onsdag den 27. oktober 2010

Entreen og tip til en rå mur....
Hjemme hos os har vi en meget lille entre.. Vi ville gerne give den personlighed og rum, og samtidigt udnytte den minimale plads optimalt...
Væggen op langs trappen fik fjernet dens beklædning, hvorefter alt overflødig puds blev banket af, så murstenene stod frie og rå.. Vi penslede den så med det man kalder klar microdisperser, som lægger sig som en næsten usynlig film over muren og holder på puds og støv.. Vi er blevet rigtigt glade for det, det tilfører rummet, hygge, varme og naturlighed, blandet med et råt look og new yorker stemning..
Hvis du selv har lyst til at lave en "rå" mur, er det faktisk ret let, men husk at indermurene er det bedste at bruge da ydermurene let kan blive kolde..

Pladsen under trappen er blevet til ungernes garderobe.. Her har de deres egen knage og et gammelt TV bord er malet turkis.. Herunder kan skoene stå og boksene fra House Doctor rummer huer, vanter og andre småting man skal bruge når man skal ud..... Tord Bontjes blomster lampe lyser op, og synes den har en perfekt form til det lidt trekantede rum under trappen...

Der er også lidt små finurlige detaljer, som fx de små figurer som står på listen over stikkontakten...

24 kommentarer:

SiriR sagde ...

Hvor ser det bare flot ud med den rå murvæg! Og så alle detaljerne under trappen, hyggelig og funktionelt:)

Anne sagde ...

Hvor er de bare fedt. Elsker den rå væg og den sjove detalje med de små figurer. Det er sådanne små detaljer der bare det meget mere spændende at "gå på opdagelse" i :)

KrudtuglensMor sagde ...

Elsker jeres rå mur - især pga den new york´ske stemning ;)

Kaptein Biff sagde ...

åh... så fint!

jane sagde ...

Den er altså hyggelig, den lille entré.
Og sej mur der!

Fargebarn sagde ...

Så utrolig gjennomført og koselig entre! Du er flink med detaljer! Skulle ønske jeg hadde den egenskapen ;)

Sheneligans! sagde ...

Så fantastisk! Kjempefint! Herlige farger og fine detaljer! Likte den rå muren veldig godt! Skulle gjerne hatt en sånn mur her hjemme! :)

Frk. Trillingsgaard sagde ...

Det er bare blevet så flot!! Vi har sådan en væg i køkkenet og det er det FØRSTE folk kommenterer når vi har besøg.. Og så lige i gangen.. Wauuuw - hvilken velkomst at få..

Klem Louise

Tanjas univers sagde ...

Sikke en fin entré, det er blevet! Jeg har selv en meget lille kvadratisk entré, som trænger til en makeover, men har endnu ikke fundet ud af, hvad der skal ske med den...

Maria sagde ...

Wauw, det ser virkelig godt ud!

Camille sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt og superlækkert ud!

Anette {foreldremanualen} sagde ...

WOW - meget lekkert! :-)

Unknown sagde ...

Suk... Hold da fast, hvor ser det bare rigtigt godt ud!!!

Kh Christina

Malene sagde ...

Synes I har formået at gøre entreen rigtig hyggelig og personlig. Og fedt for børnene at de ligesom har fået deres eget sted...Er vild med den rå mur og lampen er bare skøn...vi har nemlig en magen til:) Dog er den blevet lidt smudset med tiden, men jeres ser ud til at holde den hvide farve godt...gør I noget særligt ved den!??

Mirjam sagde ...

Sikke en hyggelig lille krog under trappen :)

Kh. Mirjam

Belinda sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud! - talte du ikke om (på din gamle blog) at i ville lave entréen om?

Månestrålens mamasita sagde ...

Sikke en skøn entré, ville ønske mit hjem havde de samme muligheder for det personlige præg :)

Go idé med det gamle sengebord - sådan et har jeg faktisk også stående uden af vide hvad jeg skal med det..

KH Vibeke

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Jeg synes altså at et stykke råt mur ser super fedt ud, og har længe ønsket mig en sådan væg i mit køkken, så tak for tippet. Pudset skulle jo nødig drysse ned i maden:)
Stine

Henny sagde ...

Yndigt med rummet under trappen. Og der ser også godt ud med den rå væg. Meget specielt og unikt.

Unknown sagde ...

DET SER FAEME GODT UD. Toplækkert!

Anonym sagde ...

Så fin entrè!! Deilige farger som ønsker velkommen inn :)

Marit

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak for alle jeres søde entre kommentarer.... :))
Jeg nupper lgie spørgsmålene...
Det er altså egentligt ulempen ved at lægge ud når man ikke er ved computeren og man har kommentar moderator, så kan man ik rigtigt nå at følge med til at svare.. men spørgsmålene var det.. :)

Frk Trillingsgård-
Fantastisk at have den i køkkentet.. jeg ville selv rigtigt gerne have haft en "inde" i huset, som man kunne gå og nyde.. men det er selvfølgeligt også rart at nyde den hver gang man kommer hjem.. :)

Malene-
Den er ret lækker ja.. vi stod faktisk lige igår og snakkede om at den altså trængte til en vask, men det er ligesom lidt omstændeligt?? Men man ser det nu heller ik synderligt der hvor den hænger nu.. :)

Bella-
Jo det er rigtigt.. og så langt er vi bare ik kommet endnu.. er det ik noget med at man gemmer det bedste til sidst el hvordan.. el det sværeste i det her tilfælde..? Vi skal have ny trappe og det er altså lidt et projekt at komme igang med.. :)

Stine-
Vi havde faktisk også bøvl med hvad vi lige skulle gøre ved den.. og maleren ku ik hjælpe os.. det var først da vi kom i kontakt med en gammel murer som vidste lige hvad vi skulle gøre.. Men det bliver rigtigt fint når man bruger disperseren.. sådan lidt glat at se på uden at det bliver for meget.. og så drysser ingenting ned i maden.. ;) :))

Darling L sagde ...

Virkelig smuk entre - det må være et fantastisk sted at træde ind!

Marolle sagde ...

så fint! og jeg er så vild med den rå væg, gid jeg boede i et murstens hus!!
du er så god til de små fine detaljer så det hele bare spiller sammen <3