søndag den 30. januar 2011

Penalhus m. link og en halv fantastisk aften...
SÅ fik jeg også syet et penalhus, og ligesom Julia, så siger jeg også VUPTI... det tog da ingen tid og var rigtigt rigtigt simpelt... Jeg så penalhuset for lidt tid siden inde hos Julia i indlægget her, hvor hun også linker videre til en tutorial, som er meget nem at følge...
Jeg har syet mit hus i en ret fed og kraftig pink cowboy agtig stof, med lyslilla lynlås og orange/gult retro blomstret foer syet i stof fra Stof&Stil....
Penalhuset (el måske kosmetikpungen el??) skal lige om snart gives væk i fødselsdags gave til en go´veninde, sammen med en fin lille kokeshi figur fra Søstrene og en cd med Agnes Obel.. Håber hun bliver glad...Og igår aftes fik jeg sms fra en anden go veninde som sad på bar i indre Kbh. og jeg tænkte at det var ret eksotisk i forhold til det jeg ligesom havde gang i (altså vasketøj, børn, oprydning og den slags...!) her i min lille by, men aftenen udviklede sig, og den endte med at manden og jeg sad og malede og tegnede til over midnat... Bare os to, overfor hinanden, i stilhed, kun med lidt snak ind imellem..... Og så føltes aftenen alligevel ret fantastisk og eksotisk, bare på vores måde....
Hvem mon har malet hvad i det lille udpluk af skitser/malerier/tegninger.....?..

16 kommentarer:

Unknown sagde ...

Super flot penalhus, er vild med det..
- Billederne falder lige i min smag, og må sige i begge er fyldt med talent.

bare WUNDERBAR sagde ...

Ja, jeg håber også hun bliver glad for det.. :) Jeg vil også selv lave et i samme stil tror jeg.. :)

Billederne er bare noget vi hygger os med.. manden tegner/maler tit, når han skal slappe af, el bare fordi han ik kan lade være.. :)
Det er ham der har lavet de to til venstre, jeg har lavet det til højre.. :)

Mette sagde ...

Heldig veninde du har dig:-)
KH Mette

morslille sagde ...

Hvor er I dygtigt og jeg kom til at tænke på, at det er fantastisk at I kan "lege" sammen, bliv ved med det. Jeg må vist hellere finde noget som manden og jeg kan "lege" sammen med, vi laver alt for meget hver for sig ;O)
Hilsen Charlotte

Henny sagde ...

Fed og enkel udgave af en god model. Jeg har lavet en mere avanceret, og jeg glæder mig til at gi den som gave om 14 dage.

http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=2088105713743692874&postID=7831161277100260934

Og jeg kan se at din bliver ligeså god.

Unknown sagde ...

Det er altid rart med tutorials... især når det drejer sig om isyning af lynlåse.. den kode skal lige knækkes inde man går får noget fint ud af det :-)
Din mand kan et eller andet fedt med de streger.. og dig med farverne.. Kram fra C

Sine K-J sagde ...

Tak for det DIY link, eller link til Julias link :) Jeg må have missed det indlæg, for jeg har længe spekuleret som en gal på hvordan jeg fik det pænt indeni. i hånden.... selvfølgelig...

Klassisia sagde ...

Hejsa Rakel

Hold da op, hvor er jeg vild med den sorte stregtegning. Den er virkelig interessant og fyldt med karakter.Det lyder også super hyggeligt med sådan en aften i tosomhed :o)

Knus Shina

Klassisia sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
by myr sagde ...

Det er da et super lækkert penalhus...måske man sku forsøge sig med at lave sådan et - jeg har faktisk aldrig prøvet at sy noget som helst med lynlås i, så det er måske et godt begynder projekt for sådan en lynlås-jomfru:-)

Rakel dit billede er flot, men jeg må altså rose din mands tegning og maleri - de er utrolig smukke! Dét der er lavet som stregtegning gad jeg sørme godt have hængende på min væg:-)

Kh. Malene

Unknown sagde ...

Jeg synes det er ganske vidunderligt I 2 kan sidde sammen og male og tegne!
Det er en gave.
Penalhuset, det ville jeg gerne eje- det er jo lige mig !! :-)
Må vist snart kaste mig ud i lynlåse i små punge....

Xenia sagde ...

Agnes Obel er i hvert fald fantastisk! Og med sådan et fint penalhus oven i hatten, kan man da kun blive glad for den gave ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Mette-
Ja el også er det mig der er heldig..;)

morslille-
Helt ærligt, det var bare rigtigt hyggeligt.. nogle spiller spil, det gør vi ikke, så kan vi male el tegne istedet, el han kan, mens jeg nusser rundt med noget andet.. Pointen er vel bare at man gør noget sammen, el er til stede sammen.. :)

Henny-
Jeg elsker jo at lave alt hvad der er ukompliceret... ;) Jeg kigger da lige ind..

Christina-
Ja lynlåse er heller ik mig.. det er første gang ejg har syet foer siden i i hånden, det bliver selvfølgeligt meget pænere.. ;)
Og ja du ahr ret.. det der var en hurtig skitse han lavede, men han har simpelthen så mange af de grafiske streg tegninger, de fleste af ansigter og mennesker og det er utroligt så mange han får frem.. :)

Sine kj-
Lige nøjagtigt.. ;) Har nu en dygtig veninde som fortalte mig om det sy i hånden trick for ik så længe siden, men det bliver altså meget pænere.. :)

Shina-
Han har mange af den slags stregtegninger.. jeg er også helt vild med dem.. hvis jeg får lov kan jeg måske vise lidt af dem en dag.. :) Det her er bare en hurtig skitse, men han har fanget et sjovt udtryk alligevel.. :)

Malene-
Jeg tror absolut det er et lynlås nybegynder projekt, og det var især et godt trick at sætte lynlåsen fast med dobbeltklæbende tape inden man gik igang.. :)
Og du har helt ret.. mandens er meget bedre end mine.. han har et særligt talent, som først er undervejs.. så længe har han ik tegnet, men han ku det fra første streg.. :)

Losarinas-
Sådan følte jeg det også igår.. jeg var ihvertfald rigtigt glad, tilpas og rolig da vi sådan sad sammen i stilheden og tegnede og vendte små ting.. :)
Og ja penalhuset er da lige dig.. :)

Xenia-
Jeg elsker også Agnes Obel.. Fik den faktisk i julegave af den veninde som var på bar i Kbh.. men hende jeg sku gi den til idag havde desværre næsten lige selv købt den, men man kan så sige at jeg ramte plet hvad smag angik.. det regnede jeg nu også med.. :) Penalhuset havde hun ik i forvejen.. ;)

Malene sagde ...

Så fint penalhus og skønne farver. Gemte også straks linket, da Julia henviste til tutorial'en.
Super måde I tilbragte aftenen på i øvrigt...den slags skal man bestemt også huske at sætte pris på!

Ulla sagde ...

Super fint penalhus og skønne billeder. Er ret vild med harlekinhimlen :-)
Kh Ulla.

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Lige nøjagtigt, det skal man da.. det er da de små ting som tæller.. :)

Ulla-
Ih tak.. for det hele.. ;))
Skal have lavet et hus mere til mig selv, er bare ikke kommet dertil endnu, og et til manden også.. :) Jeg elsker at lave simple overskuelige ting.. ;)