fredag den 8. oktober 2010

"Gøre tanker" og kage med go´samvittighed....Går og tænker lidt på hvad jeg skal hænge på væggene over vores sofa... Tænker det skal være forskellige rammer i forskellige str, med forskellige motiver og farver, men sat i orden... Tænker også at jeg selv skal lave lidt kunst (!?) til den væg... Og tænker at vi snart må gøre alvor af det sofabord vi selv vil lave sammen...
- Og tænker at jeg hellere må smage lidt på de lækre sager vi købte til Bage dagen hvor der blev bagt for at tjene ind til Børns Velfærd.. Så kan jeg vist for en enkelt gangs skyld nyde kagen med go samvittighed ik og tænke lidt imens..... (var der nogen der sagde overspringshandling?...)

18 kommentarer:

Malene sagde ...

Tænker at du tænker en masse gode tanker:)
Lyder fedt med de forskellige billedrammer og motiver og ikke mindst den hjemmelavede kunst. Har du set de ugler, som Trine (http://hverdagsjunkie.blogspot.com/2010/10/u-huuu.html), Brilleting (http://brilleting.blogspot.com/2010/10/puslespils-ugle-version-11-undre-sten.html) og andre har lavet? Sådan nogen skal jeg helt sikket lavet. Det er lige kunst efter mit hovede.
Hvor dejligt i øvrigt med en 'god-samvittigheds-kage':)

Anne sagde ...

Vores sofa er også uden "pynt" over sig endnu. Et længerevarende projekt tydeligvis, for vi havde tænkt os at bruge en del af de smukke billeder vi selv har taget i Sydamerika, på Færøerne og Grækenland. Men i forskellige størrelser i lækre rammer. Og så kombineret med andre smukke billeder/tegninger...
Men hvor er det bare et lækkert sofaarrangement ellers. Rigtig fine puder, og super-lækre lamper :)

Kh Anne

bare WUNDERBAR sagde ...

Det må jeg lige tjekke ud.. :) Der er jo også det berømte cirkel billede, det er jeg også ret vild med.. Men har nu også tænkt lidt på at alliere mig med store pigen.. Hun tegner de mest fantastiske prinsesser i tiden, med øjenvipper og sløjfer, kysmund, forskelligt hår og kjole pynt.. Det må man også kunne lave noget fint ud af.. :)
Og ja ind imellem kan det jo være godt med en samvittigheds kage... ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Ja det er altså mærkeligt.. men jeg har det sådan at jeg jo ik rigtigt kan få taget hul på den væg, før jeg har nok til det hele.. Ellers kan jeg jo sømme og lave om 100 gange inden det er fint.. I vores lejlighed vi havde før vi købte hus boede vi i næsten 3 år, vi nåede aldrig at få noget på væggene.. Ret mærkeligt egentligt.. Er spændt på hvornår jeg får taget hul på den her væg.. det er som når man skal klippe i et rigtigt lækkert stykke stof, og man bare ik rigtigt helt kan bestemme sig for til hvad, og man ved at når man først har klippet, så er man ligesom i gang.. :)))

Malene sagde ...

Ja, cirkelbillederne er nu også helt fantastiske...Lyder også som en rigtig god idé med storepigens fine tegninger...Det er jo også, når man blander forskellige typer af billeder, at det blir rigtig interessant, synes jeg.
Kan godt følge dig i 'berøringsangsten' over væggen... det er ligesom det hvide lærred, det blanke papir eller det rigtig fine stof, der skal klippes i, som du selv nævner. På væggen over vores sofa hænger et af mine malerier, som jeg aldrig helt blev tilfreds med. Det har hængt der i flere år og ventet på sin 'afløser'; "Det helt rigtige". Skal bare lige finde ud af, hvad det helt rigtige er:) Det er vel egentlig ofte den proces der tager længst tid, ligesom når man skal have valgt stoffer ud til et projekt. Selve udførelsen går som en leg, når først man har det påbegyndt:)

re:signert sagde ...

Tusen takk for det! For noen deilige puter i sofaen. Antar du har heklet eller strikket selv. Kjempetøffe :-) Signe

bare WUNDERBAR sagde ...

Det har du egentligt helt ret i.. oftest går det hurtigt og er faktisk også sjovt og lettende når først man går igang med noget.. det er faktisk lidt som du siger når man står med det hvide urørte lærred.. og det er lidt udnerligt for det er jo ik andet end at spartle et par huller hvis det går helt galt.. :))
Du har ret i det med at blande, det kan jeg også godt li.. Jeg har også en tanke om at finde et maleri i ramme på lopperen og så male rammen og bruge lærredet til et nyt kunstværk.. :)

Barbros lille atelier sagde ...

Litt kake er deg vel unt:-) Nydelige puter du har i sofaen! Til å bli i godt humør av:-) Og puffen på gulvet er bare utrolig fin - står på ønskelisten her.

Ha en fin helg!

Klem

Unknown sagde ...

Dejlig sofa "hjørne" du der har skabt! Der gad jeg godt sidde og spise dine kager :-)

annicken_j sagde ...

Du finner vel på noe fint tenker jeg!
Jeg eeeelsker de grønne lampene, rice puffen og de fine putene du har lagd!!! Så fint å kjøpe søtsaker for et godt formål :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Signe-
Jo de er hjemmelavede.. så er de ekstra fine jo.. ;)

Barbros-
Jeg er faktisk blevet meget mere glad for den end jeg havde regnet med.. Synes de er vildt flotte og ik så dyre i forhold til hvad man får for pengene.. :)

Losarinas-
Det er som sagt ik helt færdigt endnu.. den stue har stået sådan lidt hen, hvis man kan sige det.. men spise kager i sofaen, DET kan man altid.. :)

Annicken-
tak for de søde ord.. det er jo gosdt når man må spendere på kage helt uden dårlig samvittighed, det er jo sjældent at det sker.. ;)

Polka sagde ...

Dejligt sofahjørne, I har! Jeg glæder mig sådan til at få et hus engang og begynde at indrette, men de hvide vægge gruer jeg lidt for ;-)

Annchen sagde ...

Det lyder nøjagtig som herhjemme..;)
Vi er også bare utroligt dårlige til at træffe et valg og kaste os ud i det.. Så vi har også bare vægge..
Jeg er også lidt ude efter samme princip som dig kan jeg høre.. Nogle forskellige billeder i ens rammer - og er ret forelsket i både cirkelbilledet og uglebilledet og evt. nogle tryk af en slags.. Det må afprøves en dag..
Men super lækkert hjørne!!
Nyd fredagen..
Kh Anne

Merete sagde ...

check lige ideen fra hende her:
http://frkenfiil.blogspot.com/search/label/Decoupage
syntes det er helt skønt og tror du måske kunne bruge nogen af ideerne...

Hege Synøve Kolstad Evensen sagde ...

Så kule lamper på veggen:)

In my house sagde ...

Åååååå så snyggt, jag har en sån Rice lapp puff i min butik.... Dom är så fina...

Kram josse

Garsdal sagde ...

Elsker jeres sofakrog - den indbyder til hygge, er så vild med de grønne lamper. Og så elsker jeg kage:-)

Marolle sagde ...

ih de lamper er bare så fine!:)