tirsdag den 12. juni 2012

Myrebilleder, køkkenhave og nye jordbær...# Jeg har købt mig et nyt lille kunstværk... Et myrekunstværk... Manden udstillede i weekenden sammen med japaneren Rie Takeuchi, og en af de ting hun er kendt for, er de fine myrebilleder, som hun laver med stor præcision og tålmodighed... Den er fin i en lille sort ramme, på den blå kommode...

# Endeligt har vi idag fået sået i køkkenhaven... Carl Emil og jeg har hjulpet hinanden, det var både rart og hyggeligt.. Tænk sig at vi har en dreng, der er så stor, at han nu kan hjælpe med netop det... Jeg har længe haft dårlig samvittighed over, at jeg ikke har fået det gjort, så det er en dejlig fornemmelse, at jeg nu kan læne mig tilbage og bare vente på, at der begynder at pible grønt op fra jorden..

# Endnu en aften med jordbær og fløde til dessert. Det bliver jeg ikke træt af lige foreløbigt!

#Vi har netop startet udsalget hos Elle Belle her til aften... Vi giver 40% på langt de fleste varer i shoppen, bla. fra Småfolk, Mads Nørgaard, Danefæ, Sibin Linnebjerg, Rohde, Angulus, Mini A Ture, Gro, Hollys, Hummel, Katvig, Camper og mange flere... Du kan se det hele på shoppen her...
Jeg selv kan nok regne ud, at der er noget pakkeri i vente på arbejdet... Det er helt fint... Vi bor lige ved siden af Thehuset, som sælger de lækreste Summerbird flødeboller... Hvad så end det har med pakkeriet at gøre... Og som om jeg overhovedet har smagt dem....!

17 kommentarer:

Cæcilie sagde ...

Meget fint og grafisk myre billede, det kan jeg også rigtig godt lide :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Cæcilie-
Det er rigtigt fint... Det er lavet på noget håndlavet rispapir og tegnet med japansk blæk. Det var sjovt at se hvor mange forskellige billeder der kunne blive ud af akkurat samme motiv.. :)

Anette Andersen sagde ...

Skønne billeder og køkkenhaveliv er bare lykken :-)

madebyme-helena.blogspot.com sagde ...

Sidder også selv og spiser jordbær, de er jo monster gode for tiden:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Anette-
I år har jeg bare været rigtigt meget bagefter, fordi jeg er startet i det nye job-. Jeg har virkeligt haft dårlig samvittighed pga alle de ting jeg ikke har fået sået og sat... Men nu er jeg lidt med igen... Og kunne bare mærke den der komme-ned-i-gear havefølelse så snart jeg begyndte at kratte i jorden idag.. :)

Helena-
Ja de er virkeligt lækre, men hold op de er dyre.. I aften til desserten spiste vi for 50 kr.! Glæder mig til de falder lidt i pris og vores ene egen jordbærplante giver lidt.. :)

Snullemor sagde ...

Du har ikke glemt din præmie, vel?
: )

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej jette...absolut ikke.. Men jeg har virkeligt svært ved at bestemme mig for et ord.. Jeg går i tænkeboks igen.. Nu... Sender dig lige en mail imorgen... ;-)

Unknown sagde ...

Hvor ser det hele bare super hyggeligt ud... Har også kun hørt at summerbirds flødeboller er gode ; ) Rigtig god sommer...

bare WUNDERBAR sagde ...

Hønsering-
Ja det er jeg sikker på at der er mange der har "hørt"... Især de hvide med tørret hindbærdrys på toppen..... har jeg hørt... :)
God sommer til også.. :)

Louise sagde ...

EJ det var da en super fint billede, det kan jeg rigtig godt li.... Men det er ikke det samme du viser på de to billeder, vel??

Hvad kostede mon sådan et??

Og ja, hvad er det lige med de jorbær, havde besøg af veninde igår, og vi skulle have lidt forskelligt hygge, købte jorbær hos den lokale bondemand... 30 kr for en lille bakke... UFF altså

Julia sagde ...

Og flødebollerne! UHA! Det der udsalg er for vildt... Tillykke med kunsten!

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
Nej det er ikke det samme billede.. Hun har mange forskellige små med myrer... De små kort, sådan et som jeg har købt er ganske billige, mellem 50-80 kr.. Og så er de håndtegnede og virkeligt fine.. :)
Der er også nogle større.. Kan altså ikke helt huske hvad hun tog for dem, måske omkring 250 el sådan... :) Du kan helt sikkert sende hende en mail, har lagt et link til hendes hjemmeside.. :)

Julia-
Ja jeg fortæller altså ikke noget om hverken hvor ofte eller hvor meget jeg har hørt om dem!! Pt. gælder et kupon tilbud, hvor du kan få en hel af de små kasser med 6 stk til 40 kr. Og vi har mange gemte aviser liggende.. Ikke at vi skal bruge dem til noget da... ;)
Og udsalget.. Der er virkeligt penge at spare på rigtig meget lækkert... Jeg er jo forsynet efterhånden, men hold op det er jo det farlige ved at have den slags arbejde og så have børn samtidigt.. ;)

Snullemor sagde ...

Elleres må du bede dine læsere om hjælp/idéer/inspiration til det helt rigtige ord... ;)

Julia sagde ...

ja, jeg kender det godt. Man kan komme til at lægge hele lønnen i shopping. da jeg læste stod jeg i en tøjbutik og jeg tror aldrig jeg fik noget udbetalt... Not good...

Mit Lille Landsted sagde ...

De er bare rigtig fine de myre-billeder! Jeg har selv lige bestilt to stk:-) Er også ret vild med hendes værker med insekt-vinger, så kan være jeg skal have nogle af dem på et andet tidspunkt. Ha en god dag!
Vh Jeanette
http://mitlillelandsted.blogspot.com

bare WUNDERBAR sagde ...

Jette-
Ja det var da sådan set en meget go ide! :) Jeg vender lige tilbage på den.. :) Jeg er altså virkeligt glad for at have vundet.. det er bare travlhed og det at jeg ikk kan beslutte mig.. :) Synes de er vanvittigt fine.. :)

Julia-
Ja helt ærligt, og så er den løn væk.. Man bliver så let fristet.. alt for let.. :)

Jeanette-
Åh det er jeg altså rigtigt glad for at høre.. Om ikke andet så fordi Rie er en frygteligt sød dame, og jeg ved at det betyder rigtigt meget for hende når folk synes om hendes ting.. Hun er oprigtigt glad for når det hun laver bliver taget godt imod andre steder.. :) jeg er sikker på at du bliver glad for det.. Det er så fint og sart.. :)

Mit Lille Landsted sagde ...

Hun virkede også vældig sød i de mails, som hun skrev til mig og var meget glad for min bestilling! Jeg må forbi og se hendes udstilling i holstebro eller thisted:) Jeg glæder mig som en tosset til at modtage billederne og finde den helt rigtige plads til dem! For ja, de er nemlig så fine!:)