søndag den 28. oktober 2012

LEGO DUPLO zoo...


For et par uger siden kom posten med en meget stor pakke til det lille hjem...
Jeg var blevet spurgt, om vi havde lyst til at teste LEGO DUPLOs nye Zoo, og eftersom jeg har en stor 2-årig, som i forvejen ELSKER at lege med Duplo, sagde jeg selvfølgeligt prompte ja...

Den lille lillebror synes, at det var en stor og spændende pakke og glæden var ikke mindre, da han pakkede op, og fandt ud af hvad det var....

I forvejen har vi en tidligere og mindre udgave af LEGO Duplos Zoo, ligesom vi også har en helt stor togbane med selvkørende tog og vogne, masser af skinner, kraner, biler og ikke mindst byggeklodser... Så vi ved hvad vi snakker om, når vi skal teste DUPLO...
Siden vi fik det store Zoo sæt, som er en af LEGO Duplos helt store nyheder i år, er det blevet leget med stort set dagligt... Der er ikke styr på hvad der kommer fra hvad, så elefanten får ofte en togtur, ligesom giraffen ofte ryger i kranen... Men det er egentligt også det der er sjovt og fint...

Noget ekstra posititvt jeg gerne vil fremhæve ved sættet her er de fine dyr.. For det første er der mange forskellige, men ikke mindst, så er de bare lavet så de er rigtigt lækre og bløde i deres former, med milde udtryk, så man virkeligt får lyst til at lege med dem... De er fine!

Her til morgen har lillebroren igen leget med Duplo ved spisebordet.. SÅ er der ro, koncentration og fordybelse... Det aller bedste er når storesøsteren også vil lege med, men idag måtte det vente, hun sov nemlig længe....!

Du finder alt fra LEGO DUPLO her... Sættene er delt ind i temaer bla. Tog, Zoo, Piger og Prinsesser, Bondegård, Byen, Cars, Politi og Brand og sidst men ikke mindst motorisk læring med klodser...

DUPLO henvender sig til børn i alderen 2-5 år.

14 kommentarer:

Emilie sagde ...

Duplo (og ikke mindst Lego generelt) er en fantastisk opfindelse og til stor glæde for børn i alle aldre (læs: også voksne). Jeg kan godt forstå, du takkede ja til prøvepakken. Jeg havde helt sikkert gjort det samme, hvis jeg have børn (og i den aldersgruppe).

bare WUNDERBAR sagde ...

Memento-
Lige præcist.. For mig var der heller ingen betænkningstid, også i og med det er noget vi i forvejen har invisteret i.. Jeg ved ungerne elsker det, og så er det jo faktisk en af den slags legesager, som jeg selv har en hel del af fra min egen barndom.. Det står ude hos mine forældre, så når vi er der, leger de med mit gamle... :)

Maria sagde ...

Lego holder bare! Sådan en pakke gad vi sørme godt teste her på matriklen. ;-) Måske "vi" skal ønske "os" det til jul? :-)

Camsen sagde ...

Hvor er I heldige... Duplo er altså bare en vinder til hver en tid!

Vergangenheitshang sagde ...

Duplo! <3 :)

Anonym sagde ...

Ja, Duplo er intet mindre end genialt!! Det holder for evigt, kan kombineres på kryds og tværs og så har det bare så stor legeværdi, ungerne får brugt deres fantasi og giver timers underholdning.

Jeg behøver vist ikke sige at vi elsker duplo herhjemme?

betine sagde ...

Sikke en dejlig ting at få lov til at teste :) Vi har også den 'gamel' version - den nye her ser rigtig skøn ud! Og dejligt med en storesøster, der kunne sove længe i dag!

Micha sagde ...

duplo er bare det bedste, det er så hyggeligt for ungerne at lege med og altid sjovt at finde på nye måder at bygge på med barnet for den voksne synes jeg :)
jeg havde også sagt ja til pakken med det samme :) Håber han får mange dejlige stunder med det :)

Mia sagde ...

Det havde jeg da klart også takket ja til. Mine børn (6 og 4) elsker stadig at lege med Duplo... selvom de også er begyndt at lege med mindre Lego (Friends og Ninjago), så tager de ofte Duplo kasserne med ind i stuen og breder et tæppe ud og så bliver der hygget igennem.
God søndag.
KH Mia

Linette - Det´ Hyggeligt sagde ...

Vi har også brugt mange timer med de populærer klodser.
Og nu hvor mine drenge er 9 og lige om lidt 11 år, er lego stadig et hit herhjemme.
Selv computeren bliver til tider vraget til fordel for LEGO :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Kan godt forstå at vi er så mange der er vilde med DUPLO.. Det er virkeligt kvalitet og holdbart til de små.. Og selvom det kun går fra 2-5 år , så er det altså også sjovt at lege med når man er ældre.. :)

ulla sagde ...

Ludvigs største ønske i år er den store Zoo, selvom han faktisk har bygget sin egen af alle hans andre duploklodser/temakasser. Faktisk en ret impornerende zoo han har skabt, og hvo den (lillebror) som ødelægger noget...!!

bare WUNDERBAR sagde ...

Ulla-
Har lige set at bloggeren FRU SCHOU har skudt en give away igangm, hvor du netop kan vinde duplo sættet.. Måske du skulle prøve lykken der? :)

ulla sagde ...

Har lagt billet ind hos Fru Schou:-)