lørdag den 28. maj 2011

Korsstings broderede stjerner - DIY

Jeg har fået en ny og dejligt afslappende hobby... Jeg broderer nemlig korsstings stjerner i tiden...
Jeg har tænkt mig, at det hele skal blive til en del af en pude på sigt, engang når jeg er færdig.. Jeg er nu igang med at udfylde baggrunden med gråblå korssting, og indtil videre nyder jeg bare at sidde med noget stille og meget tilgængeligt håndarbejde, især om aftenen..

Jeg har taget et close up på en af stjernerne som en DIY.. Så er det bare at tælle stingene og komme igang.. Hvis du er lidt ferm, kan du også sagtens brodere direkte på fint stof og selv forstørre og formindske...
Go´fornøjelse...

21 kommentarer:

Gitte sagde ...

Hvor er det fint, skønne farver du har valgt:)

pif paf puf aka Lea. sagde ...

Fantastisk! Hvor er fint! Er helt vild med det! Kan ikke helt sige hvorfor men elsker stjerner og synes det er fedt at se det som broderi, det har jeg ikke set før. Måske er det det... Det må jeg prøve på et tidspunkt! :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Ja de blev ret fine, er nu lidt i tvivl om den hvide stjerne, men når den bliver omkranset af anden farve, blir den jo helt anderledes.. og baggrundsfarven blev den det blev, ford et var den eneste jeg havde mere af.. Men de er sjove og overkommelige at lave, fordi man hurtigt får gjort en færdig.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Pif paf puf-
Det må du gøre.. jeg synes også de bliver rigtigt fine og de er sjove at lave.. Og ville de ikke også være søde at brodere på børnetøj, tasker, små punge osv.. :)

Karina sagde ...

Det er superfint! Tror jeg vil låne stjernen til hønsestrik...

Kristin sagde ...

Hvor er de fine - får lyst til at finde broderi sagerne frem fra gemmerne!

trinesoehest sagde ...

Hvor er det bare fint! Jeg ææælsker også at brodere! Gør det bare lidt for sjældent. Tak for nærbillede-DIY'en :-)

Onkel Anne sagde ...

Hvor er det fint!
Og hvor glæder jeg mig bare til at møde dig!

Julia Runge sagde ...

Super fin idé til broderimønster! Dem er jeg altid på udkik efter! ;o)
Det kunne også have været fint bare med bare baggrund i hvid, som en simpel pude. Det gør også at det går lidt hurtigere :P

May-Britt sagde ...

Så fint - jeg broderer også i ny og næ - dejligt afslappende :-)

Katrine K sagde ...

Så inspirerende det er her hos deg, nydelige stjerner!

bybjor sagde ...

Beautiful!
I'm star aholic at the moment. Scarves with lots of stars but this is great you are making.
Greetings,
Bjør

Unknown sagde ...

Tak for super lækker inspiration, jeg har efterhånden fået købt rigtig meget broderigarn, og syntes det I andre får lavet er super flot så mon ikke man bare skulle se at komme i gang???
Rigtig god aften - de kærligste hilsner
Jill

Tove sagde ...

Nå fikk jeg veldig lyst til å brodere noe jeg også...:) Både stjernene dine og broderiet din venninne holder på med ( fra "hjemme hos" bildene) fikk jeg lyst til å kopiere, takk for masse god inspirasjon!
Klem

Dolls and Darlings sagde ...

Hvor er de fine, Rakel! Og de mindede mig om et broderi jeg var i gang med, det kom frem igen her til aften. Det er faktisk et hjertebroderi, som også er inspireret af dig - af det stykke hjertebroderi du en gang fandt i din genbrugs :-)
Kh Louise

Anonym sagde ...

Ej det ser vel nok godt ud.. Det er lige noget for mig... En stjerne er nem og hurtig at lave.. Elsker krea-sager som ikke alt for svære at lave til mine ikke helt så kyndige håndarbejdshænder..

God weekend.. :)

lise sagde ...

Du er en stor syinspiration for mig. så mange flotte projekter jeg kan læse om på din blog, og det er virkelig dejligt at du forklarer hvordan man skal gøre det, for sådan en nybegynder som mig. TAk! og god weekend :)

maria sagde ...

Hei! Oppdaget nettopp bloggen din. Veldig inspirerende!

Inger-Lise sagde ...

Såååå fine!!
Takk for mønster og inspirasjon! :)
KLEM fra Inger-Lise

Linnea skriver: sagde ...

Herlig måde at bruge korssting på.

Marina sagde ...

Min yngste er netop begyndt at broderer i førskolen. Måske skulle jeg gøre hende selvskab med stjerner (eller bedre endnu lokke hede til at sy dem...)