onsdag den 1. september 2010

DIY på tryk..

diy2
Til denne her nemme DIY på tryk skal du bruge..
Maling, pensel, skarp lille kniv, æbler, kartofler, kort, eller fx en dækkeserviet..

diy4
Så halveres æblet og i kartoflerne skærer du motiver og bogstaver.. (bogstaverne skal selvfølgeligt være spejlvendt og ikke som Fét på billedet!)

diya1
Så males overfladerne på kartoflerne og æblerne, og du kan nu trykke på kort og stof og lave sjove tryk sammen med ungerne… Det kan også være en god måde at øver farver og bogstaver på, hvis børnene er i den alder..

diy667

diy77

diy5
Ungerne vil elske det…! Go fornøjelse….
PS: Karen Marie har også et fint indlæg om kartoffeltryk, det finder du her

6 kommentarer:

SiriR sagde ...

Tak for DIY! Hvor ser det flot ud, definitivt noget der bør prøves!

Og nu har jeg også været til Zumba, hvor var det sjovt:)

Susan sagde ...

Så enkelt og så fint... Glæder mig til min dreng er stor nok til det :)
Det er iøvrigt rigtig fint det du har fået lavet :)
Ku lige se du linkede til Karen Marie, super dygtig kvinde. Kender hende privat, og er bare rigtig sød. Køber ofte hende papir ting til scrapbog osv.
Kh Susan

bare WUNDERBAR sagde ...

Siri-
Det var faktisk rigtigt sjovt.. Frederikke syntes også det var skægt.. :)
Og zumba.. yes, det er bare SÅ skægt og fedt.. fantastisk motionsform... :)

SUsan-
Ja det er rigtigt hyggeligt, når ungerne får den str hvor de kan være med til de kreative ting, og hvor de selv synes at det er skægt.. :) Her laver jeg af og til noget med store pigen, og så får lillebror et stykke papir at skrasle med, så er vi ligesom også alle sammen med.. :)

Susan sagde ...

ihhh hvor hyggeligt... ja drenge er nok ikke helt så meget til at småsysle. Men hvis jeg nu bare gør det med ham fra start af, så kan jeg jo håbe han gider ;) hihi... det gælder vel bare om at opdrage ham til det, eller??!! HIhi.... (Må hellere passe på jeg ikke laver ham til en tøs ;O))
Kh. Susan

Katharina sagde ...

Jeg har de sidste mange måneder gået og drømt om kartoffeltryk, men skudt det hen - for det bliver garanteret ikke så fedt som jeg husker det fra min barndom... MEN det gør det jo! Jeg skal kartoffeltrykke nu. TAK for DIY

Karen Marie sagde ...

Hvor er det fine tryk i har lavet -ser fedt ud med bogstav trykket sammen med æblerne! pudsigt at vi begge kom på den ide samtidig :0) og tak for linket! der er vist en der forveksler med med "Karenmarie klip" men det er ikke første gang ;0)

Dejlig dag til dig, KH karen Marie