tirsdag den 10. august 2010

kreahygge i lysthuset...Noget af det hyggeligste og bedste jeg ved er, når min veninde inviterer til sysledag i deres helt igennem fantastiske hjemmebyggede lysthus...

SÅ sidder vi der og sysler med hæklerier, nål og tråd... Der er altid små forfriskninger at gribe til og imens kan ungerne lege... I week var det godt vejr, mændene var på arbejde, så damer og børn kunne bare slappe af og bare råhygge.. Ungerne var både i badebassin og ved legehuset og imens fik vi damer lavet granny stripes og filtkager... Se DET kalder jeg en dejlig dag!!...

PS: Læg mærke til den skønne sommerlige vandbeholder fra Rice.. Det er simpelthen SÅ smart.. Bare fylde den med vand og så tappe.. Ungerne elsker det, og drikker meget mere end de plejer... Du kan fx få den her...

14 kommentarer:

Unknown sagde ...

Lyder til at have været en super dejlig dag:)
Sikke en god ide med vandbeholde, det vil jeg da lige huske - tak:)

Hilsner Vicki

bare WUNDERBAR sagde ...

Ja især når man har en unge som min, som ikke er særligt go til at drikke, så kommer den altså til sin ret... :)
Må jeg lige sige at dine sættekasser er vildt fine.. Jeg er vild med som du har brugt udklip fra børnebøger osv også, så det ikke kun er tapet.. Egentligt en go ide, man kunne jo bare printe billeder fra nettet i farver... :)

Julia Hausfrau sagde ...

Ej, hvor er det et lækkert lysthus. Suk, hvor jeg dog savner en have...

Det må være hyggeligt at sidde der og krea-sysle sammen :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Julia jeg kan forsikre dig at det er det dejligste mest indbydende lysthus ever! og ja det er så hyggeligt... sommetider sidder vi begge familier dernede og drikker kaffen, så er det helt trangt på den hyggelige måde... ;)

g u r o sagde ...

Så fantastisk deilig det ser ut! Kreatid med venninner er det beste! -og når barna koser seg samtidig, så er ingenting bedre enn det! :)

Ta vare på disse øyeblikkene, og så må vi alle huske å bli bedre til å gjøre slikt! ;)

Ha en fin dag!

bare WUNDERBAR sagde ...

Guro-
Det snakkede vi faktisk også om at i en travl hverdag skulle man huske at gøre ting der fyldte op på energi kontoen, og det må jo bestemt siges at være en af dem der gør det.. :)

Maiken sagde ...

Sådan et smukt lysthus ville jeg elske at eje. Hvor er det dog helt vidunderligt, og jeg kan godt forestille mig hvor skønt det må være at hygge derude. Det lyder som en rigtig hyggelig dag!

Belinda sagde ...

iih hvor lækkert - se det er da hygge på den extra dejlige måde.
Men imponerende at I kan være kreative mens børnene er med. Jeg glæder mig til den tid kommer med min søn :)

Mette Houg sagde ...

Jeg har det ligesom Maiken - jeg MÅ da også eje sådanne et lysthus
;0)
Det er skøn med veninde-hygge-sy-skrikke-hækle-dage! Man burde gøre det lidt mere!

re:signert sagde ...

AH!! For en underbar blogg. Retro, fargerrik og annerledes. Superbra jeg kom over deg. Litt tilfeldig. Er selv retro fan. Stå på. Mere mere mere :-) Bare ta en titt hos meg. Renoverer et retroparadis av et hjem. Kjøpt et sommerhus og fjøs helt møblert! For en drøm, hva? Retro forever. Signe

mimmi-leone sagde ...

Hørtes koselig ut, så kan man virkelig inspirere hverandre, og barna blir glade også.

For noen herlige farger på vannbeholderen fra Rice.

Hilsen fra Mimmi-Leone

Marolle sagde ...

hvor lækkert!! jeg er helt målløs, hvor må det var skønt at have sådan et i haven. Hmm tænke tænke, der er jo faktisk plads til det her i min have ;)

Kristin sagde ...

Nøøj et skønt lysthus - lige den helt skønne kollonihavestil som jeg elsker. Hvorfor står det hus ikke i vores have??
Noget af det bedste er en kreasysledag, med snakkerier og børn der leger:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Maikne-
Jeg forestiller mig også at jeg ville tage vildt mange eftermiddags lure derude med gode blade ved hånden, hvis jeg havde sådan et hus.. :)

Bella-
Nu stod der jo intet om at den ene af os kun fik hæklet 3 rækker grannies i løbet af en HEL dag, og den anden altså kun fik lavet 4 filtkager i samme tidsrum... ;))


Fru Hygge-
Man burde gøre det MEGET mere, men det er jo bare at finde tid til det.. Tænk så meget tid man får når ungerne bliver større.. :)


Signe-
Ih tak for din søde og skønne kommentar.. Jeg har lagt mig som følger inde hos dig også.. Godt du kan li det her nye sted.. :)

mimmi-leone-
Lige nøjagtigt, og børnene er faktisk gode til bare at lege, og vi voksne sidder jo lige i nærheden.. :) Vandbeholderen er nemlig rigtigt sommerfin i farverne.. :)

Marolle-
Jeg tænker nemlig også at der ER jo også plads i min have.. Vi mangler bare lidt praktiske ting, som materialer, hvem skal lige få tid/lyst/evner til at bygge sådan en sag... :)))

Kristin-
Præcis, eller i vores have... gid gid gid...!!.... :)