torsdag den 8. september 2011

Tegninger og skitser leveret videre...

Her til aften har jeg samlet alle mandens tegninger og skitser... De er nu leveret videre og skal snart udstilles på et af egnens museer i en af deres skiftende udstillinger...
Jeg glæder mig til at se billederne hænge i nye omgivelser, det bliver rigtigt fint tror jeg, og jeg er stolt af ham er jeg...

13 kommentarer:

Julia Runge sagde ...

Det kan jeg godt forstå! Det bliver da sjovt at se! Og det er da også lidt af et klap på skulderen ligefrem at blive udstillet :D

HelleRas sagde ...

Hold op hvor er min fætter kreativ og meget, meget dygtig...!

Alice Schmidt sagde ...

Spændende portrætter :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Julia-
Det bliver rigtigt rigtigt sjovt at se synes jeg.. Bare det at det ikke er de vante steder de hænger, så ser man dem lidt på en ny måde.. :)

Helle-
Ja det er lidt sjovt.. det er kun noget han har gjort i i et års tid.. Men han har det åbenbart bare i sig... :) Jeg giver rosen videre.. ;)

Alice-
Ja det er de, især øjnene får han tit kommentarer på.. der er blik og liv i dem, og udtrykkene er altid forskellige.. det er som du siger lidt spændende at se på.. :)

Anonym sagde ...

Nøøøj, de er FEDE - de minder mig lidt om Kasper Eistrups tegninger (tjek dem ud, hvis du ikke allerede har set dem)! Sælger han noget af hans arbejde?

Forresten, jeg har først opdaget bloggen for kort tid siden, men den er allerede blevet en af mine yndlings, og det siger meget om en blog-freak som mig ;)

Kh
Kirstine.

bare WUNDERBAR sagde ...

Kirstine-
Herhjemme er vi meget store fans af Eistrup, og det er faktisk også ham der i sin tid inspirerede min mand til at finde sine tegne evner frem, så det er helt rigtigt set.. :)
Faktisk har vi et originalt og dedikeret billede som Eistrup har lavet til min mand hængende i stuen.. Det er det aller aller bedste vi ejer.. :)
Tak for roserne, dejligt at du har lyst at følge med.. Desværre kan jeg jo ikke rigtigt følge med hos dig.. :)

Unknown sagde ...

wow siger jeg bare.

Ville stadig gerne eje et af hans billeder.

Forstår bestemt godt du er stolt af ham :)

Louise sagde ...

GUd, er det din mand der laver dem, det havde jeg så slet ikke fanget.

Har studeret den der plejer at hænge på jeres billedvæg i stuen et par gange... Sys den var lidt uhyggelig og fed på samme tid.

Stor cadoux til ham.

bare WUNDERBAR sagde ...

Natanja-
Han er ikke lige sådan at rykke med hvad salg angår.. måske fordi han er glad for hver og en og de betyder noget for ham.. :)

Louise-
Ja nogle af dem ligger lige på grænsen til at være lidt uhyggelige i udtrykket, men jeg kan li dem som de er.. Og nu er det ikk så nemt at se måske men den der hænger i vores stue har faktisk sart rosa og sorte strintede prikker ud over sig, så den får et lidt magisk udtryk over sig.. :)

ffluwer sagde ...

Hvor har han bare et talent der. Stor ros til ham.. Synes det er lidt imponerende, at han kan lade være med at sælge.

Louise sagde ...

Nå for søren, nej det ser man ikke helt på billederne her på bloggen.''Men de er ret fine, det sys jeg. Og i samspil med alt det andet i har hængende kommer de stærkt igennem.

bare WUNDERBAR sagde ...

ffluwer-
Ja det må vist være det det kaldes.. :)
Jeg tror det har noget at gøre med at han bliver glad for de ting der virkeligt lykkes, og de tegninger gemmer han, og har svært ved at gå af med.. Og de som han ikke er tilfreds med kunne han aldrig drømme om at give videre el vise frem.. :) Og er det på bestilling synes han det bliver for tænkt.. Sååå... .)

Louise-
Ja præcist, jeg kan godt li at bryde forskellige stilarter.. :)

Marie sagde ...

han er bare SÅ dygtig! jeg havde faktisk ikke tænkt på dem som uhyggelige ved første øjekast, før jeg læste kommentarerne her. Jo samlet er de måske nok, men jeg er helt vild med dem!