fredag den 28. oktober 2011

Lykkedes det?


Jeg vil gerne fortælle jer alt om koncerten igår.... eller ihvertfald vise lidt billeder.... Det var SÅ helt igennem fantastisk, og jeg har endnu ikke helt forstået, at jeg virkeligt var så heldig at være lige der...!

Men kameraet driller, med overførslen altså, så jer der gerne vil se lidt, I må desværre vente....

Istedet må I se det fine set up her...
Jeg har været ved at lege lidt.... med et billede der skal afspejle min blog...

Det kan godt være svært... Men lykkedes det mon ikk? Bare lidt....?

18 kommentarer:

Christina sagde ...

det er ret fint hvad du har lavet der - og en super super god ide... måske jeg snupper den hvis jeg må?
kh christina - som ikke aner hvem ham der kasimir er...

TrineTusindTing sagde ...

Jo det er bare lige dig, det er man slet ikke i tvivl om!
God weekend

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Ha ha... Jamen altså... hvem ved ikk hvem Kashmir er... For pokker da... Du er nødt til at løbe på youtube, FLUKS!... :)) Desuden er forsangeren i bandet,, Kasper Eistrup, en helt igennem eminent dygtigt kunstner!..

Nup du bare... Jeg skal bruge billedet til et bestemt formål jeg ikk helt kan løftge sløret for endnu, men det var derfor, jeg gav mig i kast med det.. :)

Trine-
Tak, godt I kan supplere lidt.. :) Det er svært at samle alle ting på et og give et samlet billede af hvad der er bloggen... det kan man jo ikke... Jeg savner måske lidt af det rå i billedet... Det ved jeg ikk... :)

MollyMy sagde ...

Sjov ide. Tænk hvis man skulle afspejle sig selv på andre punkter, f.eks tøj, mad, hvad indeholder din taske :) osv

Malene sagde ...

Synes da det lykkedes meget godt, men ja, det er ikke helt nemt:) Har også forsøgt på et tidspunkt, da der var en konkurrence på en norsk blog...Er spændt på hvad dit billede skal bruges til:)
Åh...er stadig ret misundelig over, at du var til koncerten i går:) På den gode måde altså:)
God weekend!

Mie sagde ...

Det ser SÅ fint ud og Rakel, og jo, for mig er det så meget din blog. Jeg savner også lidt dine gamle headere hos Fruen, der skiftede lidt og afspejlede bloggen "lige nu". Mon det er det du skal til at lave lidt af igen?

Marianne sagde ...

Det er rigtig fint, det du har lavet og jeg synes alle elementerne i billedet passer fint til din blog. Dog er jeg nødt til at sige, at det første jeg tænkte, da jeg så billedet var scraping. Men det kan være, det bare er mig.

Anonym sagde ...

Jeg har fulgt din blog ind imellem det sidste års tid. Jeg synes dit skønne set up fint afspejler din dejlige blog. Dog er der et eller andet ved den ternede baggrund der generer mig. Det sender lidt et forkert signal i mine øjne. Måske den bare skulle være hvid og du tilføjer lidt leg med masking tape;)Men det er bare min mening ; )
Kimma

Anna Marie Weinreich sagde ...

Det er rigtig fint, den lille opstilling der og jeg synes bestemt, at den afspejler din blog :) Glæder mig til at se, hvad din opstilling skal bruges til :)

Christina Ravn sagde ...

Jeg synes du rammer plet - den lille opstilling fortæller SÅ fint om din fine blog.

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak alle sammen... fedt med jeres input... tror lige jeg prøver en variant med hvid baggrund.. Kan godt se det med scrapping, ikk at det nødvendigvist behøver at være negativt.. :) Det er sådan lidt mood board agtigt over bloggen.. :) Kom endeligt med flere ideer/meninger.. :)

Julia Runge sagde ...

Synes det passer rigtig godt til din blog - måske kunne du også tilføje lidt broderi, eller et lille bundt broderigarn i en fin farve. Det er ihvertfald også noget du er god til ;o)
Jeg kan rigtig godt lide at baggrunden er ternet! Det får mig ihvertfald til at tænke "det er liiige Rakel!"
Held og lykke med projektet! Bliver spændende hvad det ender ud med!
Ha' en god weekend!

Christina sagde ...

jeg er da sikker på at jeg i hvertfald skal prøve det af OG jeg skal så da også lige ind og høre ham Kasper... ja, jeg tænkte også på scrap-dingsbums - men jeg synes faktisk at det passer rigtigt godt og den ternede dug i øvrigt også, den tager lidt af det søde ;) hed din gamle blog Fruen???

TinaLykke sagde ...

Fed måde at illustrere dig selv og hvad du står for på den måde! Glæder mig til at se, hvad du skal bruge det til...
Jeg synes, at selve elementerne i billedet passer super, men har ligesom tidl nævnt lidt svært ved den ternede baggrund - det bliver på en eller anden måde for "sødt" ift hvordan jeg ser din blog. Ligesom din nye entré afspejler både det rå og det fine, synes jeg at din blog gør det. Så hvis du "bare lige" finder en baggrund, der gør det samme, ville det være perfekt ;)
God weekend fra Tina

Ninette sagde ...

Synes meget om det, det er lige dig. Er vild med den der ternede baggrund!

bare WUNDERBAR sagde ...

Molly my-
Det kunne faktisk være rigtigt fine udfordringer.. Den må vi lige ta op.. :)

Christina-
Før denne her blog havde jeg en blog der hed Fruens Syslerier... :)

Tak for at I siger jeres mening.. go hjælp til mig.. :)

Louise sagde ...

Jeg synes også denne her er rigtig rigtig fin, passer godt til dig og din blog.... :-)

Måske sys jeg dog du har ret, der mangler lidt af det "rå" som du også er go til... Eller lidt mere af det stilede keramik som du også har meget lækkert af... Ga det mon mening??

Fruens syslerier spotter jeg lige, det synes jeg at være sødt på under noget googleri for noget tid siden... Men det kan vel ikke passe så!!?? Ville ønske jeg også havde "kendt" din blog dengang.

Go weekend til jer alle 4

Boselade sagde ...

Du er bare fantastisk til sådan noget!!!!
Det ser super ud:-)