mandag den 24. januar 2011

På vej mod penalhuse med Pomelo under armen...


Idag har jeg haft min fine halskæde på, men man kunne ikke se den for mit store halstørklæde der varmer min efterhånden godt forkølede og hostende hals....


Og jeg spiser en ny yndlingsfrugt, Pomelo (er det mon en appelsin el en melon?), og håber på at dens sunde udseende og sikkert ganske mange vitaminer, bringer mig hurtigt over forkølelsen...


Og så har jeg fået fingrene i de to lynlåse her, i skønne dejlige forårsfarver, i den lokale genbrug, og jeg ved præcist hvad de skal bruges til... Den gule må gå til et penal hus til mandens tegnesager og den lilla til et arbejds penalhus til mig, det bare om at komme igang, og så s**** den forkølelse et stykke......

17 kommentarer:

ReVinyl sagde ...

God bedring til deg! Kjempefint smykke i glade farger og hærlig vårfølelse gir fargene på glidelåsene :)

Anonym sagde ...

Pomelo... Er det ikke en slags grape?
Det er lidt af et fund med de lynlåse. Hvad er din profession, siden du skal bruge et arbejdspenalhus?

Maiken sagde ...

Jeg har ikke helt knækket koden til hvorfor man spiser de der Pomolo, men måske jeg bare skulle prøve at købe et? Til gengæld køber jeg altid friskpresset appelsinjuice når jeg er småsløj for at få masser af c-vitamin, så det kan du måske supplere med?

God bedring!

Lyder i øvrigt som nogle fine små kreaprojekter med lynlåsene... :o)

Line sagde ...

Lækre lynlåse :)

Malene sagde ...

Det er da helt forårsagtigt dit indlæg med alle de friske farver. Okay din forkølelse stemmer selvfølgelig ikke helt overens med de lysere tider men ellers ;)
Smadder flot halskæde der gemte sig under dit halstørklæde. Jeg er selv ved at lære at hækle - langsomt ;)

Julia Runge sagde ...

Sikke nogle fine farver! Ville indimellem ønske der var et bredere udvalg i stofbutikkerne! De har ikke det mest stabile udvalg i genbrugsbutikkerne ;o)

Malene sagde ...

Smukke billeder...hvor ser den Pomelo frugt dog lækker ud. Den må jeg prøve. Har også stoppet masser af vitaminer indenbords i dag - er nemlig også "ramt", men satser som du på den milde form:)
Lækre farver de lynlåse har. Er sikker på at slutproduktet også blir outstanding!!

Trine sagde ...

Så kult smykke.
Den frukten har jeg aldri hørt om en gang.
Kanskje noe å prøve:)
God bedring med forkjølelsen.

bare WUNDERBAR sagde ...

Revinyl-
Jeg trænger også bare til foråt, og helst NU...! :) Og det er jo ikke blevet bedre med en nyligt ankommen forkølelse, så længes man bare endnu mere mod sol og varme og spirer.. :)

Ida-
Vores genbrug ahr egentligt en del fine forskellige og så er de jo ikke nær så dyre som i butikkerne.. og de er helt nye stadig med mærker.. :)
Jeg arb som folkeskole lærer, så et penalhus må der til.. ;) og jo det er lidt grape agtigt, men ikke nær så syrligt, mere sødt og så er den meget større.. man skal sørge for kun at spise kødet, det skindagtige imellem bådene er ret syrligt.. :)

Maiken-
Det eneste jeg plejer at få er dårlig mave af alle de pastiller.. heldigvis ammer jeg da ikke mere, så nu er det kun min mave det går ud over (da jeg fandt ud af at det var derfor ungen havde ret dårlig mave holdt jeg altså også op med at spise dem.. ;) ) men ja har også købt appelsiner..
Pomeloen synes jeg bare er en ny og forfriskende variant til alt det andet frugt man efterhånden kender.. :)

Line-
Ja, i dejligt klare farver.. det bliver sikkert fint.. :)

Malene-
Åh jo jeg bilder mig ind at den er ovre imorgen, og så er det forår.. lige der, vupti.. men indtil imorgen kan man jo lade som om her på bloggen.. ;)
Når man først har knækket hæklekoden, så går det bare derudaf, så er det sjovt.. :)

Julia runge-
Nej det har du ret i, det er jo mere hvad man lige er heldig at finde... og du har ret, de andre er ikke altid så fine i farverne og rigtigt dyre..Malene-
Selvfølgeligt er det da den milde form, helt sikkert! basta!... Den er rigtigt go, jeg synes du skal prøve den.. ;) Go bedring.. :)

Trinepine-
måske den ikke er kommet helt derop nordpå endnu? Det er nok en sydfrugt.. :))
tak for den gode bedring, den hapser jeg.. :)

Skumkat sagde ...

Fine fine lynlåse. Kan lige se dem for mig på et par spraglede penalhuse.

Bare til info så er Pomelo faktisk en af "stamfædrene" til mange af de citrusfrugter vi kender i dag, bla. de forskellige slags grape. Så du burde i virkeligheden spørge om en appelsin mon var en pomelo? ;)
Dét ved jeg nu faktisk ikke om den er. Lige præcis appelsin tror jeg stammer fra en anden stamcitrusfrugtfar. ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Skumkat-
Uha tusinde tak for info og facts om pomelo, til de lidt mindre kloge indenfor feltet.. sjovt som man får ny viden.. den tror jeg lige jeg vil smide om mig med på lærerværelset i morgen når de smækker pomelo på bordet.. ;)

Kristin sagde ...

God bedring med halsen, håber det går i sig selv.
Glæder mig til at se penalhusene

GOWRY sagde ...

Lækre forårsfarver! Glæder mig!

Mysticia sagde ...

Jep! Pomelo er en lækker fast og sød citrusfrugt. Dem spiser jeg mange af her når sæsonen for de gode appelsiner og mandariner bliver lidt kedelig. Det er vel den eneste citrusplante vi ikke kan finde i havecentrene endnu. Men den er dejlig rig på C- vitamin så den kan have god effekt på forkølelsen ellers bruger jeg Enchinaforce dråber(Udtræk fra Purpursolhat) fra Matas/helsekost butikker. God bedring

bare WUNDERBAR sagde ...

Åh, ja hvis bare det var forår og man var helt uden alt det snot... men det kommer førend vi aner, det er jeg sikker på.. :)

Skumkat sagde ...

He, selv tak. Jeg lærer såmænd så mange andre ting ved at surfe i blogland. ;)
God bedring med forkølelsen. Herhjemme kører vi på 3 uge med snot og feber, men vi gør et ihærdigt forsøg på at fordrive baktusserne med hjemmelavet ingefærthe med honning.
Hvis det var noget, køber du såmænd bare en let hvid the, skærer noget øko citron op og kommer det i et glas sammen med nogle tynde tynde skiver ingefær. Hæld vand og the over, lad det trække og smag til med honning.
Dét er effektivt. Om ikke andet fortrænger det snotten i en halv times tid. ;)

Simone sagde ...

et andet lille trik til at fordirve snotten... tag et dampbad... tag en stor røreskål, fyld den halvt op med kogende vand, tilsæte to brev kamillete og friskrevet ingefær... bøj dig ind over dampbadet med et håndklæde over hovedet, så dig og skålen har jeres helt egen hule... lad bare snotten løbe ned i skålen... gentages efter behov... :)