mandag den 12. november 2012

Syaftener...


De sidste par aftener har jeg fundet symaskinen frem inde i stuen. Egentligt har jeg jo mit eget krearum, men det er bare lidt hyggeligere at sidde i stuen, hvor jeg kan kigge ind i sofaen, hvor manden sidder, og hvor brændeovnen buldrer og musikken sagte spiller...

Jeg syr små ting til det lokale julemarked i gymnastikforeningen.
Forrige torsdag lånte jeg Jeannetts mønster på penalhuse/make up tasker, og det er præcist dem jeg har syet de sidste aftener. Det er vist efterhånden en klassiks model i blogland, men den ER altså også god og rummelig. Og jeg synes, at det er sjovt at få lov at kombinere så mange farver og mønstre i et projekt, som yderstof, foer, lynlås, det lille tittebånd i enden og tråd til quiltning.

17 kommentarer:

Unknown sagde ...

det ser super hyggeligt ud! Rigtig fine penalhuse!

Maj sagde ...

Jeg kender det godt - at det af og til er hyggeliere i stuen hvor man er sammen. End alene i krearummet. Selvom det sidste bestemt også har sine kvaliteter!

Superfine dimsedimser (som de hedder hjemme hos mig).
Skønne kombinationer :).

Kh maj

Savila sagde ...

Sikke fine de er :-)

Avi sagde ...

Hvor er de lækre. Super fed farvekombi!

Anita sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud - tror også jeg må have min symaskine med ind til manden og brændeovnen... Kan godt lide de mange farver på penalhusene/make up pungene.

Unknown sagde ...

Hvor er de bare lækre! ;)

Lis sagde ...

De er bare så fine de små penalhuse/kosmetikpunge.
Ved du hvor man kan købe mønsteret henne ?

Kh. Lis

hyggetroldeogbulderbasser sagde ...

Ej Rakel, hvor er de bare fine!!! Pas nu på at du ikke får dem solgt inden julemarkedet!!! - jeg kunne nemlig hurtigt komme til at lægge billet ind på den blå ;)
De er SÅ flotte altså!!!

betine sagde ...

Det emmer bare af hygge - og så fine de er, dine penalhuse... Jeg håber I får et rigtig hyggeligt julemarked :)

Blogmoster sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud:) og så fine de små tasker er:) ville ønske jeg kunne sy sådan.. Det jeg syr bliver ret skævt;) Kh Charlotte

Kristin sagde ...

Dejligt at sidde tæt ved familien og sy. Mit "syrum" ligger mit i huset i et gennemgangsrum, så jeg sidder altid "sammen" med se andre..
Fine penalhuse/makeup-punge du laver. Sådan en vil jeg gerne eje, tænker den vil være god til strømpepinde, hæklenål og andet kreagrej

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Jeg har også et krearum, men syntes også det er meget hyggeligere at være nede i køkkenet, selvom jeg indimellem bliver upopulær med alle de nåle de finder på gulvet :-))

Rigtig flotte penalhuse, de bliver da revet væk til dit julemarked..

Ha´ en dejlig dag

Knus Susi

Unknown sagde ...

Hvor ser det bare rigtig hyggeligt ud :)
Jeg kreerer også i stuen, jeg ønsker mig egentlig et syværelse, men havde jeg et, så var det meste nok alligevel blevet lavet, hvor resten af familien er - foreløbig har jeg det fint med mit "bamsehjørne", hvor jeg har symaskine, bamsematerialer osv. :)

De er super fine, dine punge til make-up osv. :) Skøn blog :)

Anonym sagde ...

Nøj hvor er de bare fine, jeg har stadig tilgode at prøve at sy sådan en fin lille taske, men mon ikke det kommer på et tidspunkt :)

Anja sagde ...

Wow, sikke en harmoni der er på det øverste billede :)

Fröken S sagde ...

Vad glad jag bliver at jeg har fundet din blog! De ting du viser frem och deres hjem er virkelig hyggeligt och dejligt!

Anonym sagde ...

Hov... Hvor fine ting du syr... Hvilket julemarked sælger du på?? Og hvornår?? Vil stille mig i kø til en af dine kreationer!!! :-)