torsdag den 26. august 2010

Har du husket at det er idag?…

bog
….at den helt fantastiske bog Niceville udkommer??

Jeg savner den stadig lidt hver dag, altså savner den fordi at jeg nu har læst den og der er ikke nogen fortsættelse.. Indimellem kan man blive sådan helt dobbeltsidet følsom når man har læst en fantastisk bog. Sådan havde jeg det med den her, på den ene side helt betaget og med fornemmelsen af at have læst et stykke kunst på bogform, og på den anden side temmeligt trist, fordi jeg nu ikke længere skulle nyde de dejlige damers selskab.. ALtså den anbefales helt absolut meget!

Skynd dig bare afsted og få den købt eller reserveret, du vil elske den….!

7 kommentarer:

Darling L sagde ...

Det er i dag ja! Jeg har forudbestilt den til en meget læseglad veninde som netop har haft fødselsdag, så hun skulle jo gerne få den med posten en af dagene. Jeg burde måske også have bestilt den til mig selv? Jeg er efterhånden ret nysgerrig, efter at have læst den ene gode anmeldelse efter den anden.. :-)

Og endnu en gang, uhmmm den pude der. Farverne er helt vidunderlige! Er den til storepigen?

Kh Louise

Darling L sagde ...

Jeg kender i øvrigt virkelig godt det med at have det lidt dobbelt med en rigtig god bog, på den ene side kan man næsten ikke vente med at finde ud af hvordan den ender, men på den anden side ønsker man slet ikke at den skal ende..

bare WUNDERBAR sagde ...

Ja lige nøjagtigt, sådan havde jeg det også med Mænd der hader kvinder triologie, der blev ligesom lidt tomt da den var færdiglæst.. Men man finder selvfølgeligt hurtig en ny.. men denne her er bare så godt og velskrevet, man glemmer den ikke lige sådan og har mange billeder i hovedet fra den.. :)
Puden tror jeg faktisk ender i sofaen, når den engang bliver færdig.. :)

Unknown sagde ...

Nu har jeg reserveret den :) Og inde på bibliotekets hjemmeside kunne jeg så se at Kathryn Stockett osse udgav en bog i 2009 med titlen The Help og umiddelbart virkede det som om det var lidt den samme tematik som i Niceville, så jeg ville bare lige sikre mig at du vidste det.. Ellers var det måske næste bogprojekt :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak for det Mejse, det vidste jeg ik.. Så må jeg straks på bib og se efter den... :) Du synes helt sikkert den er vildt go den her.. :)

Maiken sagde ...

Jeg ELSKER skønlitteratur - og især dem med høj pageturner faktor! Min bogreol vidner bestemt om dette, og jeg har også tidligere gået til bibliotekets fede bogcafé arrangementer. Men min hang til skønlitterær læsning lider desværre lidt under bloggeriet. Din anbefaling har jeg i hvert fald noteret mig, så jeg vil bestemt se nærmere på Niceville...

bare WUNDERBAR sagde ...

Maiken-
Egentligt har jeg længe mest været til krimier, men denne her var bare så go at jeg ik kunne tage pauser.. Selv om natten lå jeg (ok det var en heftig mave omgang så også m til at bestemme, men alligevel...) :)
Synes absolut du bør læse den...