onsdag den 11. juni 2014

Lad pinsesolen danse.


Pinseferien var fuld af den slags oplevelser og samvær, som man gemmer i hjertekulen. Vejret var helt fantastisk og solen stod højt på himlen og gav brun lød (og let røde kroppe).
Ferien bød på masser af udeliv i haven, hvor badebassinet blev fundet frem for første gang i år, et stensikkert hit for ungerne og deres legekammerater.

Vi var også en tur til sandskulpturfestivalen i Søndervig, sammen med mine forældre. Er man på den egn kan den bestemt  anbefales for både voksne og børn. Det er virkeligt imponerende, hvad de dygtige skulptører kan få ud af sand!
Efterfølgende kørte vi til Hvide Sande, hvor vi mærkede bølgernes brus og købte fiskelækkerier hos fiskemanden. Man SKAL bare til fiskemanden, når turen går til Vesterhavet!

En dejlig dag på stranden med et hold gode venner og alle deres søde børn, gjorde søndagen helt perfekt. Der blev fanget krabber og badet til den helt store guldmedalje, og min veninde stod for både pizzasnegle, kage og grønt. Til aften stod vi til gengæld for grill hjemme på terassen. Jeg elsker virkeligt den slags dage, når vi er sammen med venner og unger i alle aldersklasser. Det tanker virkeligt den positive energi!

Vi har netop bestilt sommerhus til ferien, så nu glæder jeg mig til den næste af slagsen, der forhåbentligt er gavmild med en ligeså smuk og varm sol, som pinsen har været.5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Dejlige billeder. Håber bestemt også på så smukt vejr i sommerferien, for vi bliver nok også bare i DK i sommerhuset og nyder Danmark når det viser sig fra sin smukkeste side om sommeren.

Malene sagde ...

Det er dansk sol og sommer, når det er bedst.

Unknown sagde ...

Hold op, hvor skønne fotos, jeg bliver helt misundeligt... :0)

Unknown sagde ...

Lyder som en helt igennem lækker ferie. Jeg håber, at den næste giver ligeså smukt vejr, som pinsen bød på.

kh
Christina

Unknown sagde ...

superbe!!!!