Vi fik en skøn hjemmelavet koldskål hos venner i forrige weekend, og opskriften var så let og velsmagende, at vi må tilstå at have nydt den et par gange siden...
OPSKRIFT:
2-3 dl. light creme fraiche
1 l. kærnemælk
5 spsk. sukker
3 tsk. vanillie sukker.
Det hele røres sammen med piskeris og serveres kold med kammerjunkere og hvis det skal være rigtigt luksus også jordbær.....
DET var nemt....!
8 kommentarer:
Agnes kan jo ikke tåle æg, så det kan være vi skulle prøve den her opskrift. :)
Hej Maiken.
De skulle I da... den er så nem at lave.. jeg er ikke så vild med tanken om rå æg, så den passer også mig rigtigt godt... :)
Dette var fristende !!
Og med jordbær i ...MMMM ;)
Lækkert - vi plejer heller aldrig lave det med æg, men tilgengæld ryger der gerne et par limes + skallen derfra i, det smager skønt.
- Anne
Hej Maiken, ser super lækkert ud - og perfekt uden æg - det må jeg prøve :)
Ha' en god dag,
Axx
Skønt!!! vi kan ikke købe færdig koldskål hernede, så din opskrift er lige det som vi står og skal prøve. jubiii....håber at pigerne bliver vilde med det :-)
Jeg har altid tænkt: 'Hold da op, hvorfor gider folk selv lave det i den varme?' (og ja - rå æg - bvadr..) Så denne opskrift skal helt klart prøves..
Mvh. Anne Sofie / pigeriprovinsen.blogspot.dk
Her i Schweiz kan vi ikke få pasteuriserede æg, og kærnemælken er noget mærkeligt tyndt sjask - men nu er der håb! Tak for opskrift. Mon ikke creme fraichen kan opveje deres våde Sauermilch. :-)
Send en kommentar