fredag den 28. januar 2011

Jeg er heldig....Jeg har jo altid læst.... Sindsygt meget, når som helst.... og derfor, så føler jeg mig simpelthen så heldig over at have fået muligheden for at gennemlæse bøger fra forlaget Rosinante (og de underliggende forlag) og næsten endnu mere heldig over, at jeg selv får lov at bestemme hvilke jeg gerne vil læse... På den måde kan jeg vælge lige det, der passer til mig... Det er nok derfor der oftest er begejstret omtale af bøger her på bloggen...
Igår kom der en pakke med tre nye bøger, som bare ligger og venter på mig... Jeg har læst stort set alle krimier af de nordiske forfattere, så jeg synes det er rigtigt spændende, at jeg nu skal igang med en af de lovende danske krimi darlings, Julie Hastrup...
Og så landede Missu Schneidermann også hos mig, og DEN glæder jeg mig til at læse... Allerede forsiden er bare så tillokkende, og det betyder rigtigt meget for mig... Jeg kunne ikke rigtigt fange det på billedet, men det der står med rødt er i virkeligheden rigtigt neon pink, og ser rigtigt flot ud til resten af omslaget....
Jeg er ikke så vild med pockett bøger. Går op i at skriften i bogen er lækker og lige til, at omslaget er indbydende og bogens indpakning i et lækkert materiale... Lyder det skørt... Nok lidt ja, men for mig er det en del af oplevelsen....
Jeg vender helt sikkert tilbage, når jeg har læst....

12 kommentarer:

Garsdal sagde ...

Dejlige læseoplevelser er helt uundværligt. Glæder mig til en lille anmeldelse:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Enig... :)
Indimellem læser jeg nogle bøger hvor jeg føler mig helt trist til mode når de er færdig læst.. så skal jeg jo ikke lægere tilbringe tid med den el den person, og de stemninger, sproget osv... men så finder man en ny bog, osv... og indimellem læser jeg noget der for mig næsten er ren kunst, og det er da helt vildt fedt at ord og sprog på den måde kan rykke.. :) Glæder mig til at komme så langt at jeg kan fortælle om bøgerne... :)

Unknown sagde ...

Øj hvor spændende med lidt fredagslæsning.. Jeg glæder mig til at høre hvordan de er så kan det jo være man skal prøve at læse dem.. God weekend.. :-)

Månestrålens mamasita sagde ...

Sikke skønne sager du skal i gang med. Jeg får desværre ikke læst det jeg gerne vil for tiden, da jeg ikke kan rumme at lære mere, når jeg har læst alt det jeg skal til studiet, desværre :(
Men det kommer helt sikkert igen!

jeg har forresten svaret dig mht til bytte som du skrev vedr. på et af mine indlæg!

du kan skrive til mig på vibekevind@hotmail.com hvis du stadig er frisk på at bytte :)

Kram Vibeke

Malene sagde ...

Det var dælme da ik så tosset:) Kan godt forstå du begejstres over det og især at du selv kan vælge, hvilke bøger du vil læse. Glæder mig til at høre mere om bøgerne. Den på det nederste billede ser rigtig interessant ud

bare WUNDERBAR sagde ...

Ladyzoya-
Der er vist til lidt mere end fredags læsning... desværre har jeg heller ikke så meget tid til at læse som jeg har haft, desværre, jeg er rigtigt slem til at ligge længe og læse når jeg er kommet i seng, det vist mest der i tiden.. :)

Vibeke-
jeg skriver til dig, jeg har nemlig også noget brunt hvidt stof et sted med hjerter.. ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Måske du har læst om bogen via linket jeg har sat på? jeg synes også den ser rigtigt spændende ud.. jeg kan godt li at læse dokumentaristiske romaner om livet og om hvordan det opleves alt efter hvor man bor, hvordan man lever, hvilken alder man har osv.. man lærer jo også noget om tiden og kulturen af den vej... :)

Malene sagde ...

Havde lige overset linket, men nu har jeg...den lyder stadig yderst læseværdig. Hvilken bog starter du mon med?

by myr sagde ...

Dejligt med flere læse-heste...jeg har også altid læst utrolig meget, men her på det sidste har tiden ikke rigtig været til det!

Vibeke Hastrup har jeg vist ikke læst, og det er da underligt for jeg sluger ellers krimier på stribe hvis jeg kan komme til det...Har været meget begejstret for at læse Camilla Läckberg, Liza Marklund og Sarah Blædel! Og så husker jeg tydeligt den sommer jeg gik på barsel med Oscar og læste hele Stieg Larsson trilogien på 1 mdr:-)

Må jeg komme med en lille anbefaling til nogle super gode bøger...?? Phillippa Gregory´s trilogi om livet ved det engelske hof i meget gammel tid - fuld af intriger, spænding, mord og dramatik og romancer. Da jeg fik dem anbefalet tænkte jeg at jeg da kunne give dem en chance for jeg troede ærlig talt ikke de var noget for mig...men de er virkelig utrolig gode!

"Dronningens Nar"
"Kongens Frille"
"Jomfruens Elsker"

Go læselyst til dig med de nye bøger:-)

Kh. Malene

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Ja det ved jeg faktisk ikke rigtigt.. er lige ved en af bøgerne fra Jo nesbø´s serie, så den skal lige være færdig først, men mon ik det bliver missu.. ;)

By myr-
Tusinde tak for anbefalingerne.. elsker at finde nye gode bøger.. det var faktisk larson triologien der fik mig igang med krimier, ellers troede jeg slet ik det var mig.. :) Har læst läckbergs, blædel og marklund har ikke helt fanget mig når jeg har været igang af en el anden grund.. men hele jungstedt serien har jeg slugt, og lindells serie og flere andre, selvfølgeligt også bøger skrevet af mænd.. :)

Anne sagde ...

Ej, hvor dejligt at få en stak bøger ind af døren! Det er jeg da slet ikke misundelig over;) Glæder mig til at høre, hvad du synes om dem, for jeg trænger til nogle bogtips:)

Charlotte sagde ...

Hvordan i alverden bliver man så heldig at få lov til at anmelde bøger? Stor misundelse herfra ;)

Jeg har læst begge Hastrups bøger, og jeg synes faktisk at de begge er udemærkede, vil glæde mig til at læse om din mening.

Den sidste må på min ide-liste... Er pt. selv i gang med fire bøger på samme tid, jeg skifter lidt alt efter mit humør :)