en veninde og fik den så serveret der, og så var jeg da lige solgt og måtte selv ud og have fat i den også.. :)

Ulla sagde ...

Åh, en af mine absolut yndlings Kusmi'er!
Ha' en dejlig dag :-)
Kh Ulla.

bare WUNDERBAR sagde ...

Ja det fandt jeg også ud af, at det var en yndlings altså.. Tit tager jeg jo også efter farverne på dåserne... ;)
Tak for det, og en rigtigt dejlig dag til dig også.. :)

KirstenLN sagde ...

Hej igen

Jeg har såmænd bare set links til din blog hos flere andre i blogland, og da jeg så læste lidt tilbage i indlæggene her, gik det op for mig, hvem du er. Jeg har ingen blog selv, men fulgte dig på fruens syslerier og var vældig ked af, hvad der overgik dig - og af at miste dine inspirerende indlæg og billeder.

K.h. KirstenLN, kirstenln@hotmail.com

Karen Marie sagde ...

Perfekt jeg mangler lige den gule i samlingen, så den må jeg vist smage - er næsten i bund med den mørkeblå - der må invisteres! dejlige sager du der fik fingrene i :0)

Knus Karen Marie