fredag den 21. februar 2014

4 års fødselsdag.


I onsdags fejrede vi Carl Emils 4 års fødselsdag. Jeg synes, det er vanvittigt, så hurtigt tiden går. Jeg kan slet ikke følge med. Forsøger at få hvert øjeblik med, men i et snuptag har jeg ikke længere små børn.
Jeg bliver altid så rørt på ungernes fødselsdag. Før jeg fik børn, var det mit højeste ønske i verden en dag at blive nogens mor, men vejen synes ret uoverskuelig og lang. Og nu sidder jeg her med jordens dejligste unger. Det er ret fantastisk faktisk!

Vi havde en dejlig dag hvor vi fejrede en meget glad og stolt fødselar med pakker, kager, røde pølser, gæster og fødselsdagssange. Og i weekenden fortsætter vi med næste etape af fødseldagsgæster. Det bliver rigtigt hyggeligt, og jeg håber, at vejret arter sig!

T I L L Y K K E Carl Emil 4 år!

4 kommentarer:

by myr sagde ...

Nårh...søde Carl Emil :-)
Stort tillykke med ham - din beskrivelse af følelsen man får, som mor, når de pludselig er så store går rent ind ved mig.
Kender det SÅ godt.

Håber I får en dejlig weekend med masser af fødselsdags hygge.

Kh. Malene

Unknown sagde ...

Tillykke!
Det er altid så fantastisk med børnenes fødselsdag! -Tænk så har man haft dem et år mere! <3

Rigtig god weekend og fødselsdagsfester ;-)

Mvh Cecilie
http://blog.fashionmom.dk/

Louise Siri sagde ...

Stort tillykke med sønnike!! Øh de børne gør noget ved én. Jeg har aldrig været så følsom som jeg er blevet efter jeg har fået børn. Og puha hvor er det stort, og hvor bliver de bare hurtigt store.

Louise Siri

A + K = ♥ sagde ...

Årh, billede 1 er så dejligt - tillykke med ham.

- Anne