fredag den 1. juni 2012

BogKUP og Katvig tasker....

Igår var vi omkring Bog&Idé som desværre er igang med at lukke... Det eneste positive man kan sige om den slags, er at man i den forbindelse kan gøre et super godt bogkup...!

Jeg købte bla. 3 forskellige bøger, om haven, om livet i kolonihavehuset og om en om boligindretning...

Jeg ELSKER bøger... En rigtig bog kan aldrig udkonkurreres... Fornemmelsen af tekst og billeder i hånden og duften af ny bog er simpelthen bare fantastisk... Jeg glæder mig til en rolig stund, hvor jeg skal sidde med benene oppe og suge inspiration til mig fra de nye bøger....

Jeg har sat gang i en weekend Give Away, hvor du kan vinde fine gymnastiktasker fra KATVIG... Du kan være med hvis du klikker lige her...
Kommer du fra blogland kan du deltage ved blot at lægge en kommentar og melde dig som fast læser... :)

10 kommentarer:

Christina sagde ...

Ja bøger skal man have.. Vi læser utroligt meget her og alle ungerne har indtil for slet ikke så lang tid siden fået historie hver aften, nu er det kun de to mindste.. Det bare så hyggeligt :) go fornøjelse med benene oppe og en te :)

Trine sagde ...

Uuuhhh - sådan en vil jeg gerne vinde :o)

Lonni´s Verden sagde ...

Dejligt med en god bog. Jeg er også mest til rigtige bøger. Har en gang læst en bog på iPad´en. Men det er altså ikke helt det samme.

God fredag til dig.
Kh Lonni

Snullemor sagde ...

Pssst..... kig lige over til mig ;)

Pernille - Mormedmere sagde ...

Jeg ELSKER også bøger! Ville ønske jeg havde plads til endnu flere herhjemme :o)
Det siger faktisk også meget om personer, hvilke bøger de har i reolen :o)
God weekend

Loppe-shoppe sagde ...

Tre fine bøger! Kan godt forstå, at du glæder dig til en stille stund med benene oppe. Jeg har også hele tre bøger liggende "til en stille stund" - de har nu ligget i ca. to måneder!! (Lidt tankevækkende...)

Bogen om kolonihaver har jeg også lige købt - og foræret til en veninde, som besøgte mig i mit kolonihavehus, som jeg ikke har mere...

Og nu tænker jeg, at "det har jeg jo skrevet", men det skal vel ikke forhindre mig i at skrive det igen: Tak for en dejlig blog.

Helle.

Charlotte sagde ...

Hvilken af Bog & Ide er det? Den på Hjultorvet?

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Jeg kan også godt mærke at især frederikke har fået læst meget højt.. Man kan høre det når hun selv "læser" op fra bøger.. det er fint.. :)
Og tak,, er spændt på hvornår det lige bliver.. :)

Trine-
Så håber jeg du har skrevet via linket.. ;) Taskerne er også super lækre i en kraftig fin kvalitet.. :)

Lonni-
Nej en god gammeldags bog, den går man aldrig af vejen for.. men e-bøger er også smart, og lidt billigere end andre, men det er jo bare en helt anden sag for sig.. :)
Go aften til dig også.. :)

Snullemor-
Har kigget.. hvilken fantastisk overraskelse.. Har kigget.. Må lige i tænkeobks hvad der skal stå.. De er virkeligt lækre ordene og bogstaverne.. :)

Pernille-
Ja det elsker jeg også altid at tjekke folks bogreoler, hvis de har sådan nogen.. :) Jeg har en del krimier.. ved ikk rigtigt hvad det siger om mig.. Har altid syntes det var lidt noget underligt noget at være vild med det, men det er altså noget med gåden i det.. :)

Helle-
Jeg er også lidt spændt på HVOR længe mine kommer til at ligge.. Forhåbentligt ikk flere mdr.. Det er bare sjældent man finder de tidspunkter med ben oppe..
Og TAK for dine søde ord.. De varmer og så bliver man motivereret til at blive ved, så selvom du ikke tror det, såp betyder de noget for mig, og er vigtige lige præcist for min drivkraft.. :) Tak.. :)

Charlotte-
Ja det er den på hjultorvet.. mon ikk der er lidt endnu..? Ærgerligt den skulle lukke, det var en fin butik...

dqpage sagde ...

Jeg deltager gerne .
Er vild med både bøger og tasker :o)
hilsen Mona

kundskabogkaos sagde ...

Det er nogle lækre bøger. Sidder og ville ønske min bogogidé skulle lukke ;-)