mandag den 17. oktober 2011

Tapet beslutning....Så så man lige mig tage en tapet beslutning.....!

Har nu købt et par ruller af det øverste tapet til vores repos over gangen... Den nederste gule købte jeg kun en enkelt meter af, bare fordi jeg ikke kunne lade være... Jeg har selvfølgeligt købt dem her... Jeg tænker at en enkelt væg skal tapetseres ligesom vores 6 skokasser til gangen skal have en omgang mønster og farve... Det må skabe det helt rigtige liv og en sammenhæng mellem oppe og nede...

Nu glæder jeg mig bare til at se tapeterne live, og håber de er ligeså fine, som jeg forestiller mig.... Og så er der det med, om jeg i det hele taget egner mig, til det der tapet opsætning.. Det sidste kan jeg tvivle lidt på....

20 kommentarer:

Pernille - Mormedmere sagde ...

Fine tapeter du har valgt.
Kan godt forstå du ikke kunne lade være at købe lidt af det gule :o)

Glæder mig til at se det færdige resultat
Krydser fingre for at opsætningen bliver nogenlunde smertefri ;o)

Pernille sagde ...

Hvor er det gule bare skønt! Men kan godt forstå du har valgt den blå til reposet, den gule ville måske være lidt for krads til en hel væg :)

Klem Pernille - pescno.blogspot.com

bare WUNDERBAR sagde ...

Pernille-
Jeg synes det var SÅ svært at tage en beslutning... især når man kun kan se dem via nettet...Ringede derover og udspurgte ekspidient, og bad hende hjælpe mig med at vælge... :)
Nu glæder jeg mig også til at se det oppe... :)

Malene sagde ...

Uha...det er jeg spændt på at se. Det kan KUN blive godt! Rigtig smukke tapeter du har valgt. Men ja...kunne forestille mig, at det ikke var en helt nem beslutning:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Pernille-
Jeg kan bare rigtigt godt li den gule, men synes også som du den er lidt krads, og på en hel væg ville det nok alligvel blive lidt for vildt.. men det er aldrig helt til at sige udfra et billede, turde bare ikk tage chancen..
Det jeg kan være mest nervøs for med den anden er at den er for sådan kold i de blålige farver, og damen i butikken sagde at der var guld tråde som underliggende mønster og det kan jeg ikke helt se udfra billedet, men nu må vi se.. :)

Malene-
Jeg har været inde og kigge SÅ mange gange, og jeg har bare været så tæt på at droppe det, fordi jeg bare synes det var så svært at vælge ud fra billeder, og også hvilken væg det skulle på... Men nu prøver vi med denne her, så ser vi.. Håber det bliver godt men er også spændt.. :)

Pernille sagde ...

Jeg tror bestemt ikke at den bliver for kold, men måske har min skærm nogle andre indstillinger end din. Det spiller jo også ind :) Kan godt forstå du har været lidt betænkelig over at købe over nettet uden at kunne se og mærke det. Tror det bliver skide godt :) Hvis ikke, så kan man jo altid tapetsere med noget andet! Held og lykke med det i hvert fald. Du lægger vel billeder op når det er færdigt? :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Pernille-
skærmen har vist en del at sige.. jeg sidder "bare" med en bærbar og der er forskel om der er strøm til el ej.. :) Men billeder kan snyde, det er aldrig til at sige.. men glæder mig til at se udfaldet af det hele... Jeg skal nok poste et billede... :)) Men hav tålmodighed, det bliver vist nødvendigt.. :)

Malene sagde ...

Ja, det kunne jeg forestille mig...men synes nu også det var helt overvældende, da jeg var inde i Retro Villas butik forleden. Tænkte at det måtte være nemmere, når man kunne se dem i virkeligheden, men kunne bare slet ikke beslutte mig og havde heller ikke et bestemt formål i tankerne. Synes bare de har så meget fint tapet:)

Unknown sagde ...

uh et godt valg, glæder mig til at se det færdige resultat og bytter gerne hvis der kommer noget til overs :) jeg er selv lige ved at tage en tapet beslutning også noget med en hel rulle. Kan godt forstå du måtte eje noget af det gule, det er også bare så fin.

Linsens sagde ...

Så fint tapet, det glæder jeg mig til at se det færdige resultat af;-)

Fargevandring sagde ...

fine tapeter!! Det er lettere enn du tror å tapetsere. Bare kast deg ut i det så skal du se det går veldig fint. Lykke til da.-)

Unknown sagde ...

Hvor er de begge bare skønne - spændt på at se det oppe :-)

Anonym sagde ...

åhh gud nej hvor er det bare fint. Lige så snart vi flytter ud af vores leje bolig og ind i noget ejer, skal der bare tapet over det hele. juhuuu. tak for den fine side
Hilsen
www.vegafashionmom.blogspot.com

Cat sagde ...

Hejsa
Jeg synes det er super fedt tapet du har valgt. det skal nok blive rigtig fint. Jeg har lige selv sat tapet op på mit badeværelse - kig forbi:)
Det vigtigste når du sætter tapet op, er virkelig en skarp kniv, ellers bliver kanterne slet ikke fine, og det kan gå helt i kage. Ellers er det faktisk ik så svært:) Go´fornøjelse.

Marina sagde ...

Fine, fine tapeter der passer så smukt ind i din stil. Det kan kun blive fint.

Anonym sagde ...

Fine tapetter:) Kjøpte selv noen tapeter hos Retrovilla og noen av de så mye annerledes ut i virkeligheten enn på bildene. Lykke til med prosjekten!

Klassisia sagde ...

Hej Rakel

Som du jo ved bor vi to meget forskelligt. Synes dog det er to fine tapeter du har valgt. Jeg tror den med blå blomster vil være rigtig flot sammen med rød...kan lige se en rød stol eller bænk med den tapet som baggrund :o) Den gule er også flot og vil nok passe godt på kasser og som baggrund i billedrammer o.l.

Kh Shina

Louise sagde ...

Jeg er helt vild med det gule.... Det ku jeg sørme godt bruge her hjem til... Bare et eller andet sted... Er spændt på at se hvad du vil bruge det til...

Dejlig ferie til jer

Unknown sagde ...

Det er en meget flot beslutning du har taget:-) Jeg kunne godt tænke mig, at jeg havde modet til at købe noget af det gule, for jeg synes, det er flot!

bare WUNDERBAR sagde ...

Malene-
Ville nu gerne have været inde og se dem live, hvis jeg havde haft mulighed for det.. Tapeterne matchede ikke billederne helt, men jeg er tilfreds, især med det blå.. :)

Ævle bævle-
Den gule er jeg så ikk så vild med efter at have fået den, men måske du vil købe den, hvis du er.. ;)

Linsens-
Det er blevet super fint.. har sat det op idag.. :)

Fargevandring-
tak for det.. :) Det viste sig at min svigerfar var super go til det, så det har han ordnet.. :))

Camilla-
Jeg skal nok lige vise det frem.. :))

vega-
Du kunne jo også invistere i en spånplade og så tapetsere den, så kan man hurtigt have tapet oppe alligvel, sådan har vi fået det op i stuen i børnekrogen.. :)

Cat-
Hvor er det også fint det blå du har valgt.. Synes det er det sværeste af det, at vælge tapetet, også fordi jeg ikk har mulighed for at se det i virkeligheden først.. :)

Marina-
Den blå er jeg helt tilfreds med,den gule var ikk så fin som jeg havde håbet.. alt for gul i grundtonen, og også orange..

callclaudi-
Ja sådan var det lidt med den gule.. men nogengange er det jo også svært fordi man ikke ser det i sin helhed, bare et lille udsnit.. .)

Shina-
tror du har ret i at den blå ville være fin med rød.. Har bare endnu ikke rigtigt fået inviteret rød indenfor... :)) Men tænker også lidt over i noget lyserød og sådan.. :))
Du bor fantastisk!!

Louise-
Skal nok vise frem, blev faktisk færdig med at tapetsere idag.. Det bliver fint.. :)