torsdag den 3. marts 2011

Bang Bang Copenhagen, nu også hos Små Hjerter....

Jeg er simpelthen blæst bagover af det fine børnetøjs mærke Bang Bang Copenhagen... Det er helt fantastisk udtænkt med de skæve snit, grafiske udtryk og finurlige detaljer... Jeg ville elske at se min datter løbe rundt i de fine kjoler, bukser og bluser, har egentligt allermest lyst til at købe hele kollektionen... Og så ville man ønske at man selv lige havde udtænkt de fine sager ikke...?! Det har jeg desværre ikke.. Det har til gengæld Mia Risager og Louise Lundholm, som begge er uddannet fra Danmarks designskole, og jeg synes, at det er ret tydeligt, at det er designere, som virkeligt er uddannede indenfor deres felt, der har kastet sig over børnetøjet... Jeg er vild med, at det er ok, at tøjet må være lidt råt og anderledes, at vi indimellem også begiver os væk fra det typiske klassiske... Jeg synes, at de alligevel har formået at fastholde barnligheden i tøjet via de skæve snit og små detaljer.... Det er rigtigt fint, at der i tøjet er indtænkt en form for kunst og æstetik... Du kan for eksempel også købe tøjet kulturelle steder som Kunstmuseet Louisianna og LynFabrikken i Århus...
Tøjet sælges selvfølgeligt mest i de ret fine og finurlige butikker, som ligger langt fra hvor jeg bor, så jeg syntes det var ret fantastisk, da jeg opdagede at en af mine yndlings børnetøjsbutikker på nettet, Små Hjerter var begyndt at føre linjen... Du kan kigge ind og se det hos Små Hjerter her, hvis du også er blevet fristet, eller måske bare er blevet lidt nysgerrig...  
Jeg har selv lige sendt bud efter den hvid og sort stribede kjole på nederste billede og de koralfarvede leggins med de sjove detaljer, som du kan se her... Glæder mig vildt til at se tøjet i virkeligheden....

17 kommentarer:

Maiken sagde ...

Ehj, jeg fniser lige nu over at min første tanke var: "Gud, gad vide om jeg skulle have lavet klovnekostume til Ingrid ved fastelavn alligevel", hvorefter det gik op for mig at det er et børnetøjsmærke. Men altså, men hattene er det jo lidt misvisende...

Det er nogle super fede og effektfulde detaljer de har brugt. Især det med striberne fungerer rigtig godt. Den stribede kjole og buksedragten er super fine...

Darling L sagde ...

Jeg ELSKER også Bang Bang Cph! Det er et fuldstændig fantastisk univers de har skabt. Min datter måtte også godt eje HELE kollektionen!

trinesoehest sagde ...

Shit, det er fint det børnetøj. Oh, hvem der bare var mangemillionær, så man havde råd til at købe alt det skønne børnetøj der findes... ;-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Maiken-
ha ha, jeg man kan godt lige blive vildledt der indtil man finder ud af hvad det liiige drejer sig om.. og da især i de her fastelavnstider.. Har faktisk også en tanke om at Carl Emil skal være klovn til fastelavn.. Rimeligt nemt lige at sy et par bomber på en heldragt og lidt lommer og fjas.. :)

Buksedragten ville jeg også gerne have haft til Frederikke, men desværre, så vil hun KUN gå med kjoler og nederdele i tiden, så det er vist lidt for meget et sats at invistere i den.. Men den er formidabelt fed.. :)

Darling L-
Det er virkeligt unikt ja.. og hvis man tænker på hvor lidt pynt de reelt har på, og hvor meget virkning de små detaljer, farverne og snittet har, det synes jeg er virkeligt flot lavet.. :)

Trine-
Åh ja, gid man var.. så kunne man nemlig købe alt det fine fine.. nu må man bare nøjes med at drømme om det meste, og så investere engang imellem når der er noget der bare er helt uimodståeligt.. :)

Julia Hausfrau sagde ...

Men hvor kan man få det i min størrelse? Jeg vil have kjolen på billede 2. Og også gerne noget i samme stof som buksedragten. Hvor er det bare fint!

bare WUNDERBAR sagde ...

Åh ja Julia, du har helt ret.. det er lige til dig tøjet... :))
Måske de lige kunne lancere en voksenlinje af slagsen? :)
Jeg vejrede faktisk også lidt omkring om jeg skulle bestille den stribede el billede 2 kjolen til Frederikke, men tror hun får brugt den på nederste billede mest.. :)

Anne Dorte sagde ...

Har lige handlet hos småhjerter Vandt et gavekort via Facebook (VILDT FEDT)og det er er super shop og Bang Bang, er simpelthen SÅ piv skønt!!!!
Frederikke bliver top smart i hendes Bang Bang outfit (:

ReVinyl sagde ...

Jeg har aldri sett dette før...Fantastik hærlig morsomt og lekent tøy!! :) Takk for tips!

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne Dorthe-
Arh du er heldig... Der er ikke noget bedre end når man pludseligt vinder noget, og man bare engang imellem er heldig.. Hvad har du mon købt så? De har vildt mange lækre mærker.. :)
Og ja hun bliver da smart.. havde hende selv til at vælge på computeren hvad hun helst ville have af kjolerne og buksedragten... :)

ReVinyl-
Det er netop lige det det er... Helt anderledes og mere unikt end det man ellers ser.. Glæder mig til at se det i brug.. :)

Trine sagde ...

Fantastisk tøj :)

Julie Huausfrau: Check lige: www.bangbangcph.dk
sørme om der ikke gemmer sig 5 voksen styles, måske noget for dig ;)

Dejlig torsdag til alle.

bare WUNDERBAR sagde ...

Trine-
Uhhh tusinde tak for link, selvom det var møntet på Julia.. det var gået min snude forbi.. følger linket fluks... :)
Dejlig torsdag til dig også..

Anne Dorte sagde ...

Hej Rakel
Du kan lige kigge forbi mig, der er et indlæg om hvad gavekortet blev brugt til (;

bare WUNDERBAR sagde ...

Anne dorthe-
Den er også bare fin den cardigan.. Det sjove er at min svigermor har strikket en til Frederikke, og den minder SÅ meget om den.. samme lilla farve kanter og hønsestrik der ligner.. det pudsige er at jeg aldrig har set den her cardigan før nu.. :))

Unknown sagde ...

Jaaa, det er SÅ fint :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Mejse-
Fuldstændigt.. og så du at de også havde det til voksne?
Godt med vågne læsere.... :)
Har bare googlet og kan ikke finde det til de voksne.. :)

Trine sagde ...

Ved det forhandles hos "Urban living" i KBH.
og mener de har lidt hos "Donnyadoll" på Istedgade.

God jagt :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Trine-
Godt du lige er vågen for alle os andre... :)
Det må vi søge på.. :)