fredag den 23. november 2012

Kom til det fineste julemarked i KBH. i weekenden.


For noget tid siden blev jeg kontaktet af Anna, om jeg havde lyst og mulighed for at deltage i et fint julemarked i Kbh. Som bekendt bor jeg lang vej fra Kbh., men jeg ville VIRKELIGT gerne have været med....
Men nu da jeg ikke selv kunne sendte jeg Anna videre til blandt Dorte/By Bak og Lisbeth/Smilerynker, og de to kommer blandt flere andre kreabloggere til markedet med deres fine julesager og kreationer.

Her er hvad Dorte har skrevet om markedet:

Lørdag d. 24. november afvikles Københavns måske mest gennemførte julemarked. Bag det står et team af top engagerede forældre, lærere m.v. som har brygget et ultra cool program sammen. Alt sammen for at støtte op om Rudolf Steiner skolen og børnehaven Soria Maria, som har en stram økonomi.

Der er virak både inde og ude - med skolebørnene, der synger, fremfører teater og skolens kok giver smagsprøver fra skolens køkken.
I tidsrummet 10-16 er der hyggelig julestemning og besøg af bl.a. Oscar Umahro Cadogan, kendt for bl.a. Køkkenrevolutionen. Aarstiderne kommer forbi med inspiration til sundt slik, der kan købes kaffe fra Riccos Kaffevogn, friskplukket frugt og grønt fra Din Baghave og meget mere, som er mindst lige så nævneværdigt.

Sidst men ikke mindst, for det skal vi ikke glemme, så vil der være mulighed for at købe skønne krea-unikasager, da de har hidkaldt en god skare af asse kreablogere, der sælger ud af deres kreationer.

Det er gratis og meget meget hyggeligt.


Tænk sig... Jeg siger lige igen.... Jeg ville VIRKELIGT gerne have været med...!

6 kommentarer:

Synne Justesen sagde ...

Åh det kunne ellers have været SÅ hyggeligt at hilse på dig.

Anna er en kvinde med ild i rumpen og hun har virkelig gjort en stor indsats for vores julemarked.

Du må nøjes med billeder. Jeg får garanteret lagt en del op når det hele er overstået og pakket sammen igen.

Tak for reklamen :).

Kh,
Synne

Unknown sagde ...

Øv, at man bor i jylland! Jeg håber i får et rigtig dejligt julemarked :-)

Fru Thornholm sagde ...

Uha, der ville jeg virkelig gerne på besøg i weekenden..

Fru Optimist sagde ...

Det lyder da som et helt fantastisk arrengement!! Puha, jeg har allerede et ret så presset program i weekenden men prøver og se om det her ikke lige kan klemmes ind også!? :)

Go dag og tak for info!

betine sagde ...

Det kunne også ha´ være hyggeligt, hvis du kom :) Jeg glæder mig i hvert fald - og har noget så travlt med at få alle tingene klar!

Ditte sagde ...

Jeg har tænkt mig at tage derud og jeg glæder mig :-)