mandag den 4. juni 2012

Når mor ikke er hjemme.....


Ja hvad bestiller man mon til aftensmad, når man skal være alene hjemme med far og lillebror....?!!

Og så skal de selvfølgeligt hyggespises i drivhuset, så mor kan blive rigtigt godt og grundigt misundelig over, at hun ikke er hjemme....

Man kan også godt se, at vi har en stor pige herhjemme, som starter i skole efter sommerferien... Der er vist ingen, der er i tvivl om, hvad menuen står på.....

9 kommentarer:

Barbara sagde ...

Mums, det lyder lækkert! Herhjemme bliver jeg også altid lidt misundelig når manden og børnene skal spise alene, for så kan den stå den på købe mad eller restaurantbesøg.. Altså!!
Hvor er hun dygtig til at stave, har vist fanget det med lydene og at sætte dem sammen, flot!

Trine Sørensen sagde ...

Genialt! Minder mig om dengang jeg selv skrev en seddel, hvorpå der stod "can you please make meatballs and rice for meal" i 2. klasse :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Barbara-
Ja hvad sker der lige for det.. Hvorfor tager manden lige teten til ekstra hygge, bare fordi mor ikke er hjemme... Jeg var da gladeligt fuldt efter til drivhuset for at få serveret pandekager en mas... :))
Og ja hun er ved at knække lydkoden, så der kommer efterhånden forståelige skrevne ord også... :)

Trine-
DET var sgu da genialt.. Dine forældre kunne da ikk andet end lave lige netop det... Synes simpelthen det er den morsomste sætning af et barn i 2. kl og så på engelske... :))) Cool.!

Louise sagde ...

Ahhh nu knækkede jeg koden. Læste lige det første bogstav som et d... Og intet gav mening..

Men jaaa hvor hyggeligt med pandekager i drivhuset.

Marina sagde ...

Jeg elsker bare børnestavning og her er det da til at forstå også helt uden hjælp fra de fine illustrationer. Sejt at hun allerede er så god til at høre lyde. Hun kommer til at elske børnehaveklassen.

(Og gæt hvad vi skal have..... Min mand er ikke hjemme og jeg tænkte at børnene skulle have en lille hverdagsfest når det nu er fridag i morgen. Detsværre har jeg ikke noget drivhus at serverer pandekagerne i og haven er alt for kold i dag).

Anna Marie Weinreich sagde ...

Og hun er da bare allerede rgtig dygtig til det med bogstaver og ord - hun skal nok blive rigtig glad for at gå i skole :)

Snullemor sagde ...

Måske man skulle følge trop og bage en portion pandekager ; ))

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Hé hé, skønt lille mesterværk, og næsten til ug i diktat :-)

Trine Sørensen sagde ...

Ris og boller i karry er stadig min livret ;-)