tirsdag den 22. februar 2011

Pakkepost...


Jeg har simpelthen været så heldig idag... Jeg har nemlig fået en pakke som er sendt til mig helt fra Holland... Fin fin indpakning, lækker chokolade, et kort med påklædningsdukker, som datteren er vild med, og sidst men ikke mindst en unika ret nytænkt udgave af en suttekæde.. Og ikke nok med at kæden er rigtigt fin, det er også en ret sjov detalje at filt hætten kan trækkes ned over sutten, når den ikke bruges...
Da jeg lavede indlægget her, var det udelukkende fordi jeg synes, at Marianne lavede helt vildt fine ting, at hun så som tak sendte mig de her fine ting retur, synes jeg, der er helt fantastisk sødt af hende... Tusinde tak Marianne, vi er rigtigt glade for sagerne... (og chokoladen er lækker sku´jeg hilse og sige!)... ;) 

13 kommentarer:

Unknown sagde ...

Neeej... hvor er du heldig,
sikken en sød indpakning,
og synes at det er en super god ide med den "hætte" man kan trække ned over sutten :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Julie-
jamen for filan, blogland er jo bare så stort, og så får man bare sådanne ting ind ad døren.. det er da en glæde.. og enig,det er da egentligt en ret godt tænkt detalje.. :)

TrineTusindTing sagde ...

Hvor var det bare sødt gjort!!!! Påklædningsdukken er rigtig fin;-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Trine-
Ja den er jeg også ret vild med.. kan godt li den lidt buttede facon, og hun ser så mild ud.. også dem er mariannes eget design.. :)

Malene sagde ...

Fantastisk. Det er lige til at blive glad af...også på andres vegne:)

Davids Engle sagde ...

Jeg fulgte dit link og jeg er også bare så begejstret for Mariannes smukke og nostalgiske design. Jeg tror du viste mange hendes vej og det er en sød og fin måde hun kvitterer på. Tillykke med den dejlige gave:-)

Anne-Sophie sagde ...

hvor er det bare så god stil at Marianne kvitterer for dit fine indlæg. Det er nogle virkelig fine ting, tillykke med gaven,
kh
Anne-Sophie

Anna sagde ...

Ja, jeg har også været inde på hendes side efter dit farverige indlæg - det er jo en sansemæssig rejse gennem en smuk og farverig verden, og det kan kun gøre en glad.

KH
Anna

Unknown sagde ...

Hold daop for en heldig asen du er Ü
Super flotte ting du har fået dig.
Jeg er også helt vild med postkortet med påklædningsdukken på, jeg har også en pige der ville syntes det var helt fantastisk! Ü
Kram

ColourZ-blog sagde ...

Fantastisk flot!! Hvor er du heldig :)

Unknown sagde ...

Hej Rakel, Jeg vil bare lige hilse og sige at det ikke er en suttekæde at du har fået, men en nøglering med en hætte til nøglerne. Men ideen er selvfølgelig også sjov til en sutteholder. Der er bare det problem at båndet er alt for langt til at være ansvarligt, så det ikke kan blive viklet rundt om halsen på den lille. Filtet er måske heller ikke så hygienisk at trække over sutten medmindre du har et andet etui at tage på. Så hvis du vil bruge den som sutteholder, pas godt på.

bare WUNDERBAR sagde ...

Marianne-
tusinde tak ellers for de fine sager.. :) Det sjove er at jeg faktisk studsede over at den var lidt piget, men tænkte at det var helt ok.. men du har da ret.. jeg havde ikke tænkt i de baner, nu da det var til børn du lavede.. Jeg skal nok lige få lavet et "rette op på fejlen" indlæg et af dagene.. :)
Kh Rakel.

Unknown sagde ...

Rakel-
Det kunne du jo ikke vide, at det var en nøglering. Det var jo oplagt at det skulle være en sutteholder. Men jeg tænkte at det skulle være noget til dig og ikke dine børn.
p.s. Tænk ikke på rettelsen. Det gør ikke noget.
KH. Marianne