torsdag den 29. november 2012

Kreative opgaver og adventstilbud....

Noget af det sjoveste ved mit arbejde er alle de kreative opgaver, der følger med... Idag har jeg lavet fotoshoot med forskellige sko, fordi vi i weekenden kører et adventstilbud...  faktisk kører vi et nyt tilbud hver weekend indtil jul...

Idag tyvstartede vi det første adventstilbud på nettet, og lidt reklame må medfølge.... vi giver nemlig 30% på ALT fodtøj (kun undtaget hjemmesko fra PomPom og i forvejen nedsatte varer) indtil på søndag d. 2 dec. Vi har både vinterstøvler og sko fra Angulus og Bisgaard, cool sneakers fra New Balance og Converse, lækre varme hjemmesko fra Haflinger mm.

Du finder alt fodtøj her og hjemmesko her.

Vi kører Fri Fragt hele julen, så måske der er noget der frister....? Der er til både store og små helt op til str. 14 år..

Vi har også fået lagt Little Pieces på webshoppen og har lige nu 40% på alt fra
Rabens Saloner....

Og så er der selvfølgeligt masser af ideer til julegaver og adventsgaver fra alle de andre mærker - Småfolk, FUB, Mads Nørgaard, Levis, Milibe, Rohde, Diesel, Maileg, Napapijri, Katvig bla.

Kig ind til os, så bliver vi glade og vi pakker GERNE fint ind... :)

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tak for info :-) Der er virkelig mange lækre sko - desværre har jeg bare ingen at købe børnesko til, men det var ellers en god procentrabat at give af jer.

Elisabeth sagde ...

Tak for tippet med 30 % på fodtøj - Haflinger hjemmeskoene er allerede bestilt til begge mine drenge. Som østriger var jeg jo næsten nødt til at købe dem :)

Nomodi sagde ...

Fine billeder og gode tilbud, skønt : )

Emerson Silva sagde ...

Very nice your blog! I liked!

This is my blog:
http://ocinematografo.blogspot.com.br/