søndag den 23. oktober 2011

Efterårsferie...
Selvom vi har brugt en stor del af vores efterårsferie på at renovere i entreen og ovenpå, så har vi alligevel også prioriteret et par dage i sommerhuset... Det er altid dejligt at komme derud hvor der er ro, og den eneste rigtige pligt der er, er opvasken....

Og så er der noget med at man i efterårsferien helst skal lave et eller andet sjovt sammen med ungerne og i år gik turen til en borg... min veninde er museumsinspektør og i den anledning var hun i år borgfruen.. Det var en sjov oplevelse med skattejagt, hjemmelavede skjold og pileflet...
 (hov... glemte jeg lige at sige, vi også har været en tur i biografen med storepigen, OG at alle børnene fra Far til 4 filmen gav autografer? Stort for nogen....)

Efterårsferien skal også helst nydes ude... Med gåture ved stranden, lidt rusk og blæst og en lav sol der flimrer mellem træerne...

Sidste år så det sådan her ud....

10 kommentarer:

TrineTusindTing sagde ...

Dejligt med ferie!!!!
Rigtig fint billede af jer og jeres sko;-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Trine-
Det er bare dejligt med ferie, men det er også dejligt med hverdag, selvom man altid får lidt sug i maven dagen før man går igang igen.. :)
SKoene er en go sammensætning må man sige.. ;)

Unknown sagde ...

skønne billeder, det første billed er rigtig sjov, dejlig at i har haft en god ferie, lyder som hyggelige ting i har lavet og så stort med autografer :) tillykke til dig og din blog at i er kommet på tryk igen, helt fortjent du laver så mange fine ting og din blog er så hyggelig.

HannasHörna sagde ...

Hej hej! Härliga lovbilder. Kram kram

bare WUNDERBAR sagde ...

Ævlebævle-
Ja egentligt har det været hyggeligt.. selvom vi har brugt en del tid på den gang.. men den er næsten færdig, og jeg er SÅ glad for den.. Virkeligt.. :)

Og ja det var da lidt stort.. storepigen siger at nu kender børnene fra lilleper jo hende.. ja jo... :) Det var da en sjov oplevelse og tilfældigt for vi vidste ikke det var den dag de kom.. :)

Malene sagde ...

Det ser ud til I har nydt det, når tiden ikke lige er gået med renoveringen, som jeg btw er meget spændt på at se resultatet af:)

Katrine Neontråden sagde ...

Skønt billede med fødderne. Elsker fodbilleder :) Synes det er dødhyggeligt, at I står der på stribe :)

Camilla Wedel Sivertsen sagde ...

Lyder som en optimal ferie i har haft! Sikke et sødt familie portræt (:

Fie sagde ...

Fantastisk flotte billeder du har fået taget:-)

Louise sagde ...

Skønne, skønne billeder. Rigtig familiehygge!