fredag den 4. februar 2011

Helt klar til weekend....


Så er der ryddet op og gjort rent i hele huset... Der er friske forårs blomster i alle vaserne, både hyacinter og forskelligt farvede roser.... Storepigen har en veninde med hjemme fra børnehaven, og når de er færdige med at lege prinsesser har jeg gjort klar til kagepyntning...
Jeg har bagt en masse cupcakes af lys grunddej med citron og appelsin og lavet fondant (det der modellervoksagtige man laver kagepynt af) i flere farver... Der er krymmel og chokolade frosting, og jeg er sikker på at pigerne vil elske at pynte.... og sikkert også at spise...
Det er første gang, siden jeg havde besøg af Julias cupcakeworkshop (se indlægget her), at jeg selv har prøvet mig med cupcakes og Julias opskriftsbog... Jeg kan sige allerede nu, at de smager fantastisk godt!..

Og når der så er bagt, så er det sådan en weekend, hvor der ikke rigtigt er nogle planer og det hele ligger åbent, hvor man kan slå sig ned i de bløde puder og bare nyde det og slappe af... og hvor vi allerede har bestemt at aftensmaden bliver et godt gammeldags stjerneskud, som skal indtages ved de små sofaborde foran Xfactor... Se DET bliver en hyggelig aften...

Go´weekend til alle....

24 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ejj det lyder bare hyggeligt, tror jeg kommer og holder weekend hos dig :)
Og igen super dejlige billeder, med en masse farve, skønt :)

Malene sagde ...

Det lyder da som en helt perfekt aften og weekend forude! God weekend til dig og dine!

bare WUNDERBAR sagde ...

Ha ha... ja jeg håber at det bliver hyggeligt.. :) Man kan jo altid starte med at lægge hyggelige planer og rydde op.. :) Vi ender helt sikkert med at gøre et el andet.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Vi elsker fredag aften herhjemme og især i tiden hvor både de voksne og den lidt mindre dame kan glæde sig til xfactor og lidt guf.. :)
Go week til dig også.. :)

Malene sagde ...

Ja her er fredag aften også nærmest 'fredet', når der skal lægges planer. Elsker at tilbringe aftenen med X-factor, nørklerier og en god gang batteri-opladning!

Kreativista i Boligrum sagde ...

Lyder som en dejlig start på weekenden. Jeg sidder her i sofaen og venter på at handymanden hænger "handie" ting op så jeg også kan råbe god weekend med et indlæg i blog-land :-)
God weekend :-)

Månestrålens mamasita sagde ...

Hej Rakel, sikke en dejlig plan for fredagen - herhjemme er fredag også bare den bedste aften. Hele familien kommer ned i gear, og hyggen spreder sig i huset. Det er nydning :)

God weekend!

- og forresten så er det da den skønneste farver e hyacinther her - I love!

Loppe-shoppe sagde ...

Det lyder herligt! God week-end.
(Jeg har netop sat hyasinther i de konservesdåser jeg har pyntet på wunderbar måde)
Helle.

Sofie Legarth sagde ...

Det lyder sku top hyggeligt! go weekend til jer ;-)

Ursula sagde ...

Iiih, hvor lyder det hyggeligt! Jeg vil også holde weekend hos dig! ;-)

Ida sagde ...

Det lyder BESTEMT som opskriften på en god fredag aften!
Vi er ved at gøre hytten klar, så vi kan være bekendt at få gode venner til middag. Så bliver det altså heller ikke meget bedre :o)

Anne Dorte sagde ...

Rigtig råhyggelig start på en weekenden...
Vi laver sandwich af hvad vi finder i køleskabet og så snupper vi også x- factor foran fjerneren....pigerne har flere gange i denne uge talt om bananasplit, så nu er det fredag og vi skal sgu ha' den babanasplit!
(:

Kiiromi sagde ...

Åh vilka fina bilder. Trevlig afton och helg önskar jag dig.

/Mia :)

Iben sagde ...

Mmmmh hvor ser det lækkert ud. Kan næsten mærke weekend stemningen brede sig ud fra skærmen fra de lækre billeder!
Hi hi jeg troede det var hjemelavet modellervoks i havde lavet. Måske fordi mindstemanden og jeg har brugt adskillige timer på at lege med modellervoks i selv samme frugtfarver (:
Fortsat rigtig deig Fredag. Det er så hyggeligt når de små store piger har deres små veninder med hjem. Her har vi også lånt en ekstra tøsepige med hjem fra børnehaven og jeg har i skrivende stund 3 unger siddende i badekarret mens jeg selv sidder på ikea skamlen herude i badeværelset og tager en hyggelig blogrunde inden aftensmaden.

Kram Iben

bare WUNDERBAR sagde ...

Hvor er det hyggeligt at høre lidt om hvad I andre laver også.. :) tak fordi I deler jeres weekend status.. :))
Håber I/vi alle sammen får en fantastisk dejlig en af slagsen... og tilføjer da lige at der til stjerneskuddet selfølgeligt skal serveres pyntede cupckes også, og de er blevet rigtigt rigtigt fine.. :))

Linsens sagde ...

lækre billeder, hvor ser det hele bare dejligt ud. Rigtig god weekend:-)

KGaardsted sagde ...

Ih, hvor ser det hyggeligt ud!! :) Det bliver da en skøn weekend!

God weekend til jer også :)

Mia sagde ...

Lyder som en skøn dag du har haft Rakel - og endnu mere skønt med en weekend uden planer - elsker jeg.

Sådan en weekend har vi også foran os. Lige nu ligger guldklumpen med feber og sover på sofaen, manden er ude og spise med gode venner og jeg har nattøj på og er klar til X-factor. Men lørdag og søndag skal der bare hygges - skønt!

Smil fra Mia

Helle sagde ...

dejlige billeder :)

SiriR sagde ...

Det lyder bare rigtig hyggelig!
Og der ser da også godt ud, mmm cupcakes:)

Anja sagde ...

Smukke fotos med dejlige farver, go måde at starte weekenden!

TrineTusindTing sagde ...

Det ser vel nok dejligt ud med alle farverne- lige hvad man har brug dor på en dag som denne. Og kagerne - de bliver nok både lækre og flotte!!!!
Rigtig god weekend

Fargevandring sagde ...

Nydelige bilder:-) God helg:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Rigtigt rigtigt go week til jer alle sammen hver og en... Gad vide om det blæser og rusker ligeså meget hos jer, som det gør hos os? :)