fredag den 3. september 2010

Efterår af den gode slags....

Idag skal jeg plukke af de her.. De skal bruges til noget fint og efterårs agtigt.... De ER da lækre som de ligger der i de fine efterårs farver og skinner...


Og så skal jeg købe endnu flere af de her til mine stuer... De købes for kun 10 kr hos min yndlings pusher, et lille sted ud til vejen, med alverdens hjemmeavlede grøntsager, frugt og blomster.. Snart har de sikkert også de store græskar klar...
Det er da lidt efterår af den gode slags i tiden...

10 kommentarer:

by myr sagde ...

Hvor sjovt at du viser hyben, har netop skrevet en kommentar på Karen Klarbæks indlæg om, hvad der pynter ved vores fordør...ved vores står en flettet kurv fuld af grankogler som Oscar og jeg samlede forleden...toppet af med masser af lækre hyben i skønne farver - de skal trækkes på ståltråd og danne en sød "Velkommen" krans til at hænge på fordøren...når jeg altså bare liiige får købt ståltråden:-)
Kh Malene

bare WUNDERBAR sagde ...

Ja det er faktisk lidt sjovt, for det var lige nøjagtigt det jeg skulle bruge mine hyben til. Vi lavede en krans da frederikke kom hjem fra børnehave igår. Den var til en fødselsdags gave til hendes farmor og hænger nu på somemrhus døren.. Det ser så fint ud.. :)

Annchen sagde ...

Smukke billeder!
Vi har også snakket om snart at efterårs'pynte' lidt - og hybenkrans er da oplagt.. Så fine..:)

Hege Synøve Kolstad Evensen sagde ...

åhhh, det siste bilde likte jeg svært godt!!! Noe 60 - 70 talls over uttrykket. Bringer gode minner fra svunnen barndom. Lekkert med røde og lilla toner mot det isblå:)

Kivi sagde ...

...nøj, hvor er jeg glad for at se dig og din (nye) blog igen!!

Helt ved et tilfælde endte jeg her og indenfor 5 sekunder kunne jeg jo se at det var "den Rakel"..

Har altid syntes at din (gamle) blog var én af de absolut mest inspirerende i den store fagre blogverden og en ren nydelse at følge for en krea-mom som mig.

Det er skønt at have mulighed for det igen - tak fordi du deler ud af alle dine vidunderlige idéer og kreationer :-)

- mor til 4 -

Iben sagde ...

Hej R
Jeg faldt lige over din blog, og tænkte straks er det virkelig... og til til min enormt store glæde fandt jeg ud af, at det er det! Det var totalt gået min næse forbi, at du er tilbage under nyt navn. Jeg elskede din gamle blog, og hvor er det skønt igen at kunne blive inspireret af alle dine kreative påfund:-) Så et lidt forsinket men meget stort velkommen tilbage!
Mange hilsner
Iben

Fred sagde ...

Det er godt med lidt efterårs glæder - TAK for inspiration! God ide med hybenkransen på døren...
Knus

bare WUNDERBAR sagde ...

Annchen-
Ja man kan jo ligeså godt ride med på bølgen og nyde efteråret istedet for at hæge om sommeren... :)

Hege-
Ja måske du ahr ret.. Det minder mig lidt om køligt vand.. Nok den blå farve.. ;)

Kivi-
Jeg har heller ik gjort noget særligt reklame ud af at jeg er tilbage, og så er det jo dobbelt så fedt i finder herind alligevel og at I kan se at det er her jeg bor.. :))

Iben-
Tusinde tak, forsinket tillykke er mindst ligeså godt som et "til tiden" tillykke.. Er glad for at du har fundet herind, og at du synes at du kan få noget ud af det.. :)

Frederikke-
Ja det er da lidt dejligt med de der solskins efterårs eftermiddage.. Jeg bandt en fin gul silkesnor i toppen af vores krans, det så fint ud... :) Må sige du har en flot blog og tager nogle rigtigt fine billeder! Altså dine billeder er ret gennemtænkte både i komposition, motiv og farver, det er flot, man tænker slet ik at du "kun" er 13.. (og det er jo ikke "kun" på den måde, men bare "kun" i forhold til mine snart 30.. :) )

Sara sagde ...

Smukke efterårs-farver♥ det kommer da kun til at pynte!..
Knus Sara

Pafrika Og Belkini sagde ...

Nyper, er det det? Hva lager du, saft kanskje? Eller nypete, det er jo kjempegodt!

Høsten er kjempefin, min favorittårstid - hvis den ikke regner vekk, da. En viss mulighet for det, der jeg bor.

Fin helg til deg!