tirsdag den 16. april 2013

Forudbestil voksen leopard leggins fra MarMar Cph., men kun indtil imorgen kl. 10...

 
Vi har fået en del forespørgsler på de populære leopard leggins fra MarMar Cph. hos
 ELLE BELLE hvor jeg arbejder. Jeg selv har netop bestilt et par idag, men du har også muligheden for at forudbestille og købe. Der er allerede en del skrevet op på listen, så vi håber de har nok på lager til alle... :)
 
Leggins koster 399 kr og er i den velkendte og bløde MarMar kvalitet, som mange af jer sikkert kender fra deres børnekollektion. De er ikke for tykke, ikke for tynde og de holder i farver vask efter vask....
 
De fåes i brun og grå variant og i str. S/M og M/L.
De er rimeligt str. svarende, men er du en mindre XL kan du selvfølgeligt bruge en M/L ligesom du også kan bruge en S/M hvis du er en XS.
 
Du kan forudbestille indtil imorgen kl 10.00, hvor jeg bestiller hos MarMar Cph.
 
Vi har FRI FRAGT, og når de fine leggins er kommet hjem, opretter vi en seperat vare til hver af jer der har bestilt, og I får derefter en mail med et direkte link til varen. Forventeligt er sidst i denne uge, eller først i næste.
 
Du kan sende mig en mail på butik.elle.belle@gmail.com hvis du vil gå sommeren i møde med leopardstyle.
 
Glæder mig allerede til at få mine, især, nu da jeg kan mærke at varmen for alvor er på vej....

1 kommentar:

g u r o sagde ...

Etter en lengre bloggepause er det utrolig skjønt å vere tilbake i denne delen av verden igjen. Jeg nyter det virkelig, og har nå storkost meg med å hente deilig inspirasjon på bloggen din! Takk!

Det er nesten litt skremmende, men jeg har så utrolig stor sans for fargene, formene og idèene du viser fram, at til og med leopardthights blir fristende... Og jeg som trodde at jeg aldri kom til å like leopardmønster! ;) Men marmor ser du nok i alle fall ikke hos meg... Hihi!

Jeg håper du og dine har en deilig vår! Og hils mannen og si at bildene hans virkelig treffer meg. De har en nydelig sårbarhet og røffhet over seg, og jeg kunne godt tenke meg å henge et opp i stua! :)

Klem fra Guro