søndag den 6. oktober 2013

Nyt layout.


Har endeligt og langt om længe fået nyt layout på bloggen. Det har været tiltrængt, eftersom bloggen layout mæssigt har stået stille i flere år.
Og jeg er ret godt tilfreds. Man skal vænne sig til det med manglende sidebar, sådan en har stort set alle blogs haft nærmest for altid, men omvendt synes jeg at billeder og historier kommer så meget mere til sin ret, når de får lov at stå alene....

Jeg har forsøgt at lave mange forskellige underfaner øverst, og ellers er der både faste læsere, etiketter og alt det andet i bunden. Det burde vel være til at finde ud af?...

Det er sødeste Anne, som har været så dygtig til at hjælpe mig, og ramme præcist det, har tænkt!
Nu synes jeg igen at jeg kan føle mig hjemme på min blog, og det er egentligt en ret fin fornemmelse...!

Tusinde tusinde tak Anne, hvor har du bare været sød, effektiv og nem at arbejde sammen med....!
24 kommentarer:

dqpage sagde ...

Tillykke med dit flotte nye layout. Det ser flot ud, og du har helt ret i at billederne kommer mere til sin ret. Og vil man se sidebar, kan man bare scrolle :o)

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Mona.
Tusinde tak for din kommentar. Enig, billederne forsvinder ikke i alt det der flagrer i siderne, og jeg er rigtigt glad for de større billeder også :) dejligt at du kan li det, det er jeg glad for :)

Anne Sofie sagde ...

Det ser bare rigtig godt ud, meget friskt og indbydende med de store billeder! :) Jeg har også selv fjernet sidebaren for nyligt, syntes lige man skal vende sig til det...

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Anne.
Enig det kræver lige en tilvænner, men nu prøver jeg. Jeg har forsøgt at lægge mange underfaner, som dog ikke er helt opdateret endnu, men npr de er helt klart burde det næsten være mere overskueligt end før :)

den enkelte Freude sagde ...

Super smukt Rakel... Let, enkelt og spot ón ?. Tillykke med dit nye udtryk ;)

Kristina/www.myhouseins.blogspot.com sagde ...

Super flot :) elsker at det er så enkelt og fint. Jeg skal også selv have taget mig sammen. God søndag

Therese sagde ...

Sikke fint her er :-)

foodMAD sagde ...

Ja, det ser super fint ud! Dejlig inspiration til at få ændret mit eget layout (det kunne være at jeg skulle hive fat i hende dygtige Anne ;)

Helle sagde ...

det ser fint ud :-)

Ulla sagde ...

Det er virkelig blevet fint!! Rigtig meget dig :-)
Jeg skal også have lavet nyt layout. Er vold træt af sådan som bloggen ser ud nu og jeg overvejer også meget et design uden sidebar, men ja - lidt grænseoverskridende bare at slette alt det man har derude som jeg synes er med til at fortælle en historie. Nå, nu må vi se om jeg tør skille mig af med den :-)
Kh Ulla.

Pernille / StyleDesignCreate sagde ...

Det er rigtig fint og dejlig simpelt. Det er altid skønt med et nyt layout, så synes jeg, man får mere lyst til at blogge.
Jeg har også selv overvejet om sidebaren skal fjernes fra min hjemmeside.

Unknown sagde ...

Dejligt at du føler dig hjemme, for det er en rar følelse at åbne sin blog og så bare være glad og tilfreds :)
Det er også fint !

Fru Thornholm sagde ...

Det er blevet super fint!

Mie sagde ...

Ser fint ud - jeg er nu også bare så glad for sidebaren og som Ulla siger er den jo også lidt med til at fortælle lidt om ens historie og bloggeri. Synes nemlig nogle gange der kan være lidt langt ned til bunden. Men du har ret i det giver et mere "rent" udtryk på siden. Lidt sjovt at tænke på, hvordan Fruens Syslerier i sin tid startede med at se ud og hvordan din blog nu tager sig ud :) Synes hvert skridt har været fint og man ændrer jo (heldigvis) smag efterhånden som tiden går :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer i skønne kvinder.
De varmer hver og en. Dejligt at I tog jer tid til at kommentere og give jeres mening til kende :)

Maiken sagde ...

Jeg kan rigtig godt li' det mere rene look, som jeg selv er stor tilhænger af. Når du tager så smukke billeder, så kommer de meget mere til sin ret på denne måde. :)

Maiken sagde ...

Og dygtige Anne - det glemte jeg helt at sige. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Maiken-
Ja dygtige Anne. Det har virkeligt været en super fin måde at lave bloggen på... Jeg er rigtigt glad for den. Opstillingen har jeg set for mig længe, og en ide til header. Og efter brainstorm og et par forsøg landede denne her header lige i skabet.. ;)

Maria sagde ...

Det ser rigtig pænt ud - lige dig tror jeg :-)
Jeg kan rigtig godt lide du har lagt fanerne i toppen.

KH Maria

bare WUNDERBAR sagde ...

Hej Maria.
Tak. Dejligt at du også synes om det. :)
Og fanerne var lidt vigtige for mig at have i toppen nu jeg har fjernet blogrollen.. Og ønsker man flere etikketter, så må man scrolle til bunds ;)

Anita sagde ...

WOW, hvor er det flot! Så enkelt og fint. Jeg overvejer også at skille mig af med sidebaren, men kan godt lide at det er overskueligt og man nemt kan finde historik og etiketter.

Unknown sagde ...

Det ser super godt ud Rakel:) Jeg har længe gerne vil lave noget om, men det driller lidt. Farverne vil ikke ændre sig og jeg aner ikke hvordan jeg far de billeder så brede:)
En dag det lykkedes:)
Super flot!

Mor og co.dk sagde ...

Har lige et ? Hvordan for du de punkter unden nedenunder din overskrift ?

Bea sagde ...

Hvor er det et fedt layout. Stort tillykke med det! :)