søndag den 6. november 2011

Rød nostalgi....




Jeg har fået et nyt ur....
Som folkeskolelærer kan jeg ligesom ikke rigtigt undvære et, og mit ellers meget fine ur, som jeg havde fået af min mand var blevet væk, så jeg har undværet alt for længe...

Det nye ur, jeg har fået, bringer minder frem... Måske I også kan huske dengang for år tilbage, hvor de her casio digital ure bare var det helt store hit?? Jeg kan ihvertfald huske, at min far havde sådan et ur, da jeg var barn.. sådan et firkantet et, dog i sølv... Da jeg opdagede, at de lavede de her nye opdaterede udgaver, blev jeg ret begejstret... Synes mit nye røde ur er en så fin blanding af nostalgi og gamle minder og nytænkende pangfarver i rød/orange kombi... Og så kan det lyse med grøn skærm, når jeg trykker på den højre orange knap, og det er altså den slags, der giver gode point hos ungerne...!

Uret er et Casio G-shock ur, og fra min mand ved jeg, at det er ret godt med det der
G-shock (..han er nemlig både sporty OG urinteresseret.,. jeg er så ikke nogen af delene, kun interesseret i at kende klokken, og i at have et cool ur!)... Uret fåes her hos Urkompagniet... Der er virkeligt mange mange fine ure og mærker at vælge imellem, og en god service... Ærgerligt man ikke skal have ure lidt oftere....

5 kommentarer:

Banebakken sagde ...

Oih, den klokka var SKIKKELIG stilig!!
Liker veldig godt :)

Ha en herlig søndag!

Helle Jakobsen sagde ...

Det er da et supersmart ur, du har fået. Kan godt huske dem fra år tilbage, men der var der ikke så meget farve på :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Banebakken-
Jeg er faktisk også blevet ret glad for det, selvom je lige først sku vænne mig til at det var så rødt, men det har jeg så nu.. :)

Helle-
Nej præcist, de er blevet opdateret... kan virkeligt godt li de der tunge ure, og syns det er helt fint med lidt farve på.. :)

Margit sagde ...

av det er fedt! skønt retro ur - lækkert lækkert
x
m

Anna Scandinavian Cottage sagde ...

Min blivande man har också köpt en sådan till sig själv. En vit... den säger i en stel, elektronisk röst varje heltimme nnnnaaajn oclock pee emm.. han har lagt den i en skuffe och jag kan stadig höre den.. en av dessa dagar åker den ut..!
Fick jag sagt att den är vit??