fredag den 5. august 2011

Børnenes stueværelse i opdateret version...I takt med at ungerne bliver større, synes jeg hele tiden man skal revurdere deres legetøj og deres legeområder... Det føles som om at man må opdatere med jævne mellemrum, og det er den slags projekter jeg virkeligt godt kan li´.. Nu har vi langt om længe fået opdateret børnenes afdeling i stuen... Lillebror har længe gerne villet lege med mad og servering, med sine traktorer og biler, lego, og med at køre og putte dukker... Den store sidder efterhånden mest på kontor, ringer rundt og laver diverse aftaler, tegner og skriver i forskellige bøger. Hun har selv købt indpakningspapir for sine sparepenge, fordi hun godt kan li´det med at pakke ind.. Indimellem læser hun højt for børnene i "børnehaven" (som ofte også tæller lillebroren) og ellers er det mest store pige leg...

Nu har jeg fået ryddet lidt ud og rykket lidt ind... Lillebror har fået dukkesengen ned, fået sit eget bord, hvor han kan servere mad... I skuffen har alt hans lego fundet plads, og på bordet står hans traktorer når han vil køre med dem.. Jeg har hæklet den store kage i en drengevariant med karrygul top og orange bær, den synes han er fin at lege med..

Køkkenhavens første morgenfrue er hentet ind for at pynte lidt..

Ungerne har også hver deres værelse ovenpå, men eftersom vi har en stejl trappe, og både børn og forældre nu engang nyder at være i nærheden af hinanden, har vi valgt at inddrage den ene ende af stuen til legeværelse.. Det fungerer super godt, og jeres synes det er et sindsygt hyggeligt element i  indretningen.. Kan slet ikk forestille mig når ungerne bliver så store, at jeg ikke længere skal indrette med alt deres legetøj i stuen..

29 kommentarer:

Signes Mor sagde ...

Hvor ser det bare super hyggeligt ud - det kan være jeg snupper ideen med at indrette legeområde i stuen når lillepigen bliver lidt større!

Anna Marie Weinreich sagde ...

Bare så flotte billeder! Dine børn er super heldige at have så fint et legeområde :)
KH Anna

Line sagde ...

Det ser super flot ud og stolene er for seje, hvor har du fundet dem henne?

Sukkertøy for øyet sagde ...

...LEKKERT barnerom..
Rå fin tapet!

... Kule oppbevaringsløsninger :)

Fin dag til deg!

-Ida Susanne

bare WUNDERBAR sagde ...

Signesmor-
Det kan jeg ihvertfald slet ikk undvære.. Det er noget af det bedste vi har lavet til ungerne.. Man kan ligeså godt indrette sig efter at man har dem, så går det hele meget mere gelinde.. :)

Anna Marie-
Jeg synes også at det er hyggeligt at have dem omkring os i stuen, så det er en win win.. ;)

Line-
Stolene er fra IKEA.. Billige 75 kr pr stk mener jeg.. De har dem stort set altid.. :) De er både fine og stabile..

Louise sagde ...

Hyggeligt..... Har også selv de der legehjørner hist og her... vi bor også i to etager. Så det er ganske enkelt nødvendigt mens børnene er små....

Det betyder også der næsten altid er pænt på værelset og MEGET rodet i stuen... Som du siger, en del af charmen :-)

Du havde en gang sådan en gul rispapirs lampe hængende, var helt vild med den. Jeg er vel ik så heldig du har en ekstra jeg ku få lov at købe???

KH Louise

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Det er bare så fint, og det er skønt at det ikke er mere "fint" end man kan se at det her hjørne bliver brugt! Skønne skønne farver

Christina sagde ...

jeg nyder det også at ha´ dem der hvor jeg er, selv de store er det meste af tiden der hvor der sker noget - meeeennn, når de bliver større er det altså også meget dejligt at deres værelser har en dør ;)
jeres lilla skab er en fryd for øjet!

by myr sagde ...

Skønne billeder - hvor er dine børn bare heldige:-)
Knus Malene

Unknown sagde ...

Hvor ser det bare super skønt ud.

Bliver helt glad med alle de ting og farver.

Og selv på børneværeslet er der friske blomster - sikke et overskud :)

Pia (mum22boys) sagde ...

Super flot "værelse" de små har. Vi overvejer også at udvide legeområdet i stuen selvom begge drenge har værelse ud til køkkenalrum. Men synes det er en hyggelig tanke om et fælles sted for dem trods en aldersforskel...tak for inspirationen ;o)

Maj♥ sagde ...

Nej nej nej - hvor er det bare SUPER hyggeligt! Fantastisk indretning med fantastiske farver - hvem der bare var barn hos dig!!

Camomilla sagde ...

Hvor ser det bare skønt ud! Smukke ting, flotte farver, hyggelig stemning - kreativt, fantasifyldt og velindrettet legemiljø. Dejligt at børnene kan lege i jeres nærvær :-) Go' dag! Kh Camilla

Dolls and Darlings sagde ...

Dejligt ser det ud - kan godt forstå både børn og forældre nyder det. Herhjemme er jeg også vild med børnenes legehjørne i stuen - det emmer altid af liv.

God weekend!

Kh Louise

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Det er smadder hyggeligt med de hjørner.. :)
Jeg har desværre kun den ene.. det er en jeg har købt i søstrene grene sidste år for sølle 10! kr..
Jeg har ellers lidt andet jeg har lavet, som jeg tænkte måske ku være noget, men du kan lige sende mig en mail, hvis du er interesseret.. :)

Pimp me up-
Tro mig, det bliver brugt.. meget!.. Men jeg har det også sådan, at legehjørnet gerne må indgå som et delelement i indretningen i stuen, på den måde kan vi voksne også holde ud at se på det.. :)

Christina-
Jeg er sikker på at vi også kommer til at nyde det med værelset og døre der kan lukkes senere.. ;)
Det lilla skab er vi egentligt også ret glade for.. synes lige først at farven var lidt vovet, men manden og hans kammerat tog beslutningen.. :)

Malene-
Ja de er nok ligeså heldige som gennemsnittet... ;)

Natanja-
Det er bare en lille blomst, vist ikke nødvendigvis udtryk for overskud, måske mere bare hobby.. ;)) Men rigtigt dejligt at få lavet lidt om, så går man jo lidt i selvsving.. :)

Pia-
Vi har også udvidet lidt, på den måde at forstå at der før var en dobbelt fransk dør i højre side, som vi har lukket, så vi på den måde får mere vægplads.. :)
Det er absolut fint det med at de leger samme sted, nogengange sammen, nogengange hver for sig, men alligvel side om side.. :)

Maj-
ja hvem der bare i det hele taget var barn igen engang imellem.. ;) Jeg elsker at jeg efter jeg har fået børn, kan indrette mig med legetøj og børnesager.. elsker den slags.. ! :)

Canonilla-
Tak for de søde ord.. :) Vi nyder det også sammen.. :)

Louise-
Ja det er virkeligt rart at være så tæt på hinanden selvom man laver noget forskelligt :)
Go´week til dig også.. :)

Malene sagde ...

Uanset hvordan du vender og drejer tingene i dit hjem, så tager de sig altså bare super godt ud! Det er en fryd for øjet samtidig med at det er yderst funktionelt - ser det i hvert fald ud til:)

Åpent^hus sagde ...

sånt barnerom er det vel alle som ønsker seg! :)

LeizyB sagde ...

Hvor er det flot og med så mange lækre detaljer og farver, det kan jeg godt forstå, at i er blevet glade for! Herhjemme bliver legetøjet altid samlet sammen i et hjørne, for at det ligesom ikke overtager, men det ser ofte rodet ud alligevel. Det kan godt være, at jeg skulle springe ud i det 100% og så integrere hjørnet ligesom du har gjort med møbler osv. Synes virkelig det er blevet godt :o) Kh Lisbeth

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Hvor ser det bare fedt ud med alle de skønne farver.
Godt gået...

Knus Susi

Lena (By Warberg) sagde ...

Hvor ser det bare fint og hyggeligt ud. Jeg har også fået ryddet ud i babylegesagerne på Sofie´s værelse, nu er hun jo 2 år, så de blev ikke brugt mere. Dejligt så er der jo plads til noget andet.
God aften

alex sagde ...

oh yes, we have so much toys in our livin-room too...i love it, the time goes by...to fast...and the little ones are big...
greets from germany
frieda

May-Britt sagde ...

Endnu engang flot og stilfuldt - ser super hyggeligt ud. I kommer da aldrig af med det legehjørne i stuen, måske det ændres lidt til noget blødere som tiden går og teenagerne skal have lidt godt at slænge sig i ... og så skal der jo også være noget til dine børnebørn :-) Ja, der er så meget at glæde sig over og glæde sig til her i livet! Nyd nuet! Hav en dejlig weekend! KH May-Britt

Loppedilla sagde ...

Wow! så fint du har ordnet det! Likte veldig godt barneavdelingen din!

Svenngården sagde ...

Så fiiiint!
Elsker skapet!

Fin blogg du har :)

-Amalie

Kirsten Søeballe sagde ...

Åhh ,hvor jeg kan huske det fra da mine tøser var så. De havde værelser i stueplan men ville helst være sammen med os voksne. Så der blev også rykket nogle ting ind i stuen som fik mere eller mindre fast plads.Vi havde et legebord bag sofaen. Sofaen stid vinkelret ud i stuen så det kunne sagtens lade sig gøre. Og,hvor fik de mange timer til at gå med leg der.
Kan da godt savne den tid :-)
Nu er de næsten allesammen flyttet hjemmfra ;-)

Anonym sagde ...

Sikke fint. Alle børn skulle have så dejlige omgivelse... Din idé er med i dag og sådan en oplevelse skulle alle børn også have :-) Dejlig lørdag til dig. KH Tina

Louise sagde ...

Hej Rakel

har lige sendt dig en mail.

Glæder mig til at høre fra dig.

Kh Louise

Jette sagde ...

Det ser da også bare hyggeligt ud! Vi har også altid haft sådan et børnehjørne i stuen - de leger næsten aldrig på værelset...og Mirabell, den har vi læst 1000 gange. Elsker den historie :o)

Banebakken sagde ...

For et vakkert barnerom! Så masse herlige farger og detaljer og jeg skulle også gjerne villet være et barn der inne :) Superflott!