søndag den 7. november 2010

Cupcakeworkshop oplevelser....

Spørg lige om jeg har haft en helt fantastisk oplevelse igår....!

Jeg har en veninde som skal giftes... En veninde som er helt eminent go´udi gastronomien og som elsker at bage...Og hvad finder man på.. noget som er hyggeligt, som alle kan være med til, og som har den kommende bruds interesse...??
Man bestiller selvfølgeligt en cupcake workshop hos Julias Cupcakefabrik... Og så kom hun der, med vognen fyldt med chokolade- og appelsinkager i kulørte papirer, Royal icing blomster en mas, krymmel i masser af farver og former, og velsmagende vanillie fondanter lige til at trylle om til alverdens ting og sager, tyller til at lave de fineste strukturer og former med, perlemor til de fine blomster, og ikke mindst dejligt humør og i et outfit der passede perfekt til en cupcake hausfrau, med lækker rouge på kinderne, stilet 50ér kjole og et fint forklæde!...
Vi fik hvert et opskrifts hæfte med tips og tricks, og hun delte velvilligt ud af erfaringer og kunne svare på alle spørgsmål om kager, bagning og pyntning.. Så ikke nok med at vi havde en dejlig dag, vi lærte rent faktisk også en hel masse... Og alle kagerne lavede vi, så vi kunne få dem til dessert om aftenen når mændene og damerne skulle spise sammen, og jeg tror nok de mænd syntes, at de var ret seje kagerne (og nok faktisk også damerne!)...
Nu er jeg rigtigt spændt på brylluppet, for bruden skal nemlig selv lave kagen, og jeg tror at hun igår blev en anelse mere rustet...

Sådan en cupcake workshop kan rigtigt meget anbefales, så tag og klik ind til Julias blog Cupcake Fabrikken her, og se mere.... Tror nok lige jeg napper en reste kage nu til eftermiddagskaffen....

PS: Du har vel opdaget at alt der er farvet og står med store bogstaver gemmer et link ik....?!..

24 kommentarer:

Heidi sagde ...

NØØØØØØJJJJJJJJJJJJJ hvor er jeg misundelig! Det ser så festligt ud!

Kirsten Søeballe sagde ...

Dejligt blogindlæg :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Bendhøj-
Det var faktisk ret festligt og hyggeligt, nu når vi ikke lige var til gocart og den slags.. Kan virkeligt anbefales.. :))

Kirsten-
Jeg er også selv rigtigt glad for de indlæg som opsummerer oplevelser jeg har haft, mest for min egen skyld, fordi jeg synes jeg på den måde gemmer dem lidt og passer lidt bedre på dem, de oplevelser.. :)

Helle sagde ...

ej hvor er de lækker ud lige til at spise ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Belladotte-
De smagte også bare sindsygt godt.. sådan blandinger af chokolade, appelsin, vanilie, og den chokolade creme julia havde lavet til a tylle på, nøj den var go!... Vi har jo fået opskrifterne i det lille hæfte, så tænker vi skal have det prøvet af på egen hånd også.. :)

Camsen sagde ...

Uh det gad jeg godt!

bare WUNDERBAR sagde ...

Camsen-
det er også ret fedt det der med, at det hele bare er klar og lige til at springe ud i.. det er bare at pynte og så at suge til sig af alle de tips og informationer man får omkring hvordan man gør når man selv skal igang.. :)

Malene sagde ...

Nøj, det ser lækkert ud...og hyggeligt. Og sikke en god idé til en polterabend. Ville også gerne med på sådan en workshop, men der er et stykke vej fra Sønderjylland...Må håbe at Julia udvider med tiden, så hun kører lidt længere. De fleste jeg kender fra området er nemlig flyttet derfra igen:(
Fedt at I fik et hæfte med tips og info:) Det blir da sjovt at prve det af selv også.

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Det var rigtigt fint til et polterabend.. det var stille og roligt på den hyggelige måde, og så fik vi en unik lidt udover det sædvanlige oplevelse oveni.. der var rigtigt tid til at snakke og fordybe sig, så det var fedt.. Tror sagtens vi kan finde ud af det nu efter julias vejledning.. Den kommende brud havde vi købt et større tyllesæt til, så hun havde et start sæt at gå igang med.. :)

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Den workshop har jeg også kig på! Hvor er jeres kager bare blevet flotte.

Den 'frække' er sjauw:)

KH
Lis

Anonym sagde ...

For en FANTASTISK idè!! En perfekt opplevelsesgave til en god venninne!

Marit

Kristin sagde ...

Wauw Rakel! Hvor ser det hyggeligt ud og sikke fine, fine kager i fik lavet.
Heldig brud at blive så godt rustet til den store dag!
Fed oplevelse i må have haft!
Julia's workshop står højt på min ønskeseddel!

Ditte Marie sagde ...

Sikke en god idé. Det ser sjovt, hyggeligt og inspirerende ud. Mums!

Annchen sagde ...

Hvor ser det bare lækkert og hyggeligt ud..:)
Nu glæder jeg mig endnu mere til jeg skal på workshop hos hende om 3 uger...;) Og sikke en god idé til polterabend - havde lidt luret det var det I skulle;)
Godt alternativ til andre sjove polterting - jeg var bl.a. ude at køre gokart - det var nu også tosset sjovt at prøve for første gang;)
Nyd aftenen..
Kh Anne

bare WUNDERBAR sagde ...

Lis-
Den frække er bestillingsarb og den som Julia lavede til mænnern... ;)) Det kan absolut anbefales, så du har noget godt til gode.. :)

Mit skip-
Og ret unik.. det er der vist ikke mange der kan prale af at have oplvet på den måde.. (endnu da.. ;) )

Kristin-
Så vidt jeg har forstået tror jeg nok der skulle komme en workshop mere for blogladies hjemme hos julia, så måske der var plads der? :) Det var virkeligt hyggeligt.. :)

Ditte Marie-
Ja der har julia vist fundet en ret uopdaget niche, den har hun for sig selv.. :)

Anne-
Det go kart det var alle mændene, men så vilde var vi ik.. ;)) Men de sagde at det var sjovt..
Vi troede egentligt at hun skulle have sin lille baby med og jeg min, så derfor skulle det ik være for vildt.. Og hun ville helst sådan noget vi alle sammen kunne være med til.. Jeg synes det var en fed oplevelse til et polterabend.. :) Go aften til dig også.. :)

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Wauh... hvor er de bare flotte.
Super god ide...
Knus Susi

Kirkesjov sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder - man kan bare se at det har været fedt, fornøjeligt og helt igennem fantastisk! Rigtig god ide til et polterabend. Nyd det sidste af weekenden.
Mvh. Mette

bare WUNDERBAR sagde ...

Susi-
Ja de blev virkeligt flotte, noget ud over det sædvanlige og ikke lige det vi normalt smider på bordet til kaffen... ;)

Kirkesjov-
Ja det kan man faktisk.. jeg er også selv glad for mine "oplevelses" indlæg, fordi de også opsummerer det lidt for mig selv, og fordi jeg kan vende tilbage til dem og huske på det.. :)

Mette Houg sagde ...

Oiiii nogle lækre kager!!!
De er godt nok flotte.. og jeg synes det er en super god ide, det med at få besøg af Julias Copcakesfabrik!
Skønne billeder igen, igen!:0)

Tove sagde ...

For en flott gave å gi! Skulle gjerne ha vært med på noe slikt:)
Nydelige cupcakes:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Mette-
Det var ihvertfald en oplevelse lidt udover det sædvanlige.. ik noget man prøver hver dag... og det kan vist ik blive andet end flotte billeder med alle de farverige kager... :)

Tove-
Hun blev også rigtigt overrasket og glad den kommende brud.. hun havde helt sikkert en go dag.. :) De blev ret flotte men det var ingenting imod hvordan de smagte.. :))

Darling L sagde ...

Ej, hvor ser det lækkert og hyggeligt ud! Det må have været en skøn dag!!
Billeder og beskrivelser får mig til at se endnu mere frem til selv at skulle på workshop hos Julia :-)

Marolle sagde ...

det ser bare så lækkert og hyggeligt ud :) hun er da bare for sej hende Julia.

Claus sagde ...

Det ser ud som om I har haft en super polterabend. Til dem som har lyst til at arrangere et super sjovt polterabend, kan jeg anbefale at tage et kik på: Polterabend Event eller få gratis polterabend ideer og inspiration på: Polterabend