lørdag den 18. juni 2011

Dagens buket...


... er intet mindre end skvalderkåls blomster... Nok indtager de en have på ingen tid og anses for ukrudt, men de er altså også sommerligt smukke, symbolet på danske sommer vejsider, og de er helt fantastisk fine at tage ind i vaser, her bare alene, men absolut smukke sammen med andre blomster... De virker så lette som deres hvide skærme er sammensat af ene af bitte små blomster, et rigtigt fint match til alle havens andre blomster...

Idag har jeg vist næsten fået overtalt manden til en tur herhen, og jeg glæder mig til at se den udstilling og det marked jeg har hørt så meget om.....

5 kommentarer:

ea-o sagde ...

Helt enig. Skvalderkål er meget smukke. Hvis de så også liiige kunne lade være med at sprede sig så meget :-)

Marianne sagde ...

Skvalderkåls blomsterne er da rigtig søde. God ide at plukke ind. Nye skud af skvalderkål smager rigtig godt i salaten, så denne ukrudtsplante har også gode sider. Her hos mig får de lov at gro. Der er så mange blomster, jeg ikke kan finde ud af at bevare, men det går fint med skvalderkålen.

brunch i København sagde ...

Yeps, naturens vilde blomster kan være smadder skønne :)


Hilsen

Carl
http://brunchikøbenhavn.dk/

by myr sagde ...

Skøn buket - måske jeg sku finde et par stykker og sætte ind i vaser, for det pynter da bestemt! Jeg har det lidt på samme måde med mælkebøtter, dem kan jeg altså heller ik helt stå for - selvom jeg HADER dem når de står i min græsplæne:-)

Kh. Malene

bare WUNDERBAR sagde ...

ea-o-
Ja det er jo det pokkers ved det ukrudt, for der er altså meget af det som er pænt.. ;)

Marianne-
Ja så er det også bare emd at dyrke dem.. ha ha.. :)
Vidste slet ik de ku spises, måske man sku prøve udfordringen i det.. :)

carl-
Præcist!

by myr-
Jeg har faktisk også en speciel mælkebøtte der kommer samme sted op af vores hus hvert år.. og hvert år får den lov at blomstre før jeg fjerner den, jeg kan nemlig også godt li mælkebøtter, selvom de også er lidt trælse i plænen.. :)