søndag den 20. november 2011

Det hyggeligste julemarked i Horsens...


Idag besøgte vi det fine julemarked i Horsens... Det var så virkeligt virkeligt fint, og levede 100% op til forventningerne... Der var så mange kreative, farverige og indbydende sager, små godter i skåle (behøver jeg sige at det blev til en del småkager til lillebroren i familien....!), hyggelige stande og en rigtigt dejlig stemning...
Det eneste minus for mig var, at vi skulle være til en fødselsdag i Vejle lige over middag, så vi havde kun ½ time at gøre godt med... ½ time??! Det rakte bare slet ingen steder... Fik slet ikke hverken set, eller købt halvdelen af det jeg gerne ville...

I får lidt billeder derfra, det siger vist alt om både stemning og fine sager....!


- Små punge syet i retro stoffer, og Bulderby bøgerne der lokkede... (har en svaghed for dem, læser pt. en opsamlings bog om bulderby børnene inden jeg skal sove...)


-Det var først, da jeg kom hjem, at jeg opdagede, at der på det gule skilt står, at man får et gratis kræmmerhus med, hvis man købte noget i standen.. det var da ellers et temmeligt fristende tilbud...


- Så var der en fin stand med bla. farverige uglepuder, øreringe, brocher, elefantpuder og lignende...


- Den næste lille stand er Asli´s, fyldt med fine hæklede sager... Jeg var især vild med pandebåndet, og havde jeg haft lidt mere tid til at tænke mig om, kigge, beslutte mig, ja så var det sandsynligtvist kommet med mig hjem... Billedet er desværre ikke af den bedste kvalitet, men derfor skal I ikke snydes for det alligevel...


- Så var der Laura´s legendariske pølsevognsstand (..jeg har ihvertfald hørt om den før, og synes den var totalt gennemført!).. Der var hottere, congo bajere, franske, kransekage, flag, burgere, is, så meget af den slags hjertet kan begære... Virkeligt smukt, skævt og fint præsenteret...


- En meget fin stand med øreringe og halskæder... Fortryder lidt at jeg ikke købte en af de fine halskæder der...


- Så var der en stand helt fyldt med smykker fra OH DEER... Super fine sager, hvor både jeg selv og datteren fik købt en fin ring... (JA, det var bestemt også slaraffenland at være til marked for den store pige...!)


- Brilleting´s streg går man vist aldrig fejl af.. Der var virkeligt mange charmerende og finurlige ting, og det eneste jeg fortryder var, at jeg kun købte en nisse... Der var de fineste juleornamenter, og alverdens andre tegnede sager.. Virkeligt gennemført og nytænkende...


- Pil havde virkeligt lækker mad at byde på, og var det ikke fordi, jeg fra min egen hæklenål har masseproduceret den slags, så var det også rigtigt fine sager at tage med hjem... Pil havde en af de bedste skåle på standen, ihvertfald hvis du spørger lillebroren... Lad os sige det sådan, at han HAR prøvesmagt vanilliekransene....!


- Og så var der Puk og Camilla´s Yarnfreak stand... SÅ fint... Gennemført og utroligt stemningsfyldt... Masser af farver, garn og sjove ideer.. Det aller mest tillokkende var de fine bøger de havde med... Det er helt sikkert at jeg på et eller andet tidspunkt skal have en af dem! SÅ fine bøger med de mest levende og tillokkende billeder.. SMUkt...!
- OG de to damer bag... Trine og Lis... Fantastisk! Tusinde tak for den fine oplevelse vi fik, ville ønske den havde varet meget længere! Håber I vender tilbage igen til næste år, så kigger jeg helt sikkert forbi! Flot arbejde, og hyggelige lokaler med atmosfære og stemning...

Og hvor var det dog hyggeligt at møde andre bloggere sådan udenfor skærmen.. Tak for gode krammere!....

Og så må jeg hellere tilføje at der d. 2-4 dec. er endnu et marked, denne gang med andre udstillere, men mon ikke du kan læse mere om det inde hos Lis?

PS: Hvis jeg nu har vist fra din stand, og jeg ikke har fået skrevet hvor det var fra, så skriv gerne og så linker jeg gerne.. Jeg havde så lidt tid, at jeg faktisk ikke fik helt styr på hvor alle kom fra...

26 kommentarer:

Joni (pigesind) sagde ...

Oi, der tror jeg det er lett å gå amok! Utrolig mye fint, men det var veldig kort tid dere hadde der, ja...

God søndag videre, og fin ukestart:-)

Anonym sagde ...

Tænk at kræmmerhusene var sådan en "ekstra gave", for mig var de nærmest hovedattraktionen! Min radar stillede i hvert fald straks skarpt på dem.

Loppedilla sagde ...

wow! her var det mye fint!!! kan de komme til vestfold også???:)

bare WUNDERBAR sagde ...

Joni-
Alt alt for kort tid, og så med to unger under armen også (den store klarede det nu meget fint selv..!).. jeg ville virkeligt ønske jeg havde haft meget mere tid.. .)

Ida-
Ja helt ærligt da.. Men det værste er at nu da jeg kommer hjem og ser billederne så er der så mange fine sager jeg slet ikke sådan så da jeg var der.. Var sådan lidt febrilsk over at jeg skulle så hurtigt afsted igen.. :)

Lopedilla-
Ja ved du hvad, jeg tror da det er enhver krea blogdames yndlings markeds scenarie det her.. Der var store fine markeder i DK i odense sidste år også, men dem var jeg altså ikke til, så jeg er ganske imponeret over det her.. :)

PUK sagde ...

Så fine billeder, du har taget! Du har virkelig fanget den gode stemning. Og hækletøserne takker for de søde ord:)
Det var rart at se dig.
Kh Puk

Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

Endnu engang sååå træls over at bo i Greve - ellers havde man fundet mig på markedet idag ! - super dejlige stemningsbilleder :-)

Frk. Ranke sagde ...

uha er glad for at du ikke købte det pandbånd, det røg nemlig med mig hjem:-) kan godt forstå at du kunne have brugt mere tid, det kunne jeg også, og mange flere penge.

Louise

Unknown sagde ...

Synd i ikke havde mere tid, kender godt det der med at man fortryder at man ikke købte... sådan havde jeg det også da jeg var i Odense i sommers. Fint sminke bord, det er levet rigtig fint, fin farve, kan godt forstå hun er glad

bare WUNDERBAR sagde ...

PUK-
Tak og i lige måde.. :)
Det var et super fint hjørne i havde, og jeg havde alt for lidt tid til at kigge! Bøgerne var jeg helt vild med, er glad for at have set dem live, så ved jeg lidt om hvad jeg ønsker mig.. :)

Betina Holst-
Til gengæld har I så alle lagersalgene ovre hos jer.. Dem er jeg ganske ofte misundelig på.. ;))

Louise-
Hvor sjovt... Ja det er bare så virkeligt fint.. har også set en anden blogger vise det frem, men kan ikke huske hvem.. Ønsker mig sådan et fint pandebånd.. :)

Jeanett-
Skal nok lige sende dig en sms imorgen angående lørdag.. ;)

og ja, det er jo helt vildt.. da jeg kørte derfra sad jeg bare og tænkte på alle de ting jeg også skulle have købt og det blev ikke bedre af at komme hjem og se billederne.. :)
Sminkebordet er et absolut hit, det er allerede stopfyldt med smykker og hårsager så der er til de næste mange år.. :9 2 ringe fik hun også købt idag.. Hun siger at hun samler.. ;)

Tins roser sagde ...

Et fantastisk marked dette.
Fargerikt og variert!

Unn :)

Marianne sagde ...

Nej, ½ time kan da slet ikke være nok til sådan et marked! Mange tak for at du aflagde rapport derfra. til glæde for os der ikke kunne være der!

De melder sig måske selv, men jeg kan se, at de 3 første billeder er af ting lavet af Pernille http://www.amio.dk/butik/363/ og Charlotte http://www.morskludefabrik.dk/.

Krisha sagde ...

Fantastisk ispirerende!
Takk for at du deler,

LillePil sagde ...

Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig.. og ja, der var SÅ mange fine sager!
Skulle hilse at sige at din søn ikke var den eneste der kunne lide vanillekransene;-)

NYD DAGEN..

Barbros lille atelier sagde ...

Så mye flott! For et fantastisk julemarked!
Skulle likt å se enda flere bilder derfra.
De kremmerhusene var nydelige!

TrineTusindTing sagde ...

psst.... jeg er i tvivl om du har fået min anden mail??? Har ikke modtaget bogen endnu, men ingen stress!!! - glæder mig bare til at kigge i den;-)

Unknown sagde ...

Tak for dine skide flotte billeder, og dine gode ord. Og så var det altså en af weekendens bedste ting at kunne give dig et kram!

Kh Trine

Unknown sagde ...

Ej, var du dig? Næste gang vil jeg gerne have lov at hilse rigtigt på dig :) Er det en aftale?

Skønne billeder og søde ord, mange tak :)

Kh Laura

tichtach sagde ...

Skønne billeder. Tak for det, nu jeg ikke selv bare lige kunne komme forbi :-) KH tina

Asli sagde ...

Ej, jeg tror ikke engang, jeg fik sagt ordentligt hej til dig. Jeg tror, jeg så dig, men fordi vi aldrig har mødtes live, var jeg ikke sikker. Men tak for billedet og linket :-) Jeg håber, at vi får mulighed for at mødes "rigtigt" engang :-)

Blåbærlina sagde ...

Der var det riktig mange fargerike fristelser!! gratis kremmerhus, så nydelige! Heldig du som fikk anledning til å være der :O)

bare WUNDERBAR sagde ...

Unn-
Du kan tro det var fint.. der var virkeligt meget at vælge imellem.. :)

Marianne-
Tusinde tak for hjælpen, ser lige om jeg kan finde rundt i at smide link ind.. :)

Krisha-
Jeg er bare glad for at der var så mange dygtige mennesker der ville dele ud af deres inspiration og fine sager.. :)

LillePil-
Armen altså, jeg fik slet ikke nok med hjem.. overhovedet.. :) Og håber da virkligt du havde nok småkager med.. Da vi kom ud derindefra blev han ved med at råbe kage... kage.... kage... ;)

Barbros-
Ja det ville jeg egentligt også gerne, men jeg var der ikke særligt længe så billederne her er faktisk dem der er.. :)

Trine-
Jeg har for længst sendt videre, også nr. to mail, men jeg sender lige en igen, så ser vi om det ikke går hurtigere.. ;)

Trine-
Ja jeg tænkte over at sådan nogen blogger kram var sådan nogle faste, varme nogle, hvis det giver mening.. Så de var slet ikke så værst.. :) Det var sjovt og underligt (på den helt gode måde altså!) at møde flere af jer i virkeligheden.. Og fantastisk marked og dejlige omgivelser i havde fået stablet på benene.. :)

Laura-
Ja jeg var mig... ha ha.. :)
Vi fik da også en lille snak om din pølsevogn.. den var jeg noget betaget af.. :) Følte mig bare sådan lidt rundt på gulvet over alt det fine, og så alt alt for lidt tid.. :)

Tina-
Det er sjovt for da jeg kom hjem var der så mange forskellige ting på billederne som jeg faktisk ikke helt så da jeg var der.. Der var simpelthen så meget meget.. :)

Asli-
Du havde en fiin stand! Det var mig der spurgte til det grå pandebånd, hvad det kostede og så sagde du at jeg gerne måtte prøve det, men det kunne jeg bare slet ikke lige overskue med unger om benene og alt for lidt tid.. Og jeg fortrød lidt da jeg kom hjem, for det var virkeligt bare så fint! Kan man mon købe dem efterfølgende også?
- Det håber jeg også, det kunne være hyggeligt.. jeg synes det var sjovt at se jer "live", selvom I ikke lige vidste hvem jeg var.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Blåbærlina-
Ja og tænk sig så opdagede jeg det først da jeg kom hjem, at der var gratis kræmmerhuse ved køb.. :) Øv også.. :)
Det var virkeligt et fint marked.. :)

TrineTusindTing sagde ...

Ok, tak:-) Jeg væbner mig med tålmodighed!

Unknown sagde ...

omg can i live there?!

63 grader nord sagde ...

Så mye fint! Heldig du som kunne dra dit en tur. Der hadde jeg fått gjort unna mye julegaver tror jeg :0)

Pernille Ulrikke sagde ...

der skulle jeg likt å vært!