søndag den 13. maj 2012

Mit nye Københavnerskab...


Jeg har slet ikke vist jer det fine københavner skab, efter det er kommet op i vores køkken... Før så det sådan ud i køkkenet, men efter at have fået skabet op har vi langt mere hyldeplads end før... Samtidigt nyder jeg rigtigt meget, at alle vores fine køkkenting kan få en plads, hvor man også kan nyde dem, når de ikke er i brug....
Jeg købte jo skabet hos denne her ældre dame, og gav 500 kr. for det, og jeg synes egentligt, at det var en fair pris, også selvom vi selv skulle male det...
Oprindeligt var der også materede glasskydelåger på skabet, men dem har vi taget af, vi kan bedre lide det helt åbent...
Er nu helt tilfreds med køkkenet, selvom det stadig er ALT for småt... Men småt er også godt OG hyggeligt....!

Har du set, at du kan vinde fin musik i min GIVE AWAY lige her....

38 kommentarer:

Unknown sagde ...

Super flot :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Natanja..

Ja det er faktisk blevet rigtigt fint.. :) Har simpelthen ledt efter sådan et længe, men der er altså også forskel på str. og dem jeg har fundet før har bare været for store... Denne her var lige tilpas.. :)

Louise sagde ...

Ej Rakel, det er godt nok pænt, så fint det skab... Er vild med dem.

Har haft et, som jeg kom til at sælge... øv øv... Nu vil jeg så gerne ha det igen.

Og fedt at se du kunne klemme det ind der, for så kan jeg altså også klemme det ind i mit køkken :-)

har du mon fået set min fine give away

KH

Anna Marie Weinreich sagde ...

Wow, det ser jo skide godt ud :)

Tenna sagde ...

Hvor er den flot. Når jeg får hus engang, skal jeg HELT sikkert have sådan en i mit køkken. :)

Albertemor sagde ...

Hvor er det bare blevet flot.

Julie sagde ...

Smadder flot og fyldt med lækkerheder!

Sissel sagde ...

Så fint:)

Loppedilla sagde ...

Så fint! liker fargene og looken;)

Louise sagde ...

Hej det er da bare blevet SÅ flot, jeg syntes det er lidt hyggelig med små køkner, ved godt det ikke alt det er så nemt, at få plad til det man nu har. Ha en dejlig aften

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Din give away er på plads.. ;)
Og ja jeg er også blevet rigtigt glad for det.. har virkeligt ledt efter sådan et længe.. Og det kunne præcist passe ind lige der.. :)

Anna Marie-
Det er lige din min og vores style.. :) Det er blevet rigtigt fint, og jeg elsker at de ting jeg synes er fine kan stå og tage sig ud selvom de ikke er i brug.. :)

Tenna-
Ja det eneste problem vi har haft er at vi ikk har særligt mange alm murstens mure, så ville egentligt have haft den i stuen men det kunne væggen ikk bære.. Så endte den i køkkenet og det har jeg ikke fortrudt et sekund.. :)

AlberteMor-
Tak og ja enig.. ;)

Julia-
Ja og det er lige netop det jeg også elsker at jeg har et sted hvor mine fine sager kan stå og tage sig ud..Det er super fint.. :)

Unknown sagde ...

det er blevet rigtig rigtig fint! Det er altid dejligt med ekstra hyldeplads, især med så mange lækre farver, der kan få lov at stå fremme...

TrineTusindTing sagde ...

Hvor er det flot! Her har jeg også åbne hylder til mine køkkensager, elsker de farver som de giver i et ellers grimt køkken (og her taler jeg altså udelukkende om mit eget!!!!!)
Kh

Louise sagde ...

ahhh jeg skal da lige lære at bruge mine øjne... Men det er nok bare fordi du ikke deltager i den så, ik?? Det har jeg nemlig ikke fået mail på... Nå, men tusind tak fordi du deler i hvertfald, det er jeg glad for.

Jeg må se om sådan et skab kan presses ind her på et tidspunkt :-) Det er i hvert fald rigtig fint der, og fyldt med lækkerheder

Unknown sagde ...

Hvor er det bare blevet fint, passer perfekt der. Nu glæder jeg mig ekstra meget til at få min malet færdig, problemet her hjemme er bare jeg aner ikke hvor jeg skal hænge det, jeg måtte bare eje det da jeg fandt det :)

Anette Andersen sagde ...

Selvom dit køken er lyst og fint og mit er mørkt og sort er jeg ret vild med din stil - man får simpelthen lyst til at kokkerere og trylle med gode råvarer. Tænker et splitsekund om et skab som dette ville kunne gøre sig i sort i mit køkken........... Flot ser det ud hos dig :-)

Kaspara sagde ...

Heisan
Wow, så fint det ble med det skapet og alle de glade, lekre fargeklatter inni!
Liker den blå Louis Poulsen lampen din også veldig godt.
Finfin ny uke til deg og takk for hilsen nylig. Koselig å høre fra deg!
Klem fra Kaspara

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Jeg skulle lige til at skrive at man ikke kan få for mange Købehavnerskabe, men ved nærmere eftertanke, så tror jeg det nu nok. Det er altså virkelig fint i dit køkken og jeg forstår din glæde. JEg elsker også mit, som efterhnden også har lidt et par fremvisninger på bloggen... københavneren holder bare for altid :-)

Haust sagde ...

Å, eg likar kjøkkenet ditt! SÅ mykje fint å feste auga på...

Ha ei god veke! :)

Mit kreative himmelrum sagde ...

Småt - men godt. Hvor ser køkkenet hyggeligt ud. Jeg kan godt lide, at du skriver, at jeres fine køkkenting er kommet frem, så I kan nyde dem selv, når de ikke er i brug - de pynter virklig i reolen:-)

Silke Bonde sagde ...

Lækre pastelfarver :)

Loppe-shoppe sagde ...

Kan godt forstå at du er glad for det skab og for at kunne nyde det fine indhold.

elviras drops sagde ...

Lekkert! Du har så masse fint. Elsker fargane på kjøkkenet ditt.

Maiken sagde ...

Det ser hyggeligt ud og vel også dejligt at se det fine brugskunst fremme? Selvom lukkede skabe er praktisk så er det synd at gemme yndlingskeramikken væk (siger hende med de lukkede skabe...) :)

Unknown sagde ...

Hei på deg, jeg blir alltid så glad og inspirert når jeg kikker inn til den fine bloggen din. Ha en fin uke som kommer, bloggklemmer fra Norge og Wilhelmine

Snullemor sagde ...

Hvor er det bare blevet fint : )

Snullemor sagde ...

Hvor er det bare blevet fint... forandring fryder ; )

Blåbærlina sagde ...

Nydelig hylle, med mange vakre ting i!! Deilige farger og stemning!!! Fint å få sakene stående fremme slik at man ser dem og også husker å bruke dem.
Fin blanding og "styling"
Klem fra Nina

Lis sagde ...

Det ser bare fint ud, jeg kan godt forstå du er glad for det, samt at man kan få et kik til de fine ting. Jeg sad også lige og beundrede det.

Kh. Lis

LeizyB sagde ...

Åh det er altså et lækkert skab, men du har også mange lækre ting at vise frem, så det er vel meget passende :o)

Fru Schou sagde ...

Hvor ser det bare fint og hyggeligt ud:-) JEg drømmer også om åbne hylder i køkkenet, det er så synd at gemme alle de fine ting væk!

Annchen sagde ...

Hvor er det blevet fint! Ser godt ud i køkkenet;) Jeg er SÅ træt af mit køkken - ville elske dit;) På trods af det er småt..:)

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud.

Og hvor har du mange lækre sager.

Ha´en dejlig aften

Knus Susi

Ditte sagde ...

Jamen hvor er det smukt og retro fint. Thumbs up!

bare WUNDERBAR sagde ...

Uha jeg kan se at alle I andre også er vilde med kbh skabe.. Det kan jeg godt forstå.. :) de kan absolut anbefales, selvom der er rift om dem og de er lidt svære at finde.. :)
Tak for alle jeres søde kommentarer hver og en, det gør det dejligt at blogge! :)

Tine / det bedste jeg ved sagde ...

Det ser bare rigtig fint ud Rakel!

Vi har også sådan en skab, men det skal vist ikke bruges i køkkenet. Måske jeg er så heldig, at få det til mit kreahjørne. ;-)

Smukke sager dit skab gemmer på i øvrigt.

KH Tine

Elisabeth sagde ...

SÅ LÆKKERT ET KØKKEN :D

Malene sagde ...

Lækker måde at få samlet alle de fine ting på.