onsdag den 16. februar 2011

Hep hep hep...
Min tålmodighed er på prøve.... Engang skulle de her fine farver og mønstre gerne blive til et penalhus, men jeg er stadig i øvestadiet mht. at lave noget efter mottoet, "ting tager tid- og det er ok!".....
Så jeg holder tungen lige i munden, gentager jævnligt et lille opmuntrende "hep hep hep" kor for mit indre, og tænker på at jeg sikkert bliver så meget mere glad for mit penalhus, nu da jeg ikke bare vælger den nemme og hurtige løsning......... right....?!

29 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tålmodighed er heller ikke en dyd, jeg mestrer ret godt... Men jeg er ikke i tvivl om, at dit resultat bliver godt!

bare WUNDERBAR sagde ...

Ida-
Nej og helt ærlgit, så ville jeg så meget ønske mig meget mere af den.. Jeg har tusinde projekter i mit hovede, så hvad skal jeg give mig til af dem, og så får jeg svært ved bare at vælge et, og hvis de så tilmed tager lang tid, så er det jo helt slemt.. :) Nu sidder jeg så ved comp som en overspringshandling.. ;)
Tak for din mail.. jeg læste den på arb og kom helt fra det igen.. :)

Clara sagde ...

mmmh gode forårsfarver der! //Clara

Sissel sagde ...

Det ser jo superfint ut, så det er helt sikkert verdt det! Men jeg skjønner det med mangel på tålmodighet, har ikke så mye av det jeg heller...:)

Frk. Munk sagde ...

Er sikker på det bliver fedt - elsker farverne! ♥

Frk.Munk

bare WUNDERBAR sagde ...

Clara-
Ja er man ikke bare til at trænge for voldsomt til det.. og så lige oven på den sne der kom i nat, det er da slet ikke til at kapere.. Synes lige det var på vej det forår..?!¨

Sissel-
Ja jeg bliver også ved at sige det til mig selv, at det er det værd.. at det bliver fint.. helt sikkert.. rigtigt fint.. ;)

ReVinyl sagde ...

Det blir så vakkert så vakkert. Nydelige farger. Du får bare smøre deg med tålmodighet og legge det bort litt innimellom, så kommer du som du sier til å bli veldig glad til slutt over det endelige resultatet ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Frk. Munk-
Jeg kan også godt li farverne og stofferne er ene af små rest stoffer, så de kommer godt i brug.. :)

Revinyl-
Jeg har tænkt samme tanke, at jeg må lægge de større projekter fra mig indimellem.. :) Og jeg ved da også at jeg bliver gladere for det jeg ahr brugt ekstra tid på.. :)

Anonym sagde ...

Et lite stykke arbeid du har der, men det ser ut til å bli veldig fint! Fine stoffbiter og fargene er skjønne. Liker spesielt godt det grønnblomstrede øverst til venstre der,og nede på midten....
Du blir nok riktig fornøyd når resultatet er ferdig!

Marit

Malene sagde ...

Definitely!! Det blir SÅ fint...Og så kan du glæde dig over såvel resultat som det faktum, at du holdt ud til den bitre ende:)

Kristin sagde ...

Ting tager tid - alt synes mere overskueligt, når man ikke skal passe et arbejde ved siden af. At ting tager tid er også en ting jeg har svært ved at leve med eller efter... Derfor bliver det tit til alt for lidt søvn.
Anyway, dit penalhusprojekt er helt sikkert venttiden´værd! Smukke, smukke farver, der kalder på foråret´s komme - selvom de hvide klitter udenfor mit vindue siger noget andet end forår:-)

Go dag

Unknown sagde ...

wow en lækker blog du har dig her. :)
Jeg er helt vild med alle dine kreative ting og stil.

Jeg har tilladt mig og blive fast læser. Tjek min blog ud og måske blive fast læser der?
;)

//www.modederblogger.com

bare WUNDERBAR sagde ...

Mittskip-
Det er lige nøjagtigt den grønne jeg også er helt vild med.. fik en lille bitte bid fra Lis (karlssons kludeskab) som desværre ikke havde mere el kunne huske hvord et var fra.. Der er noget ved både mønster og farve.. :)

Malene-
Lige præcist, det må blive dobbelt op ikke.. :)))

Kristin-
Du har helt ret, når der er hverdag, så er der ikke tid, men når der er ferie er der nu heller ikke tid, fordi man skal være sammen med ungerne.. :)
hvor skægt mht vesterhavsvejen.. det var lige præcis hende på svollinggård min mand gerne ville ud og se.. er det mon et sommerhus i har der? det må da være helt fantastisk at sidde der i sneklædte klitter og bare holde ferie.. det er lgiesom bare langt fra alt, lidt vildmarks agtigt og med ro samtidigt.. :)

Malene-
Tusinde tak, du skal være velkommen.. jeg er lgie på vej ud af døren, men kigger ind til dig.. :))

Loppedilla sagde ...

Penalet blir kjempefint det ser jeg jo!!
Flink er du og hold ut! fine farger :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Loppedilla-
Jeg tror faktisk også at det vil blive rigtigt fint og "sit eget", jeg skal bare lige nå dertil.. ;) Tak for din kommentar.. :)

Connys Cottage sagde ...

Hello,

that is very lovly.

I like te colors very match.

greating ssend you Conny

Kirkesjov sagde ...

Det bliver da et fantastisk penalhus!! Hepper på dig og vil glæde mig til at se det færdige resultat :-)

Kh. Mette

Kristin sagde ...

Mon ikke vi får tiden når vores kære poder bliver størrere...
Det er da sjovt at det lige er på vores vej. Eva Hermann hedder hun. Når i tager derud må i også besøge Græmhus, de har en lille butik og kunstudstilling. Det ligger lige på hjørnet når man drejer ned af Svollingvej.
Det er et sommerhus vi har, lige nu er det lejet ud, så vi har lånt et andet et.

Anne sagde ...

Uhh ja trekanter er ikke ligefrem den hurtigste opgave;) Men hvor bliver dit penalhus bare rigtig rigtig fint, og det er nogle lækre farver, du har sat sammen! Det minder dejligt om foråret, som forhåbentligt snart er på vej....!

Bournonville sagde ...

Det ser lovende ud, og ikke mindst virkelig fedt. jeg ville dø bare ved tanken om lynlåse og kantbånd som åbenbart mener at vi er de værste fjender,og det er nu synd når jeg så gerne vil være venner med dem ;)

Camille sagde ...

SÅ fint!

Jeg har også siddet med trekanter i dag, det blir jo så fint!

TrineTusindTing sagde ...

Sikke et flot penaalhus du får!! Jo ting tager tid, det er vel også ok, processen skulle jo gerne være hyggelig og ikke stressende!!!
Kh Trine

Fie sagde ...

Kender godt det med at skulle udvise tålmodighed for at opnå det bedste resultat-og jeg øver mig stadig... Pøj pøj med det:-)

heidi sagde ...

Hej Rakel,

Det skal helt sikkert nok blive mums, når det er færdigt. Jeg kender desværre alt til helst at skulle være færdig, inden jeg overhovedet er gået i gang og er på ingen måde til de langvarige tidskrævende projekter.

Det var mig I boede hos i sommer og jeg er så småt ved at starte lidt bloggeri selv, men har svært ved teknikken og kan iøvrigt heller ikke finde ud af om det overhovedet er mig.. Men du er velkommen til at kigge forbi, hvis du har lyst ;o)

Mvh. Heidi

Mollie sagde ...

Åh, det blir jo suuperfint!
Så flink du er

*smile*

Mollie

rikkerose sagde ...

Hehe - det kender jeg udemærket godt.
Tager hatten af for din tålmodighed og ser frem til det endelige resultat.
God arbejdslyst :)

Ingrid sagde ...

Hi, I can't find your email adress, so i react here, last friday you left a comment on my blog (ingthings) about a drawing (you showed on yours)I would like to send you the drawing, can you please email me your adress (lapjeskat63@gmail.com)Thank you, have a nice day, Ingrid

Julia sagde ...

http://modernquiltlove.wordpress.com/2009/07/14/perfect-box-pouch-tutorial/

Tjek lige denne - den er også ret fed og i stil med den du og Julia laver...

Kh (en anden) Julia

Julia sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.