mandag den 6. december 2010

pakker, pakker, pakker.....Jamen her er det så, det fine sølv juletræ, jeg har fået af min pakkekalender veninde.. Jeg er helt vild med det, med eller uden pakker, og jeg synes det ser fint og julet ud, at det står der i hjørnet og lyser op i stuen... Det havde da været helt fantastisk med pynt på også....

Jeg selv sendte kassen med alle de prikkede pakker afsted... ikk helt så opfindsomt, men jeg synes nu at indholdet var ret fint, og det er vel det vigtigste....

Indtil videre har jeg fået en go blanding af en julecd, cykelslanger og traktordæk (yes I know, men det er altså rigtigt, og det kan bruges til rigtigt mange fine ting, som smykker og skåle og den slags...) og en sjov patentflaske med sæbe... Det er nu lidt hyggeligt at pakke op hver dag.....


Indimellem kommer man så også selv til at købe en lille julegave el. to til sig selv... fx den her fine neon pink plexi stjerne fra Daisy Christmas... Jeg synes den er fantastisk fin som den lyser op ved klaveret... og kan godt li at mixe det lidt moderne jule pynts touch ind imellem alt det gamle, arvede og nostalgiske...

14 kommentarer:

Anne sagde ...

Sikke en lækker julestjerne :)
Og det er nu dejligt at det kan sne lidt på din blog når det sådan tør udenfor...

Kh Anne

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Jamen her tør det faktisk ik tror jeg.. her er bare sne og dejligt solskin.. men sne på bloggen, det må vi alligevel have ik.. Det SER da fint ud ja det gør.. ;)

Anja sagde ...

Hvordan har du dog skabt den fine sne på bloggen? Den fik i hvert fald smilet frem!

Sukkertøy for øyet sagde ...

..Endelig har jeg fått lagt meg til som følger av din skjønne blogg :)
HERLIGE bilder :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anja-
Det er den dejlige og dygtige Marolle der har tryllet sneen frem, så jeg kan ikk tage æren for den, kun for at ha bestilt den.. ;) Jeg bliver også glad og julestemnings agtigt af den.. :)

Ida Susanne-
Dejligt at du kan følge.. jeg følger også dagligt med hos dig.. du har en rigtigt skøn blog, med masser af dejlige billeder.. :)

Anonym sagde ...

Det var ei fin fin julestjerne! :)

Marit

bare WUNDERBAR sagde ...

Marit-
Ja jeg er også ret glad for den.. og den er faktisk ikke SÅ dyr.. 59 kr står den til.. og farven er faktisk ik helt så flot på billedet som i virkeligheden... :)

Malene sagde ...

Jeg har også haft kig på julestjerne fra Daisy Christmas i et stykke tid. Den er bare så fin.
Og hvor ser det hyggeligt ud med pakketræet:)

Maiken sagde ...

Hvor er det nogle smukke pakkekalendre! Både træet og prikkerne er da super skønne. Jeg sender dig stadig dagligt en venlig tanke over at have delt dette fantastiske koncept. :o)

Stjernen er rigtig fin. Faktisk endte jeg med at google lidt på det, men forsendelsen var super dyr - øv. Hvor har du købt den?

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Ja og så er de også til at komme til for penge, og det er jo en ret go kvalitet... ;)

Maiken-
Åh ja det er jo det værste ved alle de skønne webshops... jeg har købt den hos Tine Lund i viborg, så der var ik noget hejs med porto el noget..
Ja det var dig der også byttede med en ik.. det ER skide hyggeligt.. :)

Malene sagde ...

Ja, det med portoen er den største hage ved det. De fås nemlig ikke i butikkerne hernede:( Og når portoen så er ligeså dyr som produktet, så kræver det ligesom at man sender en ordentlig bestilling afsted...men jeg skal helt sikkert have fat i noget af det fine plexiglas julepynt på et tidspunkt.

Unknown sagde ...

Hi hi, den skønne julestjerne hænger osse herhjemme og pynter! Jeg var så heldig at få den foræret af en hvis Hausfrau :)

Mirjam sagde ...

Hyggeligt at kigge forbi og se det fine snevejr herinde - superhyggeligt :)

Og hyggeligt at se Jeres julestads :) Synes det er en skøn stjerne, selvom den vist aldrig ville passe ind herhjemme...

Kh. Mirjam

Anonym sagde ...

ja sikke det pynter det træ, rigtig hyggeligt :)
og den stjerne der, wauw!! sådan en gad jeg godt eje.
Jeg mixer også på kryds og tværs, noget julepynt er arvet, noget har jeg lavet selv, noget har jeg fået og andet købt fra nyt. Det kan jeg godt lide :)