lørdag den 11. juni 2011

Hvad gaven gemte + en simpel DIY..
Til blogtræffet her havde jeg medbragt broderegarn og brodere stof... Det skulle bruges til et korsstings broderet billede til Julia i anledningen af åbningen af hendes fine cupcakefabrik.. Nu kan jeg vist godt afsløre det, for mon ikke hun har pakket op...

Jeg brugte en blyant til at sætte små prikker der, hvor jeg synes bogstaverne skulle stå, kagen blev til i frihånd hen af vejen... Det var frygteligt sjovt at brodere kagen, lidt som at tegne, det gik bare meget langsommere.. Det var blikket der bestemte hvor hvilke sting i hvilke farver skulle være, et ad gangen, en ret skøn proces... Jeg har prøvet at holde broderiet i pastelfarve skalaen, og den blå skrift, fordi jeg ved Julia elsker blå...
Jeg håber, at Julia blev glad for broderiet...

Hvis du også har lyst til at brodere en kage med korssting, så har jeg taget et close up af kagen, så kan du selv tælle løs af de mange kryds... Meget simpel DIY egentlig.. Tænk sig at brodere sådan en kage på et pigeforklæde, eller måske på en lomme på en pigekjole.. Det kunne være ret fint...!

26 kommentarer:

Unknown sagde ...

For pokker den er fin Rakel,helt sikker på hun bliver glad for den. Tak for DIY har selv tænkt på at lave noget ligende med et Æble.

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Jeannett..
Tusinde tak, den var rigtigt sjov at lave.. :) Jeg har også flere andre i tankerne, fx en traktor til Carl Emil.. Syns Det er sjovt at lave det sådan i frihånd, hvor det udvikler sig hen af vejen og man ikke har et præcist billede af det inden man går igang.. :) Det ku være fint med et æble også.. :)

Mille sagde ...

Ihh sikke en skøn gave at få:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Mille..
Det håber jeg ihvertfald at hun synes.. det er altid svært når det er hjemmelavede gaver, for nogle vil blive rigtigt glade for dem, og andre vil synes at det var ret værdiløst.. Kender I mon det? Til Julia var det nu ikke helt så svært, men hvis jeg havde garanti for at alle ku li de hjemmelavede, så tror jeg jeg lavede flere.. :)

Cecilie sagde ...

Hvor er den fin, jeg har selv gang i harlequintern til et bærestykke til en Trunte-kjole. Har længe ville lave et forklæde med en cupcake, så det skal bestemt være det næste projekt, havde tænkt aplikationer, men brodere er da det nye hit, det er det hyggeligste sofa, have, strand, sygdoms, venteværelsesysleri.

Marianne sagde ...

Hold da op hvor blev den flot - montageren kan du kun blive glad

Synne Justesen sagde ...

Aiiiii hvor ér den fin Rakel.
Virkelig, virkelig god ide.

Julia Runge sagde ...

For pokker da Rakel! Hvor er den bare SEJ! Den er jeg sikker på hun er blevet ellevild med! Den passer da perfekt ind i hendes univers! :D

Barbros lille atelier sagde ...

Så skjønt bilde, og hvilken koselig gave:-)

Ha en fin pinse!

Klem

Katrine Neontråden sagde ...

Kæft hvor er du sej, altså!! Mega smukt billede!! Jeg har ikke nogen cupcakefabrik, men jeg ville stadig gerne hænge det op herhjemme. Jeg VED, hun bliver vildt glad for det!!
Knus Katrine

Onkel Anne sagde ...

Hvor er den blevet fin! Jeg er sikker på, at den ryger lige i hendes hjerte :)

Og btw jeg elsker hjemmelavede gaver! ;)

Siv Iren sagde ...

Så fin! Og for en strålende idé :)

Therese sagde ...

Hvor er den sød, Rakel ;o) Er sikker på at den faldt i god jord hos Julia... Får helt lyst til at begynde at brodere. Godt der snart er 2 mdr. sommerferie - trænger virkelig til tid på kreafronten ;o) God pinse...

bare WUNDERBAR sagde ...

Cecilie-
Lige nøjagtigt, og så er det rigtigt fint at man ikke skal tænke så meget over det man gør, det er lgie mig.. :) Bare krydse løs.. :)

By Marianne-
Ja du kunne jo følge med på sidelinjen til den spæde start, men det var vist ik så meget jeg fik lavet den dag, der sku jo også snakkes.. :)

Synne-
Jeg har lige set billeder af butikken inde hos Julia, og den passer vist ok.. :)

Julia-
Ja det håber jeg.. Var lige inde hos hende nu og se alle de fine billeder fra igår.. ville ønske man havde været der.. :)

Barbros-
Jeg tror jeg må lave flere, det var sjovt at sidde med.. Go pinse til dig også .:)

Katrine-
Du ku jo tælle løs af alle krydserne på det nederste billede og så lave din egen cupcake til din væg? Jeg synes også den ku være rigtigt fin at hænge hjemme.. :)

Onkel Anne-
Det gør jeg også selv, men kender du ik godt de folk, som bare ik nødvendigvis ser det fede og smukke i hjemmelavede sager, som ligesom bare ik kører den stil? Der er ihvertfald nogle jeg hellere vil gi til end andre, og nogle som jeg godt kan få lidt hjertebanken over om de nu vil ha det.. :)

Siv Iren-
Værsgo at bruge den.. ;) Godt du ku li den.. :)

Therese-
Jeg kan også mærke min krea lyst er ved at komme lidt tilbage igen.. Den har ellers været væk i alt alt for lang tid.. Jeg ved ik rigtigt hvorfor, den har bare ligget lidt for dybt, men er nu ved at dukke op.. Jeg har samme sommerferie som dig, så mon ik det benyttes.. ;)

Dolls and Darlings sagde ...

Hvor er den sød. Er sikker på Julia blev meget glad.

morslille sagde ...

Den er da bare helt fantsatisk. DU har en fantastisk inspirerende blog, som jeg elsker at surfe på og dejligt at din kreativitet er ved at komme tilbage, jeg har nu ikke lagt mærke til at den har manglet.
Der ligger et grannystripes tæppe på billedet fra blogtræffet, hvem have mon gang i det? jeg håber sådan på, at det bliver vist frem i blogland.
Knus Charlotte
P.S. Jeg har forresten medbragt broderi sager i sommerhuset denne weekend og håber at få tid til aat finde det frem.

Kristin sagde ...

Nøj hvor er det fint, Rakel! er sikker på at Julia er blevet rigtig glad for det fine broderi.

Onkel Anne sagde ...

Om jeg gør? Det tror jeg nok! Har selv skrevet et indlæg om det her:
http://onkelanne.blogspot.com/2011/02/lidt-nervs.html

Men mon ikke du forstod mit vink med en lastbil? :)

Malene sagde ...

Wauw, en god gave! Er sikker på hun blev mægtig glad og vil nyde synet af det hver dag!

Anonym sagde ...

Åh - tusinde tak fordi du vil dele din cupcake med os, der ikke er så gode til at tegne. Jeg har længe kigget efter et mønster med sådan en til et bogmærke, så det tror jeg fluks, jeg vil gå i gang med, når jeg lige er færdig med at tælle på dit close up billede. Taaaaaak. :-)
Lone

IF Stjernen sagde ...

Hvor er det en dejlig gave. Og jeg er sikker på at Julia er glad for den, for det er da lige hendes stil.
Jeg kender godt dem der ikke gider hjemmelavede gaver og så skal de da også blive fri - heldigvis kender jeg også mange, der elsker når jeg har brugt tid og ikke mindst kærlighed på at lave noget til dem :-)

Maria sagde ...

Den er bare så flot - og lige i de rigtige farver til Cupcakefabrikken.

Det er vist endnu en kreativ hobby jeg må prøve i nær fremtid. ;-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Dolls-
Det håber jeg hun blev.. Kan se det var helt fantastisk på billederne.. :)

Morslille-
kreativiteten har nu været væk, men godt det ik er opdaget så.. ;)
Det broderi er jeg også faldet for, det er så roligt.. :)
Jeg er ret sikker på at det var Mie der har bloggen Frk.Toft der lavede tæppet, prøv at kigge under mit indlæg om træffet der er et link ind til hende.. :)

Kristin-
Ja det tror jeg også hun gjorde.. Hun er en af den slags man gerne vil lave hjemmelavede til.. ;)

Onkel Anne-
Jeg svipser straks ind og kigger.. :)

Malene-
Den var også sjovt at lave, man vil jo gerne gøre det så godt.. :)

Anonym/Lone-
Det var heldigt.. er gald for at du ku bruge den, men der er vist lidt tælle arbejde du skal igang med..d et er lidt svært at fokusere på billedet syns jeg, men mon ik det går.. :)

Britta-
Lige nøjagtigt, og så er det da dem der skal have dem.. der er ik meget ved at give det væk til nogen som ikke sætter pris på det.. :)

Dankebaar-
Det kan absolut anbefales, det er vildt afslappende, man skal ik tænke så meget, og så kan man bagefter lade det indgå i tusinde forskellige ting. :)

morslille sagde ...

Jeg synes ikke jeg kan finde Mie eller bloggen fr.Toft, kan du evt. lægge et link?

bare WUNDERBAR sagde ...

morslille-
Hvis du går ned i indlægget lidt længere nede om blogtræffet, så hedder en af damerne Mie, klik på navnet, så kommer du derind.. :)

Anonym sagde ...

Det er supernemt at tælle ud fra billedet. :-)Nu skal der bare findes lidt stof, broderegarn og tid frem og vups et bogmærke er færdigt! :-)
Lone