mandag den 27. maj 2013

Nem opskrift på hjemmelavet koldskål uden æg...


Vi fik en skøn hjemmelavet koldskål hos venner i forrige weekend, og opskriften var så let og velsmagende, at vi må tilstå at have nydt den et par gange siden...

OPSKRIFT:
2-3 dl. light creme fraiche
1 l. kærnemælk
5 spsk. sukker
3 tsk. vanillie sukker.

Det hele røres sammen med piskeris og serveres kold med kammerjunkere og hvis det skal være rigtigt luksus også jordbær.....

DET var nemt....!

8 kommentarer:

Maiken sagde ...

Agnes kan jo ikke tåle æg, så det kan være vi skulle prøve den her opskrift. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Maiken.
De skulle I da... den er så nem at lave.. jeg er ikke så vild med tanken om rå æg, så den passer også mig rigtigt godt... :)

Skjerstad sagde ...

Dette var fristende !!
Og med jordbær i ...MMMM ;)

A + K = ♥ sagde ...

Lækkert - vi plejer heller aldrig lave det med æg, men tilgengæld ryger der gerne et par limes + skallen derfra i, det smager skønt.

- Anne

anyaadores sagde ...

Hej Maiken, ser super lækkert ud - og perfekt uden æg - det må jeg prøve :)
Ha' en god dag,
Axx

Nola sagde ...

Skønt!!! vi kan ikke købe færdig koldskål hernede, så din opskrift er lige det som vi står og skal prøve. jubiii....håber at pigerne bliver vilde med det :-)

KreaKongstad sagde ...

Jeg har altid tænkt: 'Hold da op, hvorfor gider folk selv lave det i den varme?' (og ja - rå æg - bvadr..) Så denne opskrift skal helt klart prøves..

Mvh. Anne Sofie / pigeriprovinsen.blogspot.dk

Marie-Louise sagde ...

Her i Schweiz kan vi ikke få pasteuriserede æg, og kærnemælken er noget mærkeligt tyndt sjask - men nu er der håb! Tak for opskrift. Mon ikke creme fraichen kan opveje deres våde Sauermilch. :-)