fredag den 27. april 2012

Ny og hvid... fantastisk typisk...Idag har jeg fundet malingsbøtten frem... Jeg kunne simpelthen ikke klare at se mere på den korkfarvede opslagstavle i storepigens kontorhjørne i stuen... Egentligt kan jeg godt lide den slags opslagstavler, men lige her var den bare mørk og slet ikke go´...

Jeg synes, den hvidmalede tavle lyser op nu, og virker så meget mere enkel og glad at se på... Et projekt der tog ca. nogle måneder at tage sig sammen til at få gjort og ca. 3 minutter at ordne.. Fantastisk typisk...!

Og nu malingen er fremme, vil jeg bruge aftenen til at hygge mig lidt med mit nye Kbh. skab, så jeg snart kan få det op og hænge.. Kan nærmest ikk vente....

Hav en dejlig aften derude...

10 kommentarer:

Kamilla sagde ...

Det ser rigtig godt ud - kan godt forstå du ville have den hvid.. Glæder mig så meget til at se dit københavnerskab færdigt :) kh

bare WUNDERBAR sagde ...

Kamilla-
Ja ved du hvad, det glæder jeg mig faktisk også rigtigt meget til.. Tager stadig lige tilløb til at komme igang med det malen.. Men jeg har da lagt det an nu ihvertfald.. ;)

Pernille - Mormedmere sagde ...

Ja det er bare typisk - har selv for ikke så længe siden skrevet et indlæg om noget jeg endelig fik gjort som jeg har taget tilløb til længe men som jo kun tog 30 min at ordne..! :o)
Men det er da ihvertfald en god følelse, når man så får det gjort - endelig!
Rigtig god weekend

TinaLykke sagde ...

Uhh, hvor jeg godt kender det med, at de mindste projekter nogle gange tager en evighed at komme igang med ;)
Glæder mig meget til at se dit nye skab!
Kh Tina

bare WUNDERBAR sagde ...

Pernille-
Ja det er virkeligt virkeligt typisk! Og man bruger faktisk en del energi på at det ligger der på to do listen, og man bliver mindet om det konstant.. :)
Mht urene, så er jeg helt enig, de små passer også bedre herhjem.. :)

Tina-
Ja virkeligt, og det er virkeligt utroligt, at når man så endeligt får det gjort, så tager det 2 sek.. Man burde virkeligt blive bedre til netop det.. at komme igang altså.. :)
Glæder mig også til at se mit skab.. ;)

Unknown sagde ...

hvor ser det fint ud og ja det er altså en brand god ide at male sådan en opslagstavle. Det må jeg prøve :D

Klassisia sagde ...

Jeg kender alt for godt til det der med at udskyde ting man egentlig gerne vil havde ordnet og som faktisk ikke tager alverdens tid. Her er det f.eks. en nederdel til Therese, som jeg rigtig gerne vil sy til hende, men nu har libertyen ligget i et år her til sommer :)

(eddas) sagde ...

Å male er fantastiskt avslappende og gøy:)
ha en fin lørdag!

Christina sagde ...

frederikkes hjørne er bare fint :) kender det også alt for godt det der med at få taget sig sammen og når man så går i gang er det bare godt og man er hver gang overrasket over hvor hurtigt det gik... hvorfor glemmer man det så hurtigt igen???

Stina sagde ...

Jeg har en på lager fra en af mine loppeture, og havde faktisk bildt mig ind at den kun kunne males hvis det var m hessian, så nu har jeg da mod på at gå i gang...det ser fint ud.