mandag den 7. november 2011

Lidt ala Karen Blixen, loppefund...Nå men det var jo ikke kun et sminkebord, vi fandt på det her loppis... En meget fin stol i enkelt design måtte også med hjem, ligesom et dådyr trofæ i plastic også er flyttet ind...

Trofæet kostede egentligt 50 kr., men det ville jeg ikke give... Vi fik handlet lidt, og hvis jeg tog spindelvævet med, måtte jeg få den til en 20ér...
Manden synes,at den var lige rigeligt kitchet, men da den først kom op at hænge herhjemme, synes han alligevel, at den var helt ok...

Stolen har den fineste ryg, og er i det hele taget meget velholdt... Vi måtte slippe en 50ér for den, og det synes jeg egentligt, var en meget fair pris..

Jeg har lagt et vattæppe over hynderne i stolen, og sat den lille nysyede pude til...

Synes at hjørnet er blevet lidt ala Karen Blixen, med jagttrofæet, og den lidt safari agtige stol....
Meget hyggeligt...

13 kommentarer:

betine sagde ...

Ai, hvor er det fint!!! Sikke nogle lækre ting, du finder!!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Betine-
Ja det var faktisk en ghelt go loppetur der i weekenden... Det er bare så forskelligt om man finder noget el ej... :)
Fandt også diverse julepynt, stofrester, børnebøger, skåle og fade, men det må lige komme på en anden dag.. :) Kan ikk lige nå det hele på en gang.. :)

Louise sagde ...

Hold nu op en fin hyggekrog du har fået dig der. Det ser helt vildt fedt ud.... Kan mon leje dig til at indrette på den der kitchede måde. Kan rigtig godt li det!!!

Og hvad skimter man i spejlet, er det et blåt møbel eller hvad er det for noget??? Ser ret fint ud....

Dejlig billeder som altid

Line sagde ...

Næh, hvor fint. Manden herhjemme ville nok også stille sig noget på bagben over sådan en sag ;) men jeg kan sagtens se charmen i det.
Mine weekend lopper kommer også på senere.
Kh Line

Helle Jakobsen sagde ...

Sikke et hyggeligt lille sted, du har fået lavet. Er sikker på at Karen Blixen ville have nydt at sidde der :)

Christina sagde ...

dejligt hjørne har I der :) jeg ville så´n ønske at vi havde flere sådanne små hjørner her hos os... du har lige inspireret mig til at tage mig af vores GRIMME stol som ville blive så fin hvis den blev ombetrukket... den står altid her og ligner en klump - nu er den i det mindste en farvet klump ;)

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Det er sådan en gammel skænk der er malet lyseblå.. Eftersom vi ikk har så meget plads i køkkenet, så har vi en del af vores køkkensager i den, lige inde om hjørnet fra køkkenet, i stuen... :)

Line-
Dem holder jeg lige øje med så.. :) Jeg ved heller ikk helt endnu om det er der den ender med at hænge, men der var et ledigt søm, så i skyndingen blev det der.. :)

Helle-
Ja måske.. ;) Der er bare sådan lidt afrikaner stol over den, og med trofæet over... :)

Christina-
Der var faktisk et par ok fine hynder på denne her, men de var bare meget mørke, og gammeldags... så de fik lige vattæppet om sig, og indtil videre er det fint.. Den gamle lænestol der stod der , har frederikke fået op på sit værelse.. :)

Kreativista i Boligrum sagde ...

Det er for cool! Angående min Eames knagerække, gav jeg 1650 - så lidt sparede jeg da. Og ellers var der minimum 15% på hele butikken :-)

Louise sagde ...

Havde jeg set trofæet på loppemarkedet eller i en butik, havde jeg sikkert syntes, at det var en rædsel - men det ser super fint ud på jeres væg. Rigtig hyggeligt :)

Anonym sagde ...

Hvor er det blevet hyggeligt :) gode loppefund til billige penge. Fuglene på væggen er jeg helt vilde med, hvor er de fra?

bare WUNDERBAR sagde ...

Kreativista-
Det er da også en slat at spare.. det er en fin knagerække, men jeg synes at den kræver en del plads, som vi desværre ikke har.. :)

Louise-
Ja sådan havde jeg det egentligt også selv først, men tænkte at den ville være fin her til jul, og har egentligt planer om at den skal op over klaveret, og så skal gevirerne vel pyntes med lidt. ;)

Line-
Fuglene er fra Susan Liebe.. De kommer i sæt af 4 stk, men hvis du ringer til hendes butik sender hun også gerne enkeltvis.. De fåes i mange forskellige farver og er bare super fine.. :)

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Det er nogle rigtig fine køb I har gjort jer og hjørnet fungerer! Super hygge :-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Pimp me up-
Det gør det, men jeg leder med lys og lygte efter et væghængt skab lidt ala københavner skabet men lidt mindre.. det må meget gerne hænge på væggen der i hjørnet. :)