tirsdag den 14. august 2012

Hverdag og dejligt besøg imorgen...


Der er ingen tvivl om at alle i familien skal vænne sig til at ferien er ovre. Den største trives indtil videre rigtigt godt i skolen, men når hun kommer hjem er hun flad, og det forstår man så godt... Den lille lillebror havde vænnet sig til lidt andre sovetider i ferien, så for ham skal døgnet vendes, og han er nok mindst ligeså træt som storesøsteren når han kommer hjem efter en hel dag i dagplejen...

Idag fangede jeg et ret fint billede af mine dejlige unger. De sidder trætte og tætte, mens de kobler af med Lille Nørd. Og der hvor jeg har fået øje på dem, er i spejlet i modsatte stue af den hvor de sidder... Jeg synes at motivet blev aller bedst fordi jeg fik det i et helt ufrostyrret øjeblik, hvor de ikke anede at jeg tog billedet...


Lige om lidt skal jeg til at finde lidt stof og andre krea sager frem... Imorgen får jeg nemlig et hyggeligt og ventet besøg af en god veninde, hende her, der er så dygtigt med nål og tråd og laver de fineste patchwork blomster... Jeg trænger til ro og hygge og fordybelse i håndarbejdet..
Det bliver dejligt...!

13 kommentarer:

Hyggestunder sagde ...

Skønt billede af børnene :0)

Linsens sagde ...

Det er vist det man kalder et pletskud:-) Det er rigtig godt og sikke en kærlighed som de sidder der med armene om hinanden-dejligt:-)

God krea dag i morgen.

bare WUNDERBAR sagde ...

Hyggestunder-
Jeg er også rigtigt glad for det.. På ingen måde opstillet og fantastisk i måden man lige fanger en stund uden de ved det.. :)

Linsens-
Det er nemlig et rigtigt godt billede.. Jeg synes de er så søde som de sidder der og passer lidt på hinanden ovenpå en hård dag.. :)
Og TAK er sikker på at det bliver en hyggelig dag.. :)

Louise sagde ...

Det var dog det fineste og mest udtryksfulde billede jeg længe har set....

Og hvor jeg dog kender den lille stund hvor børnene kommer trætte hjem... De trænger virkelig til ro...

Smukke stoffer, er sikker på i får kreeret noget spændende.

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Skøøønt billede af dejlige trætte unger

Stine:))

by.bak - interior & lifestyle blog sagde ...

Guud nej hvor er jeg vild med billedet og forstår fuldt ud din beskrivelse af hvorfor netop billedet og vinklen godt. Her har vi vært igang 2 uger allerede men feriesløvheden er stadig over mig :-)

Unknown sagde ...

dejligt billede af børnene :D

Elisabeth sagde ...

rigtig flotte billeder!! sødt af
ungerne :D

God aften :D

-muabi.dk

Linette sagde ...

Dejligt billede.
Det behøver ingen andre kommentarer, det er bare skønt!!

Rigtig god dag i dag.

-Linette

Unknown sagde ...

Sådan kan vi vist alle have det efter en hård dag på "kontoret".

Rikkerøjkjær

Anette Andersen sagde ...

Sikke et dejligt billede, og hvor kan jeg bare genkende det du skriver med hverdagen. Det var ok, at vi voksne skulle starte igen mens børnene bare kunne snue videre, men fra i tirsdags blev det også virkelighed for min yngste, og ja trætheden er ikke til at tage fejl af :-)
Forsat dejlig uge og en god weekend når den endelig melder sin ankomst :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Tak alle sammen , for jeres søde kommentarer... Jeg er sikker på atvi er mange, som lige skal ind i hverdagens gænge igen, ikke mindst børnene... Men hverdagen er faktisk meget rar.. Strukturen og de faste senge og spise tider, gør godt for de fleste, faktisk både børn og voksne.. Og den lille almindelige hverdagslykke er heller ikke at kimse af...
Jeg tror lige vi skal bruge endnu en uge, på at komme HELT ind i hverdags gængen... :)

Unknown sagde ...

virkelig godt billede indeed ! & sikke en smuk datter - syndes meget om hendes ansigt :)