mandag den 12. marts 2012

Besøg...Jeg er heldig.. Jeg har mange gode venner og veninder, som jeg sætter rigtigt meget pris på, de er vigtige for mig...!

En af dem er en gammel skoleveninde, som nu bor i Norge... Jeg kan regne med at stort set hver eneste gang hun tager turen til Danmark, så ser jeg hende her hos mig til the, snak og hygge... De sidste par gange har det været ekstra hyggeligt, nu vi også har selskab af hendes yndige lille datter Mathilde...

Min veninde kommer altid med så fine sager til mig.. Det behøver hun slet ikke, men alligevel tænker hun på mig... Sidst hun var her, havde hun den fineste keramik stage, det norske ROM123 blad og en pokkers masse tomme kushmi dåser med til mig...
Jeg får nogle gange dårlig samvittighed, fordi jeg slet ikke får givet tilbage i samme udstrækning...

I forrige uge havde jeg igen besøg, og denne gang havde hun nogle super fine neon dymo strimler med til mig... Heldigvis havde jeg også lavet lidt til hende...

Hun fik en clutch med hjem hæklet i en mussegrå garn og denne gang også foret med koral farvet bomuld og pyntet med en fin koral knap... Den lille yndige Mathilde fik en flagranke til sin seng syet i forskellige vintage stoffer og et enkelt stykke småfolk æble stof...

Om ikke så længe ses vi igen, jeg ved, at det bliver hyggeligt....!

16 kommentarer:

Shh sagde ...

Så fint!
Kh. MiA

Havgus sagde ...

Hvor heldig og dejligt at have en sådan venninde...sidder og bliver varm i kinderne for har selv en sådan..og der er ikke noget bedre end de små fine ting jeg får af hende..ikke bare for det det er..men også for det jeg tillægger det--at det lige er fra netop hende..bliver glad når jeg kigger på det og sender oftenen lille kærlig tanke afste:O)
Smil fra Rikke

ps. Sikke en flot taske til hende du har krearet- hun er vel nok også heldig at have dig!

HeppieHermpie sagde ...

Nice story! Nice things! Enjoy!!
With love, Herma

Marie // Maries Fabrik sagde ...

Det er altid rart med små "bare fordi" gaver, altså når der ikke lige er en særlig grund som fødselsdag, jul eller lignende. Jeg elsker selv at give sådanne gaver, og synes det er de mest ægte af slagsen. Når man lige ser/laver noget, man mener vil glæde en anden. Det handler ikke om pris for gaven eller tidspunkt på året. De brugte tedåser du fik er jo et perfekt eksempel.
Mvh MariesFabrik

Sidsel sagde ...

Dejligt med sådan en sød veninde der er god ved dig. Sådan en har jeg også, hun er altid så betænksom og jeg ELSKER hende for det.
Hun bliver altid så glad for mine hjemmegjorte sager, også selvom det ikke altid er blevet helt perfekt. Derfor er det også ekstra hyggeligt at lave noget til hende.
Dine sager er nu blevet virkelig flotte (elsker clutchen!)
Pas på din veninde, den slags hænger ikke på træerne :)
smil fra Sidsel

bare WUNDERBAR sagde ...

Mia-
Præcist... :)

Rikke-
Det er jo guld værd at have så mange dejlige mennesker omkring sig...
jeg har også en go nabo veninde, som bare er så sød til at sætte små ting på ens trappe, og som laver de fineste hjemmelavede sager når man har fødselsdag og den slags... :)

Herma-
Thank you for your comment.. :)
Have a nice evening... :)

LeizyB sagde ...

Venindehygge er bare det bedste! Og sikke nogle fine gaver - det er bare sådan en god følelse at give hjemmelavede gaver :o)

KrudtuglensMor sagde ...

Hvor er det dejligt at læse om de rare ting der sker for dig og jeres lille familie dísse dage...

Det gjorde mig virkelig ondt at læse om prikkerunden, som har ramt dig...

Der har også været prikkerunde på min skole i sfo'en, hvor jeg er. Dog blevet jeg fredet af barslen, men det var stadig forfærdeligt at miste en god kollega, som heldigvis har fået job hurtigt igen...

Varme tanker herfra!

bare WUNDERBAR sagde ...

Marie-
Sådan har jeg det også... Jeg har ikke altid så meget tålmodighed når jeg skal lave gaver og den slags, men jeg har en aftale med mig selv om at jeg skal blive bedre til det, for det er jo den slags der er guld værd, ikke kun for mig, men også for dem jeg har omkring mig.. :)
Fin og spændende blog du har.. må¨se lidt mere til alle de korssting du laver..!

Sidsel-
Det er en anden sag også, at der er bare forskel på hvor glad folk bliver for hjemmelavede sager... Og det er fantastisk hyggeligt at lave noget til nogen som godt kan li den slags... :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Leizys-
Ja og jeg har også en aftale med mig selv om at blive bedre til at lave hjemmelavede gaver også dem som tager lidt længere tid.. det er jeg ikke så go til... :) Når det endeligt sker, så er det en rar fornemmelse.. :)

Christina-
Ja det er slet ikke sjovt... overhovedet.. og så er det jo vanvittigt hvordan de vil blive ved at drive skoler, sygehuse osv, sådan som de fyrer folk.. Vi var 4 der blev prikket.. det er mange!
Nu forsøger jeg endnu mere at nyde de små ting som jeg skal være glad for.. jeg har min mand, mine unger, min familie og venner.. Det betyder jo alt... :)

Fru Bach sagde ...

Skønt med gode "gamle" veninder

Annchen sagde ...

Uh de veninder er guld værd;) Det betyder bare alverden, at nogen lige tænker på én og endda gider bruge tid på at kreere..
Håber du får en dejlig dag.

MQ sagde ...

Hvor er den bare fin den clutch!

Loppedilla sagde ...

SÅ hyggelig:)

Banebakken sagde ...

Åh. SÅ herlig med sånne venner!
Høres ut som et veldig hyggelig besøk
- og FOR noen nydelige gaver du hadde laget : )
Virkelig, virkelig fine. Elsker den clutchen du hekler,
og kommer til å legge inn en bestilling så snart det går!! ; )

FIN tirsdag til deg!

Klem,
Maria.

Line sagde ...

Dejligt med sådanne veninder. Lækker kombination den clutch har fået sig og man bemærker næsten ikke småfolk æblerne, de passer godt ind i vimplen :)