torsdag den 24. februar 2011

T.I.N.G.I sommers var vi på ferie i Skanderborg,  og det ligger jo som bekendt ikke så langt fra Silkeborg... Og jeg havde hørt om denne her fantastiske butik midt i Silkeborg by, som hed T.I.N.G. ... Vi havde et hold venner som også ferierede i byen og både mænd, koner og børn satte kursen for at finde den omtalte butik...  Da vi endeligt fandt den, så var den bare intet mindre end fantastisk... Der var helt vildt mange fine ting samlet på et sted og det var sindsygt svært at vælge, hvad man måtte have med sig hjem... Jeg endte med at købe porcelænssmykker, en Liebe stage og en anderledes elefant lædernøglering... Jeg var sådan lidt ked af at skulle forlade stedet, der jo ligger lidt for langt fra hvor jeg til dagligt bor... Kender I mon det, den følelse af at man virkeligt virkeligt bare godt gad at stedet lå lige om hjørnet...? Sådan bare fordi der var så fantastisk fint, farverigt med så mange unikke design sager samlet på et sted...
Lykken var gjort da jeg fandt ud af at T.I.N.G. nu har åbnet en webshop.... Nu er biksen lidt om hjørnet alligevel....
Og for jer læsere betyder det at I lige skal hænge lige i..... Der er nemlig en ret skøn Give Away på vej lige om snart..........!

14 kommentarer:

Belinda sagde ...

TING er bare skøn og bestemt en stor fordel ved at bo i Silkeborg :)

Unknown sagde ...

lækker butik!
Jeg kender godt det med at jeg godt gad at nogle butikker bare lige lå rundt om hjørnet, men måske de så mister det der lidt spicielle hvis man kommer der for tit.
Uh jeg gkæder mig til at se din give away Ü

Anna Banana Butterhair sagde ...

Det er nemlig en mega skøn butik. Har svigerforældre der bor i Ry og nogle gode venner i Silkeborg så det hænder også at jeg kommer forbi, og så er jeg i sandhed svær at få derfra igen.

bare WUNDERBAR sagde ...

Bella-
Nå ja, du bor jo lige om hjørnet.. det må være en konstant fristelse... Vi har desværre ikke så mange af den slags butikker heromkring.. Det nærmeste man kommer er Tine Lund og Continental i Viborg.. :)

maria-
Uh jeg synes det er lækre sager de har udlovet til jer.. men det kommer.. :)
Og du har måske ret, men omvendt så hungrer jeg også bare efter nogle af de butikker med æstetik,d esign, farver og keramik i en stor blanding.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne-
Det kan jeg sandeligt godt forstå.. Det må være ret fantastisk.. :) Og så ligger den jo heller ikke som maria siger om hjørnet, men du har alligvel tilpas tit en undskyldning for at komme derind.. ;)

Frk. Nielsen sagde ...

Oy oy oy!
Det ser ud til at være en rigtig farlig butik :o)

bare WUNDERBAR sagde ...

Frk. Nielsen...
Det ER en rigtigt farlig butik.. og havde man dem, kunne man bruge millioner derinde.. det er en helt fantastisk lækker blanding af designsager og farverige ting... :)

Kreativista i Boligrum sagde ...

T.I.N.G. er en fantastisk butik. Ikke også at forglemme Hausfrau som ligger på samme gade.

De to butikker er fantastiske..

Malene sagde ...

Fantastisk!! Butikken ligger også alt for langt fra mig. Vil skynde mig ind på wepshoppen og lure og så vil jeg glæde mig til give away'en:) Tak for tippet...

bare WUNDERBAR sagde ...

Kreativista-
Så må jeg kigge på den anden også næste gang jeg kommer forbi, den kender jeg slet ikke. tak for tip.. :)

Malene-
Spring fluks videre, give awayen er skudt igang.. ;)

Anna Banana Butterhair sagde ...

In the spirit of sharing, vil jeg også mene at Mandrup Poulsen Tapeter og Blå Fugl i Aalborg er noget for dig hvis du godt kan lide T.I.N.G.-stilen. Hvis du skulle finde vej her nordpå :)

Ellers ved jeg også at i hvert fald Mandrup Poulsen Tapeter også har butik i Københavnsområdet og har net butik :)

Ditte sagde ...

Tænk, at der findes sådan en lækker butik, som jeg ikke kender til så forholdsvist tæt på mig. Den må prøves af...

TrineTusindTing sagde ...

Må bare sige, at jeg bor i Silkeborg - og dette er min absolut yndlings butik!!!!!!!!!!!! Her kan jeg altid finde noget!!!!

Anonym sagde ...

Skæbne-agtigt! Svigerfar flytter fra Silkeborg i denne weekend. Han har i en årrække boet lige rundt om hjørnet fra t.i.n.g., så hvis du bare vidste hvor mange gange jeg med et sukkende hjerte er blevet trukket ud af den butik af min knap så nips-entusiastiske kæreste...