lørdag den 27. oktober 2012

Se vores julehjem i Boligliv...Sidste år i December havde vi besøg af Mette Helena Rasmussen og Tia Borgscmidt, som skulle lave en julebolig reportage fra vores hjem... Og nu er det pludseligt december igen, og hvad der blev ud af besøget kan du nu se i det store julenummer af Boligliv...

Jeg har været virkeligt spændt, og jeg er godt tilfreds...! Udover siderne du ser her er der yderligere 3, så er du nysgerrig efter mere, må du købe bladet... Synes det er en ret god udgave denne gang, med fine reportager, DIY på origami hjerter, julede opskrifter på både småkager og julemad, ideer til pynt, inspiration til adventskransen og meget mere....

Det er Mejse, som har lavet de runde papirsranker, det røde egern og det blå træ med neon farvet pynt, og Jeannett har lavet de fine bløde julehjerter, der hænger i køkkenet og kreaværelset, og som jeg i sin tid fik af hende i værtinde gave..

Udover reportagen i Boligliv er vi også i juleudgaven af Kamille jul i Norge.... Glæder mig til at se den reportage også....

Og nu kan julen bare komme an.... Her til morgen er der helt hvidt og frossent ude, der er ild i brændovnen, den første hyacint er sprunget ud og der er snart varm kakao klar....! Det begynder at lugte lidt af noget..!

25 kommentarer:

Slinkys skaberier sagde ...

Ja jeg så det godt, og kunne søreme ikke huske hvilken blogger det var - men kunne huske dit fine pastelfarvede loppeskab:)

Skønt julehjem!

Sådan rent praktisk, så må det være billeder fra sidste år, eller hvorsdan? (Bare fordi jeg er nysgerrig...)

Anna Marie Weinreich sagde ...

Jeg købte bladet den dag, det kom ud. Det er simpelthen bare en helt vildt flot reportage, der er kommet ud af det :) Tillykke!

mette sagde ...

Det er en meget fin artikel - SÅ hyggeligt der ser ud. Det må være helt specielt at se sit hjem på "blank papir" :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Slinkys-
Altså det er det faktisk ikk altid.. I starten var det faktisk meningen at det skulle have været i september men heldigvis endte det med at blive i midten af december.. Så vi havde ryddet op og gjort det hele klart... :-)

Anna-
Tak.. Det er lidt svært selv at forholde sig til.. Skulle dit hjem ikke også i et el andet sted? :-)

Mette-
Det er ret specielt, men jeg oplevede at jeg fakti k ikk rigtigt kunne forholde mig til at det var her og heller ikk rigtigt kunne forholde mig til om det var en go artikel om man kom i julestemning osv... :-)
Men jeg synes efterhånden at den er ok... Synes billederne er sat enkelt og klassisk op... :-)

Sine sagde ...

Skønne billeder og fint julehjem ; )
Lyder dejligt med kakao på sådan en fin oktoberdag ; )

Ninette sagde ...

Dejligt du oploade nogle billeder her på bloggen - jeg får kun få nr af Boligliv hvert år, og dette var desvärre ikke et af dem... Öv! Nå, måske er der stadigväk nogle af dette nr tilbage når jeg näste gang er på Kastrup, så vil jeg i hvert fald köbe et og hygge mig med dette reportage!

Louise sagde ...

Jeg elsker det smukke artikel som er blevet lavet om jeres fine hjem! Jeg kan til tider syntes at Boligliv har boligartikler med for mange henvisninger til hvor tingene er købt. Hos jer er alting meget personligt, og jeg elsker at du har fine ting som du har fået af Mejse og Jeanette. Det giver personlighed og charme. Det er virkelig en artikel som har fået mig til at tage bladet op 4-5 gange, blot for at kigge jeres billeder igen.

Dejligt at du/I ville dele...

KreaKongstad sagde ...

Simpelthen så fint et hjem - også på papir. Bliver bare SÅ inspireret til selv at komme i gang med at jule.

Har lige tilladt mig at linke til dig..

Venlig hilsen Anne Sofie/pigeriprovinsen.blogspot.dk

Anette Andersen sagde ...

Nej hvor er det hyggeligt - Jeg har læst bladet og virkelig nydt billederne uden at tænke på at det var hos dig. Et rigtigt dejligt julehjem. Det må være skønt at være barn i december (og resten af året) hjemme hos jer :-)

Sara Marie sagde ...

Det ser så hyggeligt ud!
Rigtig rart. :)

Slinkys skaberier sagde ...

Ok, synes bare det er en sjov tanke at man skulle gøre helt julekar i fx september, som du skriver.
Tænk sig at bage julesmåkager, finde juletræ osv på den tid ;-)

Lissen sagde ...

Hej!! det ser også bare skønt ud, har altid forestillet mig min egen julepyntning se sådan ud, men kun innde i mit hoved, aldrig i virkeligheden....hvad er det der går galt?? nå men tillykke med den fine reportage!!!! og god jul
kærligst Lissen

Unknown sagde ...

Du har en stor del af æren for at Boligliv er super inspirerende denne gang ;-)

Barbara sagde ...

Super flot artikel! Jeg var ikke i tvivl om, hvis hus der fik lov at pryde bladet. Kan godt huske dine billeder på bloggen fra sidste jul og fik et dejligt gensyn i bladet.
Skønt hjem, Rakel!

Unknown sagde ...

det var en suuuuuper fin artikel! Meget inspirerende! Og jeg synes den hang rigtig fint sammen med dine egne fotos af dit julepyntede hjem sidste år :D

Loppe-shoppe sagde ...

Bladet ligger og venter på mig nede i stuen, glæder mig til at nyde det.

by myr sagde ...

Det er bare SÅ flot en reportage Rakel - jeg sad på biblioteket og læste bladet og den aller første artikel der poppede op var jeres...med det samme sad jeg og tænkte "hvor ER det jeg kender det her fra???" for der gik lige et øjeblik eller 2 før jeg opdagede at det var hos jer:-) Smukke smukke billeder og så fin stemning.

Og så faldt jeg over en kunst inspirations side senere i bladet og kunne se, at gemalen også var repræsenteret:-)

GODT GÅET!

Kh. Malene

Anna Marie Weinreich sagde ...

Jo, det har været i et svensk blad for et godt stykke tid siden. Og så har jeg fået at vide af MH, at reportagen også skal i Alt for damerne... Men hvornår aner den kommer, ved jeg ikke :)

Frøken Kristine sagde ...

Hvor er det bare flot!

Må straks ud og købe bladet imorgen! :D

Klem Kristine og god weekend...
www.den-lille-blomst.blogspot.dk

Anja sagde ...

Flotte billeder. Skal da vist ud og have købt bladet så jeg kan se dem alle.

Mht julen så glæder jeg mig også. Og især når der som du siger er hvidt og frossent udenfor.

Ha' en god søndag.

ByFonna sagde ...

Ih, jamen altså-Jeg har allerede nydt bladet MANGE gange. Og tænk engang at det er Dig jeg har været på "besøg" hos. Ser bare hyggeligt og rart ud.
Synes virkelig bladet denne gang er helt i top:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Tak for alle de søde i damer... Dem er jeg glade for.. Ikke mindst fordi det et eller andet sted er en lille bitte smule sårbart når man lukker andre mennesker ind i sit hjem og ikke mindst lader andre en end selv vinkle og tolke det... Men jeg havde tillid til Mette Helena og Tia og ikke mindst er Boligliv jo mit absolutte boligmagasin i DK, så jeg er selvfølgeligt glad for og stolt over at det er netop der artiklen er havnet..

Tak.. :)

Marie-Louise sagde ...

Det er en rigtig fin reportage fra dit hjem synes jeg. Havde godt luret på om det ikke var fra dit hjem, da jeg så næste måneds indhold i forrige nummer. Sikke personligt og hyggeligt I bor.

Lou sagde ...

Har lige købt bladet med hjem fra min søndags-trille-tur med Agnes (i skønt solskin). Så nu vil jeg smække fødderne op og nyde en kop te og Bolig Liv :)

Lou

Guro sagde ...

Gratulerer med en vakker julereportage i BoligLiv. Jeg hygget meg veldig med å lese den og se på bildene Ü